Ξέρω ακριβώς τι εννοείς και είναι παράξενο που δεν έχει ακόμα γεμίσει ο κόσμος. Ευτυχώς το μυστικό μας είναι καλά φυλαγμένο ΧΕ! ΧΕ!
Όσο για τις τιμές είναι υψηλές, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.
Η axis πόσο γ**άτη είναι γιατί σκέφτεται να πάρει ένας φίλος... και ξέρεις τι διαφορές έχει με την supersport?

Το θέμα είναι ότι οι MM είναι player's guitars... αν είναι κάποιος λίγο σοβαρός σαν οργανοπαίκτης, με το που θα πιάσει μία θα καταλάβει τα πάντα σε 1,5 sec.

Εγώ έχω μια Axis Supersport με hardtail. H Axis διαφέρει με την Supersport στο ότι έχει Floyd Rose (και μόνο) και δεν έχει ρυθμιστικό τόνου (είναι "ανοιχτοί" οι μαγνήτες δηλαδή). Επίσης έχει τριθέσιο επιλογέα για τους μαγνήτες.
Στο σώμα και το μπράτσο είναι ίδιες ακριβώς, όμως κατά τη γνώμη μου η Supersport έχει ελαφρά καλύτερο ήχο, λόγω της γέφυρας. Η έκδοση με τρέμολο (έχει και steel saddles) είναι επίσης πολύ καλή, αλλά αν θέλεις τα τρελλά dives μόνο το Floyd μπορεί να στα δώσει.
Η Supersport είναι η πιο ευέλικτη από τις δύο, πενταθέσιος επιλογέας, ρυθμιστικό τόνου, κλπ. Επίσης βγαίνει και έκδοση με P-90 (και silent circuit μιας και είναι μονοπήνιοι, όπως στη Σιλουέτα σου), που είναι από Swamp Ash το σώμα. Και οι δύο εκδόσεις (humbucker & P-90) βγαίνουν και με piezo.
Γνώμη μου είναι, αν ο φίλος σου δεν χρειάζεται αυτό που δίνει το Floyd να πάει για μια Supersport με τρέμολο. Θα έχει μια από τις καλύτερες (και κατά τη γνώμη μου, από τις πιο όμορφες) κιθάρες που κυκλοφορούν.
Ορίστε και μια φωτό της δικιάς μου.
[το συνημμένο έχει διαγραφεί από τον Διαχειριστή]