Η γνωμη μου παντως ειναι οτι οσοι βγαλανε αυτες τις ιστοριες , δεν πιστευω οτι ηταν εντελως ανοητοι και τις φανταστηκαν εξολοκληρου....ισως να εχουν """υπερβολες""" που τις κανουν να φαινονται πολυ τρομαχτηκες για τα παιδακια, και πολυ ψευτικες για τους μεγαλυτερους, αλλα καποια αληθινη βαση πρεπει να εχουν! κατι θα βλεπανε και τις εφτιαξαν.δεν ειναι τυχαιο παντως οτι σε ολες τις φυλες του κοσμου υπαρχουν παρ' ομοιες ιστοριες και τα ιδια ακριβως πλασματα με την ιδια ακριβως μορφη....Μου αρεσουν κι εμενα πολυ αυτες οι ιστοριες.δεν θα ξεχασω απο μικρος και ειδικα στο χωριο οταν πηγαινα

τρελαινομουν να καθομαι τα βραδια και να ακουω τετοιες ιστοριες....φυσικα μετα φοβομουν να παω καπου μονος το βραδυ ακομη και μεσα στο σπιτι(ακομα μου εχει μεινει αυτο παρ' ολο που εχω γινει 24χρονων

) Ομως, οσο περναει ο καιρος ολο και ανακαλυπτω πως ισως και να μην ειναι ψευτικα καποια απο αυτα.....Αποδειξη ειναι ο "αραπης".......καποιοι κορο'ι'δευουν αλλα ευχομαι να μην το αντικρισουν ποτε μπροστα τους,φυσικα ουτε εγω ευτυχως δεν το εχω δει, αλλα εχω πολλους γνωστους που τους εχει επισκευτει οι οποιοι δεν ειχαν ιδεα για το τι ειναι και δεν ειχαν ξαναακουσει ποτε κατι παρομοιο, ουτε ασχοληθηκαν ή πιστεψαν ποτε σε τετοιες ιστοριες.μετα ομως απο αυτο που επαθαν...........