Παιδια δεν ξερω ουτε που δηλωνουν συμμετοχη, ουτε που θα γινει.κ.λ.π.
Παντως αν εχουμε καταφερει να βρουμε κιθαριστα μεχρι τοτε κι εχει και ελληνοφωνα στο προγραμμα βαλτε κι εμας......(ακομα δεν εχουμε ονομα, αλλαζουμε κιθαριστες με το ρυθμο που οι γκομενες ετοιμαζονται να βγουν βολτα και δοκιμαζουν ρουχα, σνιφ, κλαψ!!)
Συμμετοχή δηλώνεις εδώ λέγοντας απλλά ότι θα συμμετέχετε. Το που θα γίνει και λεπτομέρειες κανείς δε ξέρει ακόμα, αν μαζευτούμε θα πάω σε μερικά μαγαζιά να δω-ακούσω-μιλήσω για να κλείσω ένα μια μέρα. Λεπτομέρειες θα πούμε τότε στο θέμα αυτό. Κιθαρίστα εδώ μπορείς να βρεις άμεσα και εύκολα (τόσοι πολλοί είναι, τι διάολο) άλλωστε δε θα είναι για να τον κρατήσετε μόνιμο, θα έρθει να κάνετε 2-3 πρόβες να μάθει τα 2 τραγούδια που θα πείτε. Αν μετά από αυτό προκύψει καιμια συνεργασία θα ήταν βέβαια πολύ καλό (είναι κι αυτο μέρος της ιδέας , η συνεργασία μεταξύ των μελών και η γνωριμία τους). Ε, για 2 τραγούδια νομίζω ότι πολύ εύκολα θα βρεις κάποιον (στην ανάγκη κάποιος από εμάς που θα είμαστε εκεί κανονίζει να μάθει αυτά που θα παίξεται να ανέβει μαζί σας).
Φατσούλα, πολύ ωραίες οι διευκρινίσεις σου, αλλά, αν θέλεις, μπες στον κόπο να διευκρινίσεις 2 πραγματάκια ακόμα.
1. Υπάρχει περιορισμός στο μουσικό ύφος των τραγουδιών που θα παιχτούν; Θα είναι, δηλαδή, μια βραδιά αφιερωμένη σε συγκεκριμένο/α είδος/η μουσικής, ή όλα τα μουσικά είδη είναι δεκτά;
2. Θα μπορούν να συμμετάσχουν και solo καλλιτέχνες που παίζουν πλήκτρα, κιθάρα, έως δεν ξέρω και εγώ τί, ή θα πρέπει απαραιτήτως και οι solo να βρουν κάποιον/οιυς άλλους και να παίξουν ως groupάκι;
ΥΓ. Πολύ καλή ιδέα. Επιτέλους, θα γνωρίσω από κοντά την φατσούλα! 
Όχι, δεν υπάρχει περιορισμός. Δεκτά όλα τα είδη. Άλλωστε αν κάτι είναι παρατραβηγμένο και απαίσιο (δεν το λέω για σένα , προς Θεού) θα υπάρχει κοινό από κάτω να τους σταματήσει με το γνωστό τρόπο του κοινού... (κάτσε κάτω ρεεεεε

και τέτοια χαριτωμένα.. Ο χαβαλές όχι μόνο επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται σε μια τέτοια βραδιά, δεν είναι κανένας διαγωνισμός, για να περάσουμε καλά το κάνουμε).
Θα πρότεινα να είναι τουλάχιστον διμελή τα σχήματα για να έχει κάποιο νόημα. Δεν είναι δύσκολο (αν και είσαι νέος εδώ και δε γνωρίζεις τους υπόλοιπους αλλά αυτό τελικά δε νομίζω να είναι πρόβλημα) να βρεις κάποιον να συναργαστείτε. Το είπα και πιο πάνω. Για 2-3 τραγούδια μιλάμε. Αν για παράδειγμα παίζεις πλήκτρα και τραγουδάς βρες ένα μπασίστα ή ένα κιθαρίστα από εδώ (αν το ζητήσεις υποθέτω κάποιος θα σου απαντήσει με πμ) να παίξει μαζί σου. Δε λέω όχι σε σόλο εμφάνιση αλλά νομίζω (και προτείνω) να ζυμωθούμε λίγο με τους άλλους οπότε καλύτερα 2 και πάνω. Όσο για το τελευταίο, ανυπομονείς να με γνωρίσεις;;;;;;

Για δες... Δε χάνεις και τίποτα αλλά θα σου κάνω το χατήρι..

Μέσα με τα σούτια! Πρέπει να είναι ολοκληρωμένο το σχήμα για να ανέβει, δηλ. μπάσο/κιθάρα/ντραμς? Θα γουστάριζα να παίξω κι εγώ τπτ σε συνεργασία σε κάποιους άλλους αδέσποτους, αν βρεθούν! Σε αντίθετη περίπτωση θα στηρίζω τη σκηνή από κάτω!
Επείσης προτείνω κι εγώ να είναι κλειστό για τα μέλη του κιθάρα (ή και φίλων των μελών) το μαγαζί, όχι τίποτα άλλο, μη γίνουμε ρεζίλι εμείς οι άγνωστοι ρωτώντας από δω κι εκεί!
Όχι , όπως είπα και πιο πάνω (τόσες φορές) ελάτε δύο κιθάρες, ελάτε ένα φλάουτο κι ένα βιολί, ελάτε ότι όπως και όσοι θέλετε τέλος πάντων. Κανένα πρόβλημα.
Οκ, μέσα
α) σαν μπασίστας ελευθέρας βοσκής για όποιον ενδιαφέρεται!
β) κι ελπίζω σαν motherfunkerz (δε μίλησα με κάποιο άλλο μέλος, αλλά παντού παίζουμε!).
Έχει και το jam night του lazy σήμερα, επίσης.
Ελάτε σα motherfunkerz λοιπόν και όποιος χρειάζεται μπασίστα στέλνει στο NickNT πμ.
ΥΓ. Όσοι το σιγουρεύετε βάλτε μήνυμα εδώ ή στείλτε πμ με ονομα μπαντας πχ "φατσες αστειες" ή ονοματα μελων αν προκειται για συνεργασια πχ Boogieman-Argo-Clapton (έπεσα μέσα;; μήπως ξέρω πολλά;;

) και πόσα τραγούδια (από 1 μέχρι 3 σε πρώτη φάση και ανάλογα το χρόνο που θα έχουμε εκεί βλέπουμε) για να υπολογίσω το χρόνο. Δε χρειάζονται οι τίτλοι των τραγουδιών, μόνο πόσα. Για κάθε σίγουρη συμμετοχή θα γράφω τα ονόματα στο πρώτο ποστ, να ξέρουμε ποιοί και πόσοι είμαστε. Διαβάστε τα προηγούμενα μηνύματα αν ζητάτε καποιον (για παράδειγμα μέχρι τώρα έχουν προσφερθεί και κιθαρίστες και μπασίστες για συμμετοχη ή συνεργασία). Επίσης αν θέλετε να συμμετέχετε εσείς σε κάποιο αλλο δηλώστε το και όποιος σας χρειάζεται ας στείλει πμ να τα κανονίσετε.