Αποστολέας Θέμα: Αγαπημενος σκηνοθετης??  (Αναγνώστηκε 19050 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
Απ: Αγαπημενος σκηνοθετης??
« Απάντηση #25 στις: 23/10/08, 21:09 »
Τα νευρα μου ρε παιδια με τον ταραντινο...νομιζω οτ δεν εχω δει καμια ταινια του...
το κιλ μπιλ δικο του δεν ειναι;(μην ειπα γκαφα...)
γτ αν ναι...δεν νομιζω να ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα... :-\
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 24/10/08, 00:49 »
γτ σε αντιθεση με τους ελληνες οι ξενοι σκηνοθετες εχουν μια συγκεκριμενη τεχνικη...

Ε?Τι ηταν αυτο?...

Τον Tarantino τον θεωρω πολυ υπερεκτιμημενο και κριμα γιατι ειναι πρωτοποριακος..Αντιπροσωπευτικο του δειγμα ειναι το pulp fiction.

Εγω θα ελεγα coen brothers,woody allen(ειδικα στις ταινιες που παιζει..) και επισης ο Trier.Φυσικα ειμαι σε αεναη αναζητηση και δεν θελω να πω αλλα ονοματα.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 24/10/08, 01:00 »
οΚιρατζο>οτι καποιοι ξενοι σκηνοθετες γυριζζουν τις ταινιες τους δουλευοντας καποια συγκεκριμενα σημεια στην ταινια...ο αλμοδοβαρ ασπουμε στηνει ολη του ταινια και την δείχνει πιο..."σαπουνοπερες"....ο κιουμπρικ πχ στηριζεται πανω στην σκηνογραφια και τα κουστουμια...
πχ λεω υπαρχουν και αλλα πολλα..
στην ελαδα κανουν μια μεγαλη μαζα μια ταινια στα κουτουρου..και ειναι ολη ηταινια για πεταμα..οπως οι βιντεοκασετες του 80 :P...

εμενα πχ μ'αρεσει ο ρηγας γτ αν και κανει σηριαλ στις τβ...δινει βαση στην υποκριτικη γιαυτο και τα σιριαλ του και οι ηθοποιοι του γινονται σημα κατατεθεν... :P
και ο πανουσοπολους μ'άρεσε σε μια σάικο ταινια του...
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 24/10/08, 01:27 »
Nαι βεβαια εκτος απο τις βιντεοταινιες και τον Ρηγα υπαρχει και ο σοβαρος ελληνικος κινηματογραφος..Μπορει να περναει κριση,παντα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει σκηνοθετες..Αγγελοπουλος,Βουλγαρης κ.α.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: 24/10/08, 01:47 »
Nαι βεβαια εκτος απο τις βιντεοταινιες και τον Ρηγα υπαρχει και ο σοβαρος ελληνικος κινηματογραφος..Μπορει να περναει κριση,παντα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει σκηνοθετες..Αγγελοπουλος,Βουλγαρης κ.α.
αχα..γιαυτο ειπα κανουν ενα ποσοστο και το εθεσα ως "μια μεγαλη μαζα"...και σου ειπα οτι εφεερα παραδειγματα...δεν ειναι μονο καλοι σκηνοθετες ελληνες, οι φημισμενοι..αλλα και καποιοι ποιο "καινουριοι"...μπορω να σου πω απειρα πχ ελληνων σκηνοθετων πολυ ωραιες ταινιες..(καλα δεν ειναι απειρα αναλογικα μια χαρα ειναι..)..και απειρα ξενων..(αυτα οντως ειναι απειρα.. :P)
απλα εκανα ενα αρνητικο σχολιο για την πικρα μου με τον νεο ελληνικο κινηματογραφο.. :-X

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #30 στις: 24/10/08, 21:33 »
δεν νομιζω οτι περναει κριση

δες τα τελευταια χρονια ποσες ταινιες εχει βγαλει για ολα τα γουστα

και  ποιοτικες και κωμικες και για ολη την οικογενεια και ψαγμενες και ντοκιμαντερ
σε σχεση με την μαυρη δεκαετια των βιντεοκασσετων ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο πιστευω ως χωρα.
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος Angel~Archo

• Παλιός
  • Aκροάτρια με απαιτήσεις...
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: 31/10/08, 10:05 »
Ποσα κιλα κουλτουρας και υπομονης πρεπει να εχει κανενας για να παρακολουθησει αγγελοπουλο? ??? ???
I will always be with you
I'm the anchor of your sorrow
There's no end to what I'll do
'Cause I love you,I love you to death!

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: 31/10/08, 14:32 »
Ποσα κιλα κουλτουρας και υπομονης πρεπει να εχει κανενας για να παρακολουθησει αγγελοπουλο? ??? ???
γτ εχεις δει ποτε αγγελοπουλο;..
1-2 ταινιες γεια σου εκανε..πχ ο θιασος μια χαρα ειναι...

Αποσυνδεδεμένος Angel~Archo

• Παλιός
  • Aκροάτρια με απαιτήσεις...
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: 31/10/08, 15:06 »
Αμε..προσπαθησα..αλλα δεν το αντεξα ..
I will always be with you
I'm the anchor of your sorrow
There's no end to what I'll do
'Cause I love you,I love you to death!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #34 στις: 01/11/08, 13:31 »
νομιζω το χω ξαναπει

κατω τα χερια σας απο τον τεο!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: 01/11/08, 14:11 »
εμενα προσωπικα αλλος σκηνοθετης με χαλαει..αλλα δεν το κανω επιτηδες....
μα να μην μπορω να βλεπω νικολαϊδη και απο ταινιες το σπιρτοκουτο...
τουλαχιστον νικολαϊδη εχω δει κανα δυο ταινιες, ολοκληρες...
αυτο το σπιρτοκουτο ουτε 5 λεπτα δεν το αντεχω...

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: 01/11/08, 21:06 »
Eχει πολυ πλακα η ολη φαση γιατι εμεις τον εχουμε εναν και τον θαβουμε για τα καλα..Ειτε τον εχουμε δει ειτε οχι!(δεν μιλαω για σενα συγκεκριμενα)..Μεχρι και σε ανεκδοτα τον χρησιμοποιουμε και σε οτιδηποτε.Και ειναι απο τους ελαχιστους Ελληνες σκηνοθετες που εχει τιμηθει και στις Καννες και γενικως το εργο του ειχε απηχηση στο εξωτερικο.Φυσικα ειναι δυσκολος σκηνοθετης οποτε εξαρχης αναφερεται σε ενα περιορισμενο κοινο,φυσικα δεν χρειαζεται να αρεσει και σε ολους(και εγω δεν εχω ξετρελαθει με οτι εχω δει) αλλα λιγο respect γμτ..Στον ευρωπαικο κινηματογραφο υπαρχουν παρα πολλοι αναλογα αργοι σκηνοθετες.

Το Σπιρτοκουτο ισως ειναι λιγο υπερεκτιμημενο αλλα πιστευω οτι ηταν μια απο τις πιο ανανεωτικες ελληνικες ταινιες που ειδα τελευταια.Η ψυχη στο στομα επισης..Πρεπει να εχει αντοχες βεβαια ;D..Τα καταυχαριστηθηκα για να πω την αληθεια.Ελπιζω σαν σκηνοθετης να κανει ενα αλμα παντως.

bairn of mosul ενταξει σιγουρα σε σχεση με τα 80s τα πραγματα ειναι καλυτερα αν και τοτε κατω απο την ηλιοθιοτητα της βιντεοταινις βγηκαν ορισμενες πολυ καλες ταινιες.Και σημερα δεν αμφιβαλω οτι κατω απο την επιφανεια υπαρχουν καλες ταινιες ομως προσωπικα δεν τις βλεπω :(..Κατι που διαφωνων ξεκαθαρα ειναι το θεμα τις κωμωδιας..Δεν ξερω τι χρονιας ηταν η τελευταια καλη ελληνικη κωμωδια η στω σατυρα που ειδα..(ισως το Βαλκανιζατερ..? ::))
TOMATOSE MOVIE

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #37 στις: 02/11/08, 00:08 »
Eχει πολυ πλακα η ολη φαση γιατι εμεις τον εχουμε εναν και τον θαβουμε για τα καλα..Ειτε τον εχουμε δει ειτε οχι!(δεν μιλαω για σενα συγκεκριμενα)..Μεχρι και σε ανεκδοτα τον χρησιμοποιουμε και σε οτιδηποτε.Και ειναι απο τους ελαχιστους Ελληνες σκηνοθετες που εχει τιμηθει και στις Καννες και γενικως το εργο του ειχε απηχηση στο εξωτερικο.Φυσικα ειναι δυσκολος σκηνοθετης οποτε εξαρχης αναφερεται σε ενα περιορισμενο κοινο,φυσικα δεν χρειαζεται να αρεσει και σε ολους(και εγω δεν εχω ξετρελαθει με οτι εχω δει) αλλα λιγο respect γμτ..Στον ευρωπαικο κινηματογραφο υπαρχουν παρα πολλοι αναλογα αργοι σκηνοθετες.

λοιπον ο αγγελοπουλος δεν πιστευω οτι ειναι δα και τοσο δυσκολος σκηνοθετης ουτε βαρετος.απλως ολοι αυτοι οι εξυπνοι που δεν εχουν δει ουτε μια ταινια του νομιζουν οτι ο κινηματογραφος ειναι μονο χολιγουντ και εφε και απορριπτουν καθε τι αλλο.
δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που εχει δει τον θιασο και δεν του αρεσε,που εχει δει το τοπιο στην ομιχλη και δεν συγκινηθηκε,που εχει δει την αιωνιοτητα και δεν αναρωτηθηκε για την αξια της ζωης...

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: 02/11/08, 12:09 »

λοιπον ο αγγελοπουλος δεν πιστευω οτι ειναι δα και τοσο δυσκολος σκηνοθετης ουτε βαρετος.απλως ολοι αυτοι οι εξυπνοι που δεν εχουν δει ουτε μια ταινια του νομιζουν οτι ο κινηματογραφος ειναι μονο χολιγουντ και εφε και απορριπτουν καθε τι αλλο.
δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που εχει δει τον θιασο και δεν του αρεσε,που εχει δει το τοπιο στην ομιχλη και δεν συγκινηθηκε,που εχει δει την αιωνιοτητα και δεν αναρωτηθηκε για την αξια της ζωης...

Eγω πιστευω οτι ειναι δυσκολος οχι μονο λογω του ρυθμου που εχει στα εργα αλλα και επειδη για να παρακολουθησεις μια ταινια του χρειαζεται να εχεις και καποιες ιστορικες γνωσεις ωστε να καταλαβαινεις τι βλεπεις..Τον Θιασο τον ειδα προσφατα και δεν μου αρεσε τοσο.Το μια αιωνιοτητα και μια μερα παντως ηταβ παρα πολυ ωραιο.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #39 στις: 02/11/08, 13:22 »
Εντάξει, ντροπή που μου θα το πω, αλλά ο Αγγελόπουλος είναι ένας καλός σκηνοθέτης κουλτουροταινιών με όμως όχι τόσο καλές τεχνικές σκηνοθεσίας.. Παίζει πολύ με το zoom in και το zoom out, αλλά το κάνει εντελώς ερασιτεχνικά (π.χ. η κάμερα τρεμοπαίζει) ενώ επίσης χρησιμοποιεί πολύ το real-time viewing και αυτό κάπου κουράζει.. Δεν είναι ανάγκη να δούμε όλες τις κινήσεις του ήρωα πριν πέσει να κοιμηθεί, αλλά το να τον δούμε στο κρεβάτι μας φτάνει.. Επίσης μερικές "ατάκες" του είναι λίγο υπερβολικές όπως στη αρχή της Αιωνιότητας όπου αναφέρεται ότι "ο χρόνος μοιάζει με ένα παιδί που παίζει πεντόβολα στη άκρη της θάλασσας".. Yeah, right!!

Επίσης έχω τη εντύπωση ότι επηρεάζει αρνητικά το παίξιμο των ηθοποιών του.. Δεν έχω ξαναδεί τόσο νωθρή ηθοποιΐα από τον Βέγγο στο Βλέμμα ή την Γερασιμίδου στην Αιωνιότητα.. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια..

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: 02/11/08, 13:48 »
Εντάξει, ντροπή που μου θα το πω, αλλά ο Αγγελόπουλος είναι ένας καλός σκηνοθέτης κουλτουροταινιών με όμως όχι τόσο καλές τεχνικές σκηνοθεσίας.. Παίζει πολύ με το zoom in και το zoom out, αλλά το κάνει εντελώς ερασιτεχνικά (π.χ. η κάμερα τρεμοπαίζει) ...
ε ενταξει μεγαλος ειναι που να ξερει οτι αυτο καλυπτεται με μια μουσικουλα... :P

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #41 στις: 02/11/08, 14:02 »
Εντάξει, ντροπή που μου θα το πω, αλλά ο Αγγελόπουλος είναι ένας καλός σκηνοθέτης κουλτουροταινιών με όμως όχι τόσο καλές τεχνικές σκηνοθεσίας.. Παίζει πολύ με το zoom in και το zoom out, αλλά το κάνει εντελώς ερασιτεχνικά (π.χ. η κάμερα τρεμοπαίζει) ενώ επίσης χρησιμοποιεί πολύ το real-time viewing και αυτό κάπου κουράζει.. Δεν είναι ανάγκη να δούμε όλες τις κινήσεις του ήρωα πριν πέσει να κοιμηθεί, αλλά το να τον δούμε στο κρεβάτι μας φτάνει.. Επίσης μερικές "ατάκες" του είναι λίγο υπερβολικές όπως στη αρχή της Αιωνιότητας όπου αναφέρεται ότι "ο χρόνος μοιάζει με ένα παιδί που παίζει πεντόβολα στη άκρη της θάλασσας".. Yeah, right!!

Επίσης έχω τη εντύπωση ότι επηρεάζει αρνητικά το παίξιμο των ηθοποιών του.. Δεν έχω ξαναδεί τόσο νωθρή ηθοποιΐα από τον Βέγγο στο Βλέμμα ή την Γερασιμίδου στην Αιωνιότητα.. Μπορεί να είναι και ιδέα μου βέβαια..
κοιτα το γεγονος οτι αισθητικα εσενα δεν σαρεσουν καποια πραγματα δεν σημαινει οτι δεν ειναι τεχνικα ενας απο  τους καλυτερους εν ζωη σκηνοθετες παγκοσμιως(και δεν το λεω εγω).
η τεχνικη με το ζουμ τον εχει καταξιωσει καθως ηταν απο τους πρωτους που το επιχειρησαν και το καθιερωσαν στις ταινιες ενω εχω να σου πω οτι δεν το κανει τυχαια(ουτε και τπτ δεν γινεται τυχαια σε εναν μεγαλο σκηνοθετη)

τον ηρωα ισως να τον βλεπεις να κανει οοοολες αυτες τις κινησεις και δεν τον βλεπεις να κανει αλλες ακριβως γιατι εκει θελει να εστιασει,αλλωστε ειναι ενα εργο τεχνης και δεν χωρουν αντικειμενικα κριτηρια για το πως καποιος σκηνοθετης πρεπει να δειχνει τον υπνο.

μα γιατι το λες αυτο για την φραση στην αιωνιοτητα,εμενα μαρεσε πολυ :) :) :) :) :)

τελος σωστα παρατηρεις οτι κατι παιζει με τις ερμηνειες αλλα δεν πιστευω οτι ειναι νωθρες.ισως να μην δινει τοσο σημασια στην εκφραση οσο δινουν αλλοι σκηνοθετες,δεν ξερω σιγουρα να σου πω,αλλα και εγω εχω παρατηρησει κατι περιεργο...ειναι σκηνοθετης με ιδιαιτεροτητες οπως και να το κανουμε(εδω στην αιωνιοτητα τον πρωταγωνιστη τον παιζει ξενος και ντουμπλαρει τους διαλογους ελληνας...)

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: 02/11/08, 16:05 »
Γνωρίζω το παρακάτω περιστατικό από φίλη που είχε παίξει (κομπάρσος βέβαια :)) σε ταινία του Αγγελόπουλου.

Καθυστέρησε έξι μήνες περίπου το γύρισμα μιας σκηνής στη Θεσ/κη επειδή ήθελε συγκεκριμένο φυσικό τοπίο στο λιμάνι, σε συγκεκριμένη ώρα, με συννεφιά, κλπ. κλπ. κλπ. Κάθε πρωί κατέβαινε όλο το συνεργείο στο λιμάνι, ηθοποιοί, κομπάρσοι, βοηθοί σκηνοθέτες, κλπ και περίμεναν τον Αγγελόπουλο να δει αν αυτό του καθόταν καλά. Το μεσημέρι τα μάζευαν και έφευγαν χωρίς να γυρίσουν τίποτε. Την επόμενη μέρα τα ίδια. Αν είχε μέρα με ήλιο δεν πήγαιναν καθόλου.
Αυτό γινόταν για εβδομάδες πολλές μέχρι που έφτασε Μάης σχεδόν και πλέον συννεφιά δεν υπήρχε και το φως ήταν πολύ.
Η σκηνή δεν γυρίστηκε ποτέ αλλά η ταινία πήγε 6 μήνες περίπου πίσω μόνο από αυτό.

Δεν πιστεύω ότι στο επίπεδο του Αγγελόπουλου υπάρχουν τυχαία πράγματα σε μια ταινία.

Αυτό ανεξάρτητα από το αν μας αρέσει ή όχι. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν μπορώ να δω όλες τις ταινίες του.

Όμως ο bairn είπε κάτι πολύ σωστό: κινηματογράφος δεν είναι μόνο τα εφέ του χόλυγουντ ή οι χαζοχαρούμενες σειρές της τηλεόρασης στις 9 το βράδυ. Έλεος! Ας δούμε λίγο πιο πέρα από αυτά. Στη μουσική την ψάχνουμε λίγο παραπέρα από τους Βαλάντηδες και τη Beyon-s-h-i-t. Μπορούμε να το κάνουμε και στον κινηματογράφο.
« Τελευταία τροποποίηση: 02/11/08, 16:08 από indie-anos laternative »
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: 02/11/08, 16:24 »
Nαι αυτο με τον Αγγελοπουλο ειναι γνωστο.Φιλος της αδερφης μου και κομπαρσος επισης μας ειχε πει το ιδιο πραγμα.Αλλα αυτο γινεται για καποιο λογο.Δεν γυριζει σηριαλ οπου υποτιθεται ειναι χειμωνας και ακουγονται τα τζιτζικια..

Οσο για τους ηθοποιους..Ο καθε σκηνοθετης δεινει το βαρος του αλλου.Αυτο ειναι γνωστο.Αλλου δινει βαρος ο Μπεργκαμν αλλου ο Κασαβετις αλλου ο Αγγελοπουλος.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #44 στις: 02/11/08, 17:56 »
Συμφωνώ με όλες τις παραπάνω υπόψεις και δέχομαι την επιρροή που άσκησε ο Αγγελόπουλος στον παγκόσμιο κινηματογράφο.. Άλλωστε δεν μπορώ να κρίνω διότι δεν είμαι κριτικός αλλά κάποιος που έχει δει αρκετές ταινίες (blockbusters αλλά και κουλτούρα)..

Συμφωνώ επίσης ότι πρέπει να ψαχνόμαστε σε όλους τους τομείς και σε όλες τις τέχνες συμπεριλαμβανομένης και της 7ης, απλά δεν νομίζω ότι η ταχύτητα πρέπει να είναι συνώνυμο της ποιότητας.. Δηλαδή οι φρενήρεις ρυθμοί του Michael Bay δεν σημαίνουν αυτόματα και σκουπιδοταινία, ούτε οι αργοί ρυθμοί του Dreyer αυτόματα ποιότητα.. Υπάρχουν ταινίες (π.χ. Mulholland Drive) οι οποίες μπορεί να μην είναι γρήγορες αλλά έχουν μια ιδιότητα να σε κρατάνε.. Δηλαδή κάπου στη μέση.. Ο Κιούμπρικ ήταν αντικειμενικά ένας αργός σκηνοθέτης αλλά ανάθεμα αν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις βαρετό..

Τώρα όσον αφορά την σκηνοθετική εμμονή του Αγγελόπουλου, θα πρέπει να πω ότι η σκηνή στην Αιωνιότητα όπου ο κεντρικός ήρωας πάει βόλτα τον σκύλο του στην Νίκης με φόντο τον Θερμαικό και την απίστευτη μουντάδα του Θεσσαλονικιώτικου ουρανού είναι πραγματικά απίστευτη.. Παρόλα αυτά, υπάρχει μια σχετική ιστορία όπου οι Pink Floyd ήθελαν κάτι αντίστοιχο στο εξώφυλλο του Animals.. Είχαν υψώσει στον ουρανό ένα τεράστιο μπαλόνι-γουρούνι με σκοπό να το φωτογραφήσουν ανάμεσα στα φουγάρα ενός εργοστασίου της Αγγλίας κατά τη διάρκεια ενός συνεφιασμένου ουρανού.. Περίμεναν 3 μέρες για να πετύχουν τον ουρανό στις...μαύρες του, όπου μετά από πολλά ευτράπελα και αφού το γιγάντιο γουρούνι έσπασε το σκοινί που το κρατούσε και ξεχύθηκε στον ουρανό, αποφάσισαν να κάνουν μοντάζ του γουρουνιού με ουρανό άλλης μέρας.. Φαντάζομαι ότι με διάφορα φίλτρα μπορείς να πετύχεις τις αποχρώσεις που θέλεις και να ξεφύγεις από όλη αυτή την αναμονή των 6 μηνών.. Το να περιμένεις δεν σημαίνει και αυτόματα ότι είσαι ποιοτικός.. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ..
« Τελευταία τροποποίηση: 02/11/08, 18:00 από faser »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #45 στις: 02/11/08, 18:41 »
στο τελευταιο που λες φασερ θα συμφωνησω

να περιμενει ολοκληρο συνεργειο 6 μηνες ειναι υπερβολικο εφοσον υπαρχει και η τεχνολογια
βεβαια οι παραξενιες αυτες δινουν την λεπτομερεια η οποια φυσικα κανει και την διαφορα ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: 02/11/08, 23:55 »
Αγορια πλιζ μην βρισετε..αλλα εχω μια απορια...
Ο αγγελοπουλος που βρηκε σπονσορα να του πληρωνει 6 μηηνες και γυρισμα;..εκτος αν το φυσαει.... ???
(αν ακουσω κραξιμο εχω ερθει με μπαλντα σπιτι σας... :P)

Αποσυνδεδεμένος Ibanezακιας

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Do you see me?
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: 03/11/08, 00:31 »
Martin Scorcese ;D

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: 03/11/08, 09:21 »
Ο αγγελοπουλος που βρηκε σπονσορα να του πληρωνει 6 μηηνες και γυρισμα;

Και σπόνσορες έχει (ανάμεσά τους και η ΕΡΤ) και επιδοτήσεις παίρνει από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, δηλαδή από το κράτος, δηλαδή από σένα και μένα...

Πώς σου φαίνεται να τον πληρώνεις κιόλας;  ;D  ;D
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: 03/11/08, 13:33 »
Πώς σου φαίνεται να τον πληρώνεις κιόλας;  ;D  ;D
να σου πω δεν με πειραζει να πληρωνω τον αγγελοπουλο... :P
αλλα πριν γινει διασημος και με επιδοτησης προς βασταγε η τσεπη του;...