Μαυρη νταλια:
Μεγαλυτερη βλακεια δεν εχω ματαδει!!!Τετοιο αισχος,τετοια αηδια σε αρκετες σκηνες...Στο τελευταιο μισαωρο σκεφτομουν εντονα να βγω απο την αιθουσα!!Αλλα τελικα ειδα την ταινια με την πλατη μου!!!Καπου στα μισα της ταινιας το πραγμα φευγει τελειως απο τον κεντρικο πυρηνα της υποθεσης και αναρωτιεσαι τι πηγες να δεις τελικα!Μπερδευεσαι κατα τη διαρκεια ολου του εργου μιας και απο την οθονη παρελαυνουν τοσα ονοματα χωρις να ξερεις ποιος ειναι ποιος και οι ηρωες μπλεκουν τα ποδια τους,με αποτελεσμα να μην καταλαβαινεις τι γινεται!!Μετα εχουμε ποικιλα "περιεργα" οπως ερωτικα τριγωνα,σοδομιστικα σε καποιο σημειο,ομοφυλοφιλικα,αιμομικτικα...Δηλ. απ'ολα εχει ο μπαχτσες,οπως και υπεροχες σκηνες φρικης που καποιος που δεν αντεχει να κοιτα αιματα καλο θα ηταν να μη το δει!!!!(Κατι ξερω και σας το λεω)Ισως το μονο καλο που εχει η ταινια ειναι οι μαζεμενοι γνωστοι ηθοποιοι!!!
Επειτα "Περα απο το φραχτη":
Παιδικο που ανετα μπορει να παρακολουθησει και ενας ενηλικας(ειδικα οσοι εχουν αδυναμια στα κινουμενα σχεδια

).Εχει υποθεση πρωτοτυπη,γελιο,ωραια γραφικα και εικονα με εντονα χρωματα.Ενας καλος τροπος λοιπον να περασετε ευχαριστα 2 ωρες χωρις να "πεσετε" ψυχολογικα αλλα αντιθετως να εχετε καλη διαθεση!!
Πειρατες της Καραιβικης ΙΙ:Το σεντουκι του νεκρου:
Βλακεια...Κοιτας το εργο και εχεις απειρες αποριες σχετικα με την υποθεση!!Οι ηθοποιοι δε θα ελεγα οτι με εξεπληξαν με τις υποκριτικες τους ικανοτητες και μπορω να πω μαλιστα οτι περιμενα περισσοτερα απο τον Τζονι Ντεπ!!Η υποθεση δε θα ελεγα οτι με τρελανε!!Εγω πιο περιεργα ονειρα βλεπω με χταποδια!!Εχει δραση και γρηγορες κινησεις αλλα στην ωρα πανω αναρωτιεσαι ποτε θα τελειωσει!!Το τελος επισης σε αφηνει στα κρυα του λουτρου και λες μεν "τι θα γινει μετα στο επομενο?" αλλα μολις σκεφτεσαι οτι η δευτερη ηταν χλιαρη εως και κρυα,αδιαφορη ταινια,προβληματιζεσαι για το αν θα πας να δεις την τριτη.