ok ok αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη, καθώς εγώ την έριξα την ιδέα στο chat όταν βρήκα τον Άλεξ και μου είπαν να βάλω θέμα, αλλά φοβήθηκα το κραξιμο...

από `κει και πέρα όλα έγιναν σε διάστημα 2-3 ωρών και δεν ξέραμε καλά καλά που θα πάμε... τι να λέγαμε ? και ποιον να πρωτοξεχάσουμε ?
Δεν υπήρχε καμιά πρόθεση περιφρόνησης σε κανέναν ούτε καμιά μυστικότητα... Κακώς βέβαια το ανακοίνωσε ο Σταύρος, αλλά δεν το έκανε για να "ζηλέψετε" αλλά απ` τον ενθουσιασμό του και για να μας θυμίσει ότι "είμαστε ακόμα ζωντανοί... στη σκηνή ... σαν ροκ συγκρότημα..." (άσχετο

)
Αλλά μ` αρέσει που γκρινιάζετε περισσότερο αυτοί που ποτέ δεν ήρθατε πέρυσι στις ταβερνοσυναντήσεις αυτού του τύπου, παρόλο που προσπαθούσαμε να βολεύουν όλους μας και οι μέρες και οι ώρες...

Τώρα για τον
m.k. όντως ντροπή μου που δεν τον σκεφτηκα... γιατί είναι το πλέον σταθερό κι εργατικό μέλος της Οργάνωσης... Σόρρυ ρε Μάνο... θα αυτομαστιγωθώ 7 φορές για τιμωρία και θα ακούω αδιαμαρτύρητα τις ροκιές σου στο εξής..

Να δω στην επόμενη που θα ανακοινωθεί (ο καιρός γαρ εγγύς) πόσοι απ` τους γκρινιάρηδες θα ανταποκριθείτε....