Φίλε μου Joevaicci (καταπληκτικό nick

:P:P:P) σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Τα εκτιμώ ιδιαίτερα!!! Πρέπει να σου διευκρινίσω ότι πλέον ασχολούμε συνολικά 3 χρόνια και όχι 2

:P:P (πέρασε ο καιρός βλέπεις

).Στο πρώτο χρόνο αφιέρωνα περίπου 2 με 3 ώρες τη μέρα. Μετά το πήρα πιο σοβαρά το θέμα και άρχισα να κλείνω και 5ωρα με 6ωρα.Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με tabs και ότι άκουγα προσπαθούσα (και ακόμα αυτό κάνω) να το βγάλω με το αυτί.Μετά άρχισα να διαβάζω θεωρία και να δημιουργώ δικές μου ασκήσεις πάνω σε αυτή και να τις παίζω για ζέσταμα και εξάσκηση τεχνικής(πράγμα που το κάνω ακόμα και θα συνεχίσω να το κάνω για πολύ καιρό

).
Επίσης αφιέρωσα πολύ χρόνο για να μάθω κάποια κλασσικά (paganini 5th caprice) και να τα παίζω συνέχεια με μετρονόμο μέχρι να το φτάσω σε κάποιο επιθυμητό επίπεδο (120-140 bpm σε κλασσική κιθάρα με πένα).Αυτό με βοήθησε πολύ στο να αναπτύξω τεχνική.Από instuctional dvds έχω ασχοληθεί με το rock discipline του petrucci. Όσον αφορά το πόσο μελετάω τη μέρα δεν έχω κάποιο πρόγραμμα. Υπάρχουνε μέρες που κλεινω 10ωρα και 12ωρα αλλά επίσης υπάρχουνε και περιπτώσεις που περνάνε 2 μηνες και δεν ασχολούμε σχεδόν καθόλου (εξεταστικές, όταν λείπω από το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα για λόγους προσωπικούς

:P:P:P).Γενικά όμως προσπαθώ να είμαι αφιερομένος σε αυτό που κάνω και όταν λέω πως θα κάτσω να μελετήσω,το κάνω.
Σ'ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου!