Θέλω να σας ευχαρηστήσω κι εγώ, γι' άλλη μια φορά για τα καλά σας λόγια. Μλκία μου που ανέφερα τα λάθη μου, νομίζω αυτό ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος! Δεν πειράζει... to err is human, που λένε.
Προσωπικά μ'άρεσαν πάρα πολύ οι Sling Rotation (που έχουν και πρωτότυπο όνομα) και περιμένω να ακούσω δικές τους συνθέσεις.
Οι Spirits Revival μ'άρεσαν πάρα πολύ, που, παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους (μιλάει ο παππούς

) βγήκαν με πολύ τσαμπουκά (και περισσότερη αυτοπεπείθηση από μένα, γαρ) και, φυσικά τα σπάσανε όλα (ωραίος και ο ντράμερ, αλλά παίδες, υποτιμάτε τον πληκτράκο τους, ο οποίος έσπερνε φλόγες επίσεις).
Οι Dynasty ήταν πολύ ωραίοι (γ**ώ τις παρουσίες, juggenaut, απλά τέλειος, ότι ποιο glam των 80 εμφανίστηκε εκείνη τη βραδιά), απλά να πω ότι ο τραγουδιστής σας, παρόλο που έχει πολύ καλή φωνή, όταν τραγουδάει μελωδικά, όταν πετάει τις τσιρίλες και τα ψιλά, με χαλάει. Νομίζω θέλει ή να τις κάνει πιο χαμηλές, ή να τις αφήσει... Όχι τίποτ'άλλο, κάνουν κακό στο λαρύγγι...
Το τρίο Ε!ΜΑ, Roufous, Kli klis μ'αφησε άναυδο. Έμμα, κατάφερες να με κομπλεξάρεις για άλλη μια φορά, μιας και συνειδητοποίησα πως οι γνώσεις μου στο πιάνο είναι μηδαμινές

. Το knockin' on heavens door ήταν πανέμορφο (με κάνατε να τραγουδάω μαζί σας, σ'ένα τραγούδι που σε γενικές γραμμές το είχα γραμμένο), το otherside επίσεις, και, Ε!ΜΑ ο αυτοσχεδιασμός σου ήταν όλα τα λεφτά. Μπράβο, παίδες.
Οι Get Wind ήταν απ'τα αποκορηφώματα των συγκροτημάτων που είδα (μιας και μετά απ'αυτούς έφυγα, δυστυχώς). Παιδιά ήσασταν τρομεροί. Τα σολάκια του Ιάσωνα τα σπάσανε όλα, η αίσθηση του χιούμορ σας μου φέρανε ένα χαμόγελο απ'το ένα αυτί στο άλλο, μετά απ'την απογοήτευση που έφαγα για την (για μένα) αποτυχία μου. Μπράβο σας παιδιά.
Ξανά ένα μπράβο στον Ιάσωνα για την πάαααααρα πολύ καλή οργάνωση, που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί σ'αυτή τη χώρα που, εξ'άλλου, κακά τα ψέμματα, δεν φημίζεται για την οργάνωση (παρά μόνον για τη χωριάτικη σαλάτα, την Ακρόπολη και τα σουβλάκια

). Ξανά ένα ευχαρηστώ για τα καλά σας λόγια για εμάς, μιας και μου δώσατε καινούριο θάρρος για επόμενη συναυλία (σας το υπόσχομαι, επόμενη φορά θα τα σπάσουμε όλα, για πάρτη σας και μόνο!). Αυτά από τον, ψύχραιμο πλέον, Αλέξανδρο Γκρίζο.