Συγγνώμη να κάνω μια ερώτηση. Επειδή δεν είχα ιδεά για τη σειρά, άκουγα μόνο ότι ειναι φοβερή κτλ κτλ και κάποιος φίλος με ''επεισε'' ότι θα κολλήσω αμα ξεκινήσω, ειπα ας δοκιμάσω. Πηγα λοιπόν και νοίκιασα από το dvd club ολο τον πρωτο κυκλο, τουτέστιν 25 επεισόδια της σειράς. Αποτέλεσμα, ξενυχτούσαμε μεχρι το πρωι, μέσα σε δυο μέρες ειχαμε δει και τα 25 επεισόδια και προσωπικά αρχίζω να παθαίνω στερητικό συνδρομο
. Τηλεφωνω μέρα παρά μερα στο dvd club μηπως έχουν φέρει τον καινούριο κύκλο.
Αυτά που λέτε εσείς πιο πάνω, πού τα βλέπετε; Τι ώρα τα βλέπετε; Ποια μέρα;
Επίσης έχω να πω πως στη σειρά παίζει ένας από τους ωραιότερους άντρες που εχω δει ποτέ μου, ο Σώγιερ, με τον οποίο παθαίνω απανωτά εγκεφαλικά όταν τον βλέπω να εμφανίζεται επί οθόνης και ο οποίος είναι φτυστός-πιο φτυστός δε γίνεται (τι κότσιρες και αηδιες, εδω μιλάμε για σωσία
),επαθα την πλάκα μου όταν τον πρωτοείδα - με το έτερον ημισύ μου (τι λέξη και αυτη!). Ναι ειμαι με τον μελαχροινο Σώγιερ, αλλα και ο ξανθός δε με χαλάει καθόλου
Βρηκα στο internet παρακάτω επεισόδιο οπου τελικά ξαφνικά μέσα από τους καβγάδες του με την Κέιτ προκύπτει έρωτας σφοδρός και μια σκηνή φοβερά ερωτική.
Υπάρχει κάποιο site από οπου να μπορώ να κατεβάσω το δευτερο κύκλο της σειράς;
ego eimai adras....(de thelo sxolia) kai pistevo oti o Sawyer ine ,meta ton Bon Jovi fysika, gamo ta pedia....afou afino alousto to mali mono kai mono gia na tou miazo!!! xaxaxaxaxaxa fysika menei na kano tous kiliakous tou alla afto ine leptomeria etsi?

vasika esy prepei na vreis ti 2i season ....gia na tin katevaseis
http://www.btmon.com/Other/Unsorted/Lost_-_Complete_Season_2_HDTV_XviD.torrent.htmldokimase afto......kai meta...tha pas gia tin 3 pou pezete tora!!!!! kalo kouragio...i seira exei boliko Sawyer pados....don't worry
PS. ego eimai fan tin Koreatisas....Sun.....ti erotas einai aftos?