επειδη βλεπω οτι δημιουργειται θεμα απο εκει που δεν υπαρχει και οχι επι της ουσιας να πω πως εξεφρασα την αποψη μου και επιχειρηματολογησα υπερ αυτης και του χαρακτηρισμου βλακες (ok θα μπορουσε να ειναι πιο ηπιος αλλα δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερη σημασια αυτο) . Δεν ειδα να γινεται κατι τετοιο για τις αντιθετες αποψεις (υπαρχουν???) αλλα ειδα μονο ενστασεις οσον αφορα τον χαρακτηρισμο................
Τουλάχιστον απ'την πλευρά μου άποψη για το συγκεκριμένο live δε θα μπορούσα να εκφράσω αφού δε το έχω παρακολουθήσει...
###############################################
#######################
''Οι dream theater δεν έχουν κάνει και πολλές πατάτες στην καριέρα τους. Πριν παίξουν κάτι το σκέφτονται σοβαρά. Όπως παίξανε και όλο το Master of Puppets των Metallica,όπως παίξανε και το number of the beast των iron maiden.''
''Εκει σιγουρα το σκεφτηκαν σοβαρα.Μαζι με οικονομικους συμβουλους..Και μην με βρισετε.Δειτε το λογικα.''
Λογικά τους συμφέρει οικονομικά, αλλά δε μπορείς έτσι να συμπεράνεις ότι το κάνανε για τα λεφτά. Άμα ήταν έτσι, ό,τι κάνανε θα ήταν για τα λεφτά (και οι δίσκοι τους, αφού πουλάνε).