Θεωρω αναγκη μου να εκφρασω και τη δικη μου αποψη σε ολα οσα γινονται τον τελευταιο καιρο σ'αυτο το forum!
Κατ'αρχην θελω να σχολιασω το video του Στελιου πανω στο Rising Force... Θα προτιμουσα να το δω κανονικα παιγμενο και 100% σωστα παιγμενο κ οχι αναποδα , το αναποδα δεν μου λεει τιποτα ακομα κ οταν το κανει ο Michael Angelo... Για μενα, η κιθαρα φτιαχτηκε για να παιζουμε κανονικα, οταν καποιος μαθει και μπορει να παιξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ κανονικα ας αρχισει και τα αναποδα και ο,τι γουσταρει...
Τωρα, οσον αφορα το θεμα του Στελιου, παρολο που δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος οπαδος των video που κανει post και της τεχνικης που θελει να επιδειξει, ο Στελιος ηταν ο πρωτος που με πλησιασε στο forum, μου εστειλε βιβλια που με ενδιεφεραν, συζητησαμε και δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε. Μια χαρα ατομακι ειναι οποτε πρεπει να σταματησουμε τα κραξιματα και να κρινουμε λιγο πιο μουσικα το ολο θεμα!
Τωρα βεβαια αν καποιος προσβαλλεται απο τα σχολια που παιρνει για τα video που ανεβαζει τοτε θα του προτεινα να κλειστει σπιτι του για κανα μηνα, να μελετησει αυτο που θελει να γραψει και μετα να παρει μια καμερα να γραψει τον εαυτο του!
Η μονη μου ενσταση σε ολα αυτα ειναι: Ρε συ Στελιο, σωνει κ καλα πρεπει να μας προωθησεις τον Alex σ'αυτο το forum? Ειναι αναιδης (για τα σχολια περι μοναστηρακιου που αφησε στον SpellAlchemist αλλα κ προς εμενα), ισχυρογνωμων χωρις λογο και στην τελικη για να το παρω και τελειως μουσικα το θεμα (παρολο που ενας μουσικος πρωτα απ΄ολα επειδικνυει ΗΘΟΣ και μετα την μουσικη του καταρτιση) o Alex δεν μου λεει ΤΙΠΟΤΑ σαν κιθαριστας-μουσικος! Sorry Alex but that's the truth (MY TRUTH)! Και κακως εκανα και ανοιξα ολοκληρο θεμα για το Far Beyond The Sun που εγραψες που για μενα ηταν μια πατατα κ μιση και πραγματικα δεν υπηρχε θεμα για να συζητηθει!