Να ενημερώσω : Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις στο θέμα απο χτές μόνο της τελευταίας σελίδας...Τα μόνα μέσα που ενημερώθηκα για τα χτεσινά ήταν οι ειδήσεις της Νετ και τα σημερινα "νεα"...
FSL:
δεν τον λυπήθηκα καθόλου,αντιθέτως εύχομαι να έφαγε όσο ξύλο δεν έχει φάει ποτέ και αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε κελί
Αλήθεια το πιστεύεις αυτό? Θελω σε παρακαλώ να μου απαριθμίσεις τους λόγους που το θες αυτο... Θα ηθελα πολύ να τους ακούσω... Και ο αστυνομικός που χτυπάει αθώους, που που που (μην τα ξαναλεω) ? Αυτός τι πρέπει να γίνει? Μήπως και κάποιος που καίει μια σημαία πρέπει να σαπίσει στην φυλακή επειδή προσβάλει αυτά που καποιοι καποτε πολέμισαν?
Γιατί όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται δεν πήγαν πόρτα πόρτα να δηλώσουν την αντίθεσή τους και να ενημερώσουν τον απλό πολίτη που ίσως τελικά τον νοιάζει αυτή η υπόθεση ώστε να τον πάρουν με το μέρος τους και να έρθει και αυτός στην επόμενη διαδήλωση?
Πιστεύεις ότι ο απλός πολιτης με όλα αυτά που τον βομβαρδίζουν καθημερινα απτην τηλεόραση θα άφηνε τον οποιονδήποτε διαμαρτυρόμενο φοιτητή να μπει στο σπίτι του να του μιλήσει?? Παω στοιχημα ότι με το που θα τον έβλεπε θα φοβόταν μην του πετάξει καμια μολότοφ στο κεφάλι "ο αλήτης"
Κλείνουμε τις σχολές την πληρώνουν οι υπόλοιποι φοιτητές και είμαστε οκ
Οσο γι'αυτο, αν και off-topic- θέλω να πώ, ότι ένας φίλος μου, φοιτητής στο πολιτικό της νομικής αθηνών,
η σχολή του και καταλήψεις έκανε και κάνει και την εξαιταστική τους δεν χάσανε!! Πως εγινε αυτο? Μαγοι ειναι??

γκουχ γκουχ
Τελος...-Ποιος εξακριβώνει ποιοι ακριβώς ήταν αυτοί που έκαψαν το κουβούκλιο? ? οεο??
- Τι εχει περάσει αυτή την στιγμή στον κάθε πολίτη? "Οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις είναι κακό πράγμα γιατί όλοι αυτοί οι αντιδραστικοι νεοι, "καίνε σπάνε και λεηλατούν" (αυτό είναι απο λεζάντα σε ειδήσεις "εκαψαν, εσπασαν κ λεηλατησαν") " ...Αλλο που δεν θέλει η κυβέρνηση να περάσει αυτή η αποψη...Η καλύτερη της...Κατα την γνώμη μου η κυβερνηση "γουσταρει" πολύ όταν γίνονται επεισόδεια...Και ο λόγος είναι ευνοήτος νομίζω...Ισως λοιπον και να
τα ευνοει με καποιου τροπους

γκουχ γκουχ
- Ποιο ειναι το πρακτικό αποτελεσμα των επεισοδείων? Το κουβουκλιο αντικαταστάθηκε, οι ζημιες αποκαταστάθηκαν, κανενας αθώος πολίτης δεν επαθε τπτ , 30 ατομα προσήχθησαν για να συλληφθούν οι 11!! (ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με τις ασχετες προσαγωγες!!), και για μια ακομη φορα αμαυρώθηκε ο αγώνας τόσων χιλιάδων φοιτητών απο 50 κουκουλοφόρους (
αγνώστου ταυτοτητας γκουχ γκουχ) κ 100 ματατζιδες
-Δεν ξέρω τι δείχνει το βίντεο του Roufos αλλά είδα στην τηλεόραση (ναι βλέπω και τηλεόραση), εκεινη την σκηνή που ήταν μια ομάδα 50 ατόμων
περικυκλωμένοι απο 80 αντρες των ματ οι οποιοί τους
βαράγανε ασταμάτητα και με μισος,σαν να ήταν σακιά που εκτονώνονταν πάνω τους... Δηλαδή ΕΛΕΟΣ πια!!!!