Λοιπόν, ας απαντήσουμε στο φίλο μας το Freemind...
Θα ξεκινήσω από μια κουβέντα σου που με ενόχλησε:
"των στοίχων τους ( που δεν είναι και οι πιο καλοι.ετσι? ) ".
Που ξέρεις εσύ ότι δεν είναι καλοί? Που ξέρεις ότι εγώ δεν αρέσκομαι στο να ακούω στίχους με θέματα δράκους, πλανήτες, σεξ, βία, αναρχία, χουλιγκανισμός, έθνος, τιμή, χρυσή αυγή (άσχετο), διαλυμένοι κόσμοι ,σατανάδες, εωσφώροι, αντίχριστοι, 666 κτλ. Γι' αυτό σε παρακαλώ την επόμενη φορά που θα μιλήσεις για στίχους ή μουσική ενός παρακλαδιού της μουσική που δεν ακούς ή έχεις ακούσει ποτέ θα μιλάς ώς εξης : "Σύφνωνα με τη (ταπεινή) μου, προσωπική και υποκειμενική γνώμη οι στίχοι "της" Heavy Metal δεν είναι και οι πιό καλοί έτσι?" Ωραία το λήξαμε και αυτό το θέμα γιατί μας έχει ξαναενοχλήσει..
Επίσης κάτι άσχετο, και αναφέρομαι και σε εσένα Freemind αλλά και σε κάτι άλλους εδώ μέσα, καλοπροαίρετα πάντα, ότι όταν μιλάτε για έναν τύπο μουσικής που έχει ώς δεύτερο "συνθετικό" τη λέξη metal, είτε αυτό είναι death metal είτε thrash metal, είτε black metal, είτε heavy metal, είτε doom metal, είτε grind metal, είτε hardcore κτλ. , να μην ξεστομίζετε μεγάλα λόγια, γιατί δεν έχετε ιδέα τι εστί heavy metal ή τι εστί black metal. Επομένως όσοι δε γνωρίζετε ή δεν έχετε ακούσει metal παρα μόνον όπως ξαναλέω το Fear Of the Dark και το Enter Sandman, να αναφέρεστε επιγραμματικά στη λέξη metal και μόνο, και όχι να της βάζετε παραθετικά όπως heavy και black γιατί δεν ταιριάζουν με αυτό που θέλετε να πείτε. Επομένως φίλε Freemind μη μιλάς για την Heavy Metal αν δεν ξέρεις τι σημαίνει. Πέσε απλά metal.
Λοιπόν στο θέμα μας τώρα.
Νομίζω ότι διαφωνώ με την οργάνωση αυτή. Αφού τα δείγματα που πήρανε με μητρικη πλακα ηχογραφησης 22 καναλιων και ένα σωρό επιστημονικά μηχανήματα και ύστερα από προσπάθεια, φανταστείτε πόσο θέλει ο ακροατής για να καταλάβει ότι αυτό που ακούει δεν είναι κιθάρα, ή ότι λέει kill yourself κτλ. Όσο για τον τύπο που αυτοκτόνησε. ΣΥΜΠΤΩΣΗ………… Που ξέρουν ότι άκουγε το συγκεκριμένο τραγούδι. Που ξέρουν ότι δεν είχε καπνίσει το τσιγαριλίκι του ή είχε πάρει πιο βαριά πράγματα, που ξέρουν ότι δεν είναι τρελός που που που….. Μπορεί να είχε προσωπικά προβλήματα το παιδι. Λίγοι τρελοί υπάρχουν (ένας και εγώ). Εδώ εγώ βάζω Thou Art Lord κοπανάω το γραφείο μου, μέχρι σημείου να μου φωνάζει όλη η οικογένεια. Μια μέρα θυμάμαι είχα κόψει λιγάκι και τη παλάμη μου. 1 άτομο… Σιγά τα λάχανα. Να ήταν 20 να έλεγα εντάξει.
Εξάλλου είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τα υποσυνείδητα μηνύματα. Θέλει προσπάθεια επίπονη.
Στους pink floyd…. Μια φράση που παίζεται πολύ γρήγορα, με αρμονικές της κιθάρας οι οποίες είναι φωνές… π**άρια μέντολες που λέει και ο Γεωργίου. Βρείτε μου έναν που να το έχει προσέξει αυτό.
Εγώ προσωπικά αφού άκουσα το TIME έτρεξα στο νοσοκομείο από ταχυπαλμία. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
Όσον αφορά τη μουσική NEW AGE. Εδώ ναι. Συμφωνώ. Οι άνθρωποι όντως παρουσιάζουν «πειραγμένη» μουσική. Θέλουν ένα ενωμένο κόσμο, μια θρησκεία για όλους, ένα κράτος, μια γλωσσα, ένα νόμισμα, ενώ έχει αποδειχτεί και η σχέση τους με το σατανά. Απλά διαβάστε τα πιστεύω των υποστηρικτών της Νέας Εποχής.
Αυτούς που παραδέχομαι πάντως είναι τους μουσικούς της Black Metal κυρίως αλλά και πολλών άλλων ιδιωμάτων του metal ( Ο θεός ο King Diamond, οι Rotting Christ, Septic Flesh, Necromantia, Thou art Lord, Mayhem, Burzum, Arkon Infaustus, Antaeus και πάρα πολλά άλλα συγκροτήματα) οι οποίο το δηλώνουν ότι είναι Σατανιστές, Παγανιστές και μπράβο τους. Σου λένε εμείς είμαστε σατανιστες παίζουμε αυτό, έχουμε τη τρέλα μας, αν θες άκουσε μας αν θες γράψε μας στα αρχ»»ια σου. Χαρακτηριστικά είναι πολλά κομμάτια των King Diamond και Mercyful Fate, 2 αξιοθαύμαστων συγκροτημάτων, με καθαρά αντιχριστιανικό – σατανικό στίχο, οι οποίες ακούγονται πολύ. Διαβάστε και συνεντεύξεις του King. Το δηλώνουν, και κάνουν αυτό που θέλουν. Αυτους μάλιστα τους παραδέχομαι.
Τώρα ο OZZY που ενώ έχει βγάλει πάρα πάρα πολλά καλά κομμάτια μόνος και με τους sabbath το παίζει ή μάλλον το έπαιζε σατανιστής για να πουλήσει ρε παιδιά. Εδώ τώρα γαμ@ει τη κόρη του σε ένα reality...
Άλλοι βλάκες αυτοί που χρησιμοποιούν το σατανισμό για να πουλήσω. Αυτούς δεν τους παραδέχομαι, αν και τυχαίνει να ακούσω κανένα κομμάτι τους (τώρα δε θυμάμαι τέτοιους να σας δώσω παράδειγμα.)
Αυτά.
Ελπίζω να σας κούρασα. Χεχε.