Δεν ειναι θεμα αν εισαι οπαδος της μιας ή της αλλης μπαντας ( ή και των 2 ). Ποτε δεν εθεσα τετοιο ζητημα.
Το πιο σημαντικο ειναι να εισαι ακροατης με υπερηφανεια και αξιοπρεπεια. Και παν'απ'ολα να εχεις τη δυνατοτητα να κρινεις την μπαντα και τα μελη της, και να μην θεοποιεις ο,τι και αν κανουν.
Ναι, τα πρωτα των DT μ'αρεσουν. Ομως σαν ακροατης και σαν μουσικος, εχω το δικαιωμα να κρινω, μιας και κανεις απο τους DT δεν ειναι θεος ή ανηκει στο βουλευτικο ασυλο!
Τα τελευταια χρονια, η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι πως οι DT "πιανονται" απο το ονομα τους και δεν δινουν τιποτα στη μουσικη. Τα live τους εχουν γινει πλεον θεμα "ρουτινας" και περισσοτερο αισθανομαι ικανοποιημενος απο τους Scorpions ( για να μην λεμε μονο για Floyd ) που ερχονται καθε χρονο και εχουν και μια αλφα ηλικια, παρα απο τους DT.
Γιατι δηλαδη πρεπει να γινομαστε "σκυλακια" στον καθε "εμπορομουσικο" που δεν εχει να δωσει τιποτα παραπανω στη μουσικη; Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο! Και οχι τιποτα αλλο, οταν λες και τη γνωμη σου, πεφτουν οι "οπαδοι" και προσπαθουν να αποδειξουν πως το μαυρο ειναι ασπρο και πως εμεις εχουμε το λαθος!
Οχι και παλι οχι! Προτιμω να τα ακουω απο τον καθε στενοκεφαλο οπαδο, ομως δεν θα μπορεσω να υποβιβασω την ποιοτητα μου και να σκυβω το κεφαλι ( μην πω τιποτα αλλο ), οταν βλεπω κατι τετοια αθλια tribute. Ακομα και τα χρηματα να εχουν ως στοχο, ειναι απαραδεκτο να κοροϊδευεις ετσι το κοινο!
Οι Zeppelin επαψαν να υπαρχουν πολυ πριν εμφανιστουν οι DT. Τωρα, ποιοι Zeppelin εκριναν τους progressive μεταλαδες, ειναι αλλο θεμα που δεν θα ηθελα να ανοιξω. Σιγουρα ο Bonjo, δεν θα καθοταν να ακουει τον Portnoy...
Νομιζω πως με τιμα να ειμαι Ακροατης και οχι "ακροατης" Joe..Αν αυτο δεν σου λεει κατι εσενα, τοτε δινε τα 30ευρα και πλουτιζε τον Rudess και τον PEtrucci και ολους τους υπολοιπους! Εξαλλου, σε ολα ειμαστε καταναλωτες Γ ταξης..σε αυτο θα διαφερουμε?!
P.D.L...δεν θυμαμαι ποτε τον Wright να παρουσιαζει βιντεακια με τον εξοπλισμο του, ουτε να αλλαζει τον εξοπλισμο του, οποτε ερχοταν η ωρα να τον σπονσοναρει αλλος. Κανε μια γυρα στα ξενα forum πληκτραδων, να δεις τι "γιουχαρισμα" εχει φαει ο Rudess γι'αυτες τις βλακειες που κανει, και μετα αλλα να ξαναπουμε ποιος τα αρπαζει χοντρα απο εταιριες και διαφημισεις!