Απλα εγω πιστευω οτι αν ο φιλος Alex επαιζε κατι που να ειναι πιο πολυ στα μετρα του θα του πηγαινε περισσοτερο! Συγχωρηστε τα αυτια μου που ακουνε καλα, απλα η διασκευη που εκανε ο Alex
λιγο μου ακουγεται σαν Malmsteen! Μηπως τελικα οι harmonic minor να μην ειναι τοσο της πλακας οσο νομιζουμε???

Απλα αν δειτε σε ολα τα forums του εξωτερικου δεν κανουν post video που να εχουν λαθη και γενικα να ειναι ελλιπη! Ειναι κακο να συγκρινουμε τους παντες συμφωνα με τα κριτηρια της χωρας μας, αφου υπαρχουν κιθαριστες στο εξωτερικο που μας εχουν
για την πλακα!
Μην παρετε σαν αρνητικα τα σχολια μου, απλα οι Ελληνες κιθαριστες δεν ειναι οι μονοι στον κοσμο οποτε πρεπει να κρινουμε με λιγο πιο αυστηρα κριτηρια καποιον που βαζει μια cam να γραφει τον εαυτο του να παιζει!
Τελος φιλε Alex το Far Beyond The Sun το
μελεταω απο 3η λυκειου οποτε το να μου λες να το ξανακουσω δεν πιστευω οτι εχει ιδιαιτερο νοημα, το ξερω πολυ καλα και ξερω τι πρεπει να ακουσω απο καποιον που το παιζει και απλα ισως να περιμενα κατι καλυτερο! Αν πιστευεις οτι στα δευτερολεπτα που σου εχω τονισει εισαι σωστος τοτε πηγαινε στον Malmsteen να σου πει τι λαθη εχεις κανει αν δεν με εμπιστευεσαι!
Υπαρχουν αντικειμενικες και υποκειμενικες αποψεις, αν θελεις αντικειμενικη αποψη Alex
ΑΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ FORUM και κανε μια βολτα σε ενα ξενο forum να δεις ποσο αυστηρα κρινουν!