Έχε υπόψη σου βέβαια ότι είναι soft-V ο λαιμός έτσι? Απλά το λέω γιατί μπορεί να μη σε βολεύει. Γενικά καλό είναι να την ψάξεις αρκετά πριν την πάρεις. Εγώ θα ήμουν (και είμαι δηλαδή) ανάμεσα σε
1.Baja - 600 από Θωμά

2.Rockinger KIT + λαιμός maple εξτρά 555€ + 155€ + nut slotting + μτφ = 750€ περίπου
3.Diego κομμάτια από
Ντούκα- τα φτιάχνει όλα και τα στέλνει με ό,τι καστομιά θες, γύρω στα 700-800€ μάξιμουμ
Με 600€ για τη baja το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς να την πουλήσεις πολύ εύκολα αν κάτι τελικά σε χαλάσει...
Όμως με την επιλογή 3. έχεις την τέλε σου όπως τη θες και πατάει κάτω πολλές αμερικάνικες του χιλιάρικου και ακόμα πιο πάνω...με έναν λαιμό μούρλια...
Όσο για την επιλογή 2. εύχεσαι να πουλήσεις το λαιμό που σου περισσεύει, έχεις όμως τον ίδιο λαιμό με την επιλογή 3. + ένα όργανο με κλασσικό ήχο τέλε, δυνατούς μαγνήτες και γενικά πολύ καλά parts...Σχεδόν ίδια με την επιλογή 3. εκτός κι αν στην 3. βάλεις τίποτα hauessel μαγνήτες... (αν και οι rockinger λένε ότι είναι hauessel τελικά...)
Διαλέγεις και πάιρνεις...Εγώ στη θέση σου θα έψαχνα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη baja πάντως να δω αν κατασκευαστικά είναι άρτια και αν μου κάνει ο ήχος της και το μπράτσο της. Γιατί από specs και τιμή είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!
Good Luck! Πες μας νεότερα!