Φίλε Απόλλωνα,
Θα ήθελα να σταθώ και να κρατηθώ σε αυτήν την τελευταία πρόταση που είπες…γιατί πολύ απλά με έβαλε σε σκέψεις:
Η αναζήτηση της αλήθειας απλά συνεχίζεται...
Λοιποοον θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτήν την πρόταση…μπορεί να ξεφύγω από το νόημα της πρότασης και του θέματος της συζήτησης, όμως αυτό το τελευταίο ποσώς με ενδιαφέρει, γιατί η συζήτηση έχει ξεφύγει εδώ και πολλά μηνύματα από το αρχικό θέμα της, παρ’ όλα αυτά διακρίνω ακόμα μια τάση για επαναφορά στο μείζον θέμα των εξωγήινων…
Λοιπόν: Η αναζήτηση της αλήθεια για να συνεχιστεί, πρέπει να έχει ήδη ξεκινήσει…Το ερώτημα μου είναι: έχει ξεκινήσει η σωστή αναζήτηση της αλήθειας; Θέλω να πω, για να λέμε ότι κάτι συνεχίζεται, πρέπει να έχει αρχίσει, πρέπει να διαθέτουμε μια βάση, μια αρχή…όπως για παράδειγμα για να πάμε από το 5 στο 6 πρέπει ήδη να έχουμε πάει από το 0 στο 1, από το 1 στο 2, από το 2 στο 3, από το 3 στο 4, από το 4 στο 5… έτσι πρέπει να έχουμε ξεκινήσει από κάπου…το θέμα είναι, από πού ξεκινήσαμε, από πού αρχίσαμε και αν μπορεί κάποιος και έχει τις ικανότητες, που θα καταλήξουμε…
Αν λοιπόν έχουμε κάνει κάποιο λάθος από την αρχή τότε όλοι αυτοί οι κόποι, θα πάνε στράφι…όπως και σε μια εξίσωση, αν κάνεις δηλαδή ένα λάθος από την αρχή τότε…
Άντε Γειιιααα!!!
Όποιος δεν κατάλαβε που θέλω να καταλήξω τον δικαιολογώ, θα καταλάβει σε επόμενο μήνυμα μου…ή μάλλον το έχω ήδη πει…αλλά δεν το προσέξατε, γιατί θα είχατε ξεσηκωθεί κάποιοι όπως σας, όπως έχω καταλάβει τις στερεότυπες αντιλήψεις σας από τα μηνύματα σας!!!
Επίσης Απόλλωνα ήμουν έτοιμος να πάρω την Δευτέρα το βιβλίο του Hawking αλλά όταν διάβασα το τελευταίο σου μήνυμα στο οποίο μας έλεγες ότι δεν κατάλαβες ούτε το 20% του βιβλίου, άλλαξα γνώμη…εγώ είμαι μόνο 16 και βγάζω 15 στα μαθηματικά ενώ εσύ που όπως κατάλαβα από τα μηνύματα σου είσαι μεγάλος σε ηλικία (ή σίγουρα πιο μεγάλος από εμένα) και μαθητής του…του τέλος πάντων…
Άντε Γειιιααα!!!