Καλα πιστευεις οτι θεμα ειναι αριθμητικο?ασε που οπως και να το κανουμε σε ια σχολη υπαρχουν περισσοτερα ατομα απο οτι στο σοκακι και στο παρκακι της γειτονιας σου!!ε..μη το ζαλιζουμε
αλλου ομως πρεπει να ψαξουμε..
δεν ειμαι ψυχολογος,ομως αν κρινω απο εμενα και πως συμπεριφερομαι..οποτε οι γονεις μου πχ μου απαγορευαν κατι,εγω αυτο θα ηθελα να κανω και συχνα θα το εκανα και κρυφα ακομα..οταν παλι με αφηναν ελευθερη να κανω οτι θελω,αλλα μου ελεγαν τους ενδοιασμους και εξεφραζαν τη διαφωνια τους,με προβληματιζε η σταση τους και δεν το εκανα
ειπα ενα απλο παραδειγματακι,που εκφραζει πολλους απο εμας..
οταν νοιωθεις οτι παρακολουθεισαι και οτι υφιστασται την εξουσια καποιοων,η κατασταση αυτη σε προκαλει να ατιδρασεις και συχνα αντιδρας και χωρις να ξερεις γιατι!!λειτουργει οθωντας σε σε παραβατικη συμπεριφορα
νομιζω οτι καπως ετσι θα μπορουσε να δικαιλογηθει..αλλα ξαναλεω δινω μια δικη μου αποψη,περαν του αριθμητικου μεγεθους!!
α!και ενα αλλο παραδειγμα,που ειναι επικαιρο.. η εγκληματικοτητα στην αγγλια,στην χωρα που εχουν μπει οι περισσοτερες καμερες,καμερες στο δρομο,στα μαγαζια,στα λεωφορεια,δεν μειωθηκε,ενω οι καμερες γι αυτο το σκοπο μπηκαν!
(αυτο το διαβασα προσφατα,δεν θυμαμαι που..λογικα η στην ελευθεροτυπια,η παιζει να το διαβασα και εδω στο φορουμ στο αντιστοιχο θεμα..)
ερχομαι λοιπον παλι στο πανεπιστημιο..
δεν δεχομαι τον μπατσο στον χωρο μου..εχουμε τοοοοσο καλες σχεσεις που θα τον κουβαλησουμε και στο σπιτι μας..

ειλικρινα δεν βρισκω την αναγκαιοτητα μιας τετοιας κινησης,και παραλληλα πιστευω οτι θα ειναι και χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα..
ισως μια προσπαθεια ελεγχου των ατομων που αντιδρουν στις εκαστοτε κυβερνησεις και πιο ευκολο φακελωμα τους..