OH COOOOOOME OOOOOONNnnnn που λενε και τ' αμερικανάκια!!!!!!
Τι σκοτωνόσαστε? Ρε Γιωργο, είπαμε είσαι και καλά μεταλλάς, μπράβο ρε φίλε, καλά κάνεις, αλλά, λίγο ήρεμα ρε παιδί μου! Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά οι μόνοι άνθρωποι που ξέρω να θεοποιούν τη μουσική τους και να της δίνουν χαρακτηριστικά που δεν έχει, είναι μεταλλάδες. Έχω διαβάσει πολλά μυνήματα σου και γενικώς νομίζω πως δεν είσαι ένας απ' αυτούς. Ας μην δίνουμε στη μουσική άλλη σημασία εκτός από αυτή που πραγματικά έχει. Μην κατηγοριοποιείς πεποιθήσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις στη μουσική

Τώρα το ότι γινονται διάφορα τρελλά, και το ότι επηρρεάζουν το υποσυνείδητο του δέκτη, έχουν αποδεικτεί αληθινά, όπως πχ ένα πείραμα σε ένα κινηματογράφο, που κάθε 10 καρέ της ταινίας έβαζαν 1 καρε "drink pepsi" ή "buy popcorn" και οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 30%.
Μπορεί να μην το αντιλαμβανόμαστε, αλλά πραγματικά να το ακούμε. Όταν κάναμε πειράματα με την πηγη συχνοτήτων, πάνω από συχνότητες 19000Hz δεν ακούγαμε τιποτα, αλλά το αισθανόμασταν το βουητό, καταλαβαίναμε πότε ήταν αναμμένη η συσκευή ή όχι.
Απλά σα σκέψη να πω ότι πιθανότατα πολλά από τα φαινόμενα αυτά είναι διαφημιστικά κόλπα. "Τεκμήριο": Το όλο θέμα περι αντίστροφων μυνημάτων στο Stairway to heaven βγήκε στα mid-eighties, όταν οι πωλησεις το άλμπουμ έπεσαν, με μόνο αποτέλεσμα να εκτοξευθούν και πάλι στα ύψη...