Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 829359 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #925 στις: 20/06/07, 01:16 »
Ρε ψηλέ, γιατί δεν αλλάζεις χώρα να ησυχάσεις εσύ να ησυχάσουμε κι εμείς;
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #926 στις: 20/06/07, 01:18 »
Θα θελα αυτούς που υποστήριζαν τα καμενα περιπτερα ως ακτιβιστικές ενέργειες και αντίσταση και επανάσταση και μπλα μπλα μπλα....να μου πουν τι ήταν τα καμένα αυτοκίνητα στο eject festival πριν λίγες μέρες....
Εκεί οι κουκουλοφόροι που ακριβώς εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους?Σε τι επαναστάτησαν?Τι έφταιγαν αυτοί που πήγαν να διασκεδάσουν και βρήκαν καμένα τα αυτοκίνητά τους?
Και γιατί να έρθει πλέον ένα συγκρότημα στην Ελλάδα να κάνει συναυλία ξανά?

Α, δεν ξέρεις; Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι κουκουλοφόροι ήταν του Συνασπισμού και οι Beastie Boys είναι καπιταλιστικά αποβράσματα, φερέφωνα του Bush και έχουν ένα υποχθόνιο σχέδιο για να σπείρουν τη διχόνοια στην ενωμένη Ελληνική Αριστερά!

Να σχολιάσω το γεγονός οτι τα λεγόμενά σου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το πόστ που έκανες παράθεση?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #927 στις: 20/06/07, 01:29 »
Θα θελα αυτούς που υποστήριζαν τα καμενα περιπτερα ως ακτιβιστικές ενέργειες και αντίσταση και επανάσταση και μπλα μπλα μπλα....να μου πουν τι ήταν τα καμένα αυτοκίνητα στο eject festival πριν λίγες μέρες....
Εκεί οι κουκουλοφόροι που ακριβώς εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους?Σε τι επαναστάτησαν?Τι έφταιγαν αυτοί που πήγαν να διασκεδάσουν και βρήκαν καμένα τα αυτοκίνητά τους?
Και γιατί να έρθει πλέον ένα συγκρότημα στην Ελλάδα να κάνει συναυλία ξανά?

Α, δεν ξέρεις; Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι κουκουλοφόροι ήταν του Συνασπισμού και οι Beastie Boys είναι καπιταλιστικά αποβράσματα, φερέφωνα του Bush και έχουν ένα υποχθόνιο σχέδιο για να σπείρουν τη διχόνοια στην ενωμένη Ελληνική Αριστερά!

Να σχολιάσω το γεγονός οτι τα λεγόμενά σου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το πόστ που έκανες παράθεση?

Τα λεγόμενά μου βγάζουν τόσο νόημα όσο και το ποστ που έκανα παράθεση. Απλά συνεχίζω το συλλογισμό της FSL-είναι φανερό ότι οι κουκουλοφόροι στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαν ιδεολογικό υπόβαθρο πάνω στο οποίο βασίστηκαν οι πράξεις τους.
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #928 στις: 20/06/07, 01:31 »
Ναι οι κουκουλοφόροι εκτός από τα σκατά που έχουν στο κεφάλι τους έχουν και ιδεολογικό υπόβαθρο. Άντε φτου και από την αρχή η ίδια ιστορία..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #929 στις: 20/06/07, 01:37 »
Ναι οι κουκουλοφόροι εκτός από τα σκατά που έχουν στο κεφάλι τους έχουν και ιδεολογικό υπόβαθρο. Άντε φτου και από την αρχή η ίδια ιστορία..

ειρωνεία η [ironía]: (γραμμ). σχήμα λόγου κατά το οποίο ένας ομιλητής χρησιμοποιεί λέξεις ή φράσεις με περιεχόμενο εντελώς αντίθετο από αυτό που εννοεί, για να χλευάσει ή να περιπαίξει, να ψέξει, να εκφράσει έντονη αγανάκτηση κτλ.

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #930 στις: 20/06/07, 01:39 »
Τώρα συνεννοούμαστε μικρέ Μπαμπινιώτη.

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #931 στις: 20/06/07, 01:48 »
αγαπητε pa.... δεν νομιζω οτι θα κρινεις εσυ το ιδεολογικο υποβαθρο αυτων που εσυ αποκαλεις ''κουκουλοφορους''...γιατι προφανως δεν εχεις μιλησει με κανεναν η ''σου εχει μιλησει'' ο πρετεντερης και ο τραγκας μονο...
φυσικα δεν θα εκφερω και αποψη για τον καθε ανεγκεφαλο χουλιγκανο που εκμεταλλευεται τις τακτικες ενος ολοκληρου πολιτικου ρευματος για να...ψιρισει
αυτη ειναι απο μονοι τους για τα μπαζα
« Τελευταία τροποποίηση: 20/06/07, 02:14 από cromlech »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #932 στις: 20/06/07, 01:52 »
αγαπητε parlats δεν νομιζω οτι θα κρινεις εσυ το ιδεολογικο υποβαθρο αυτων που εσυ αποκαλεις ''κουκουλοφορους''...γιατι προφανως δεν εχεις μιλησει με κανεναν η ''σου εχει μιλησει'' ο πρετεντερης και ο τραγκας μονο...
φυσικα δεν θα εκφερω και αποψη για τον καθε ανεγκεφαλο χουλιγκανο που εκμεταλλευεται τις τακτικες ενος ολοκληρου πολιτικου ρευματος για να...ψιρισει

Καταρχάς, διόρθωσε το όνομα...Άλλος είναι αυτός που λές.

Το θέμα είναι οτι είτε μιλάμε για άριστα πολιτικά και ιδεολογικά τοποθετημένους κουκουλοφόρους, είτε για ανεγκέφαλους χουλιγκάνους, η ερώτηση είναι μια: Που διαφέρουν οι πράξεις τους?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #933 στις: 20/06/07, 01:57 »
Δεν είμαι ο parlats. Οι πράξεις τους φίλε isnogood διαφέρουν στο υπόβαθρο. Άκου τι διαβάζουμε και δε μας βγαίνουν τα μάτια. Ότι ένα καμένο αυτοκίνητο όταν είναι καμένο υποβαθριακά δε μας πειράζει. Αν όμως δεν το κάψαν υποβαθριακά να τους πιάσουμε τους αλήτες.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: 20/06/07, 01:58 »
αγαπητε parlats δεν νομιζω οτι θα κρινεις εσυ το ιδεολογικο υποβαθρο αυτων που εσυ αποκαλεις ''κουκουλοφορους''...γιατι προφανως δεν εχεις μιλησει με κανεναν η ''σου εχει μιλησει'' ο πρετεντερης και ο τραγκας μονο...

Καταρχάς, διόρθωσε το όνομα...Άλλος είναι αυτός που λές.

Το θέμα είναι οτι είτε μιλάμε για άριστα πολιτικά και ιδεολογικά τοποθετημένους κουκουλοφόρους, είτε για ανεγκέφαλους χουλιγκάνους, η ερώτηση είναι μια: Που διαφέρουν οι πράξεις τους?

Στό ότι στην πρώτη περίπτωση ο στόχος είναι η τράπεζα, ενώ στη δεύτερη οτιδήποτε βρεθεί μπροστά μας. Εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται βασική διαφορά...

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #935 στις: 20/06/07, 02:00 »
Εντάξει, μην ανοίξουμε πάλι τη συζήτηση γιατι καίνε τις τράπεζες και πόσο λογικό είναι αυτό. Τα έχουμε ξαναπεί 20 σελίδες πιο πριν.

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κοχλιωτός κριθαρένιος λαμπτήρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: 20/06/07, 02:00 »
Παράθεση

Οι πρώτοι ΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ συνήθως καταλήγουν την επόμενη μέρα ελεύθεροι, εξαιτίας των -αχεμ- "φτωχών-μικροαστών-χωρίς επιρροές" πατεράδων τους, αφού πρώτα φυσικά αρνηθούν κάθε ανάμιξη στην υπόθεση μέσω πρωτοκλασσάτου δικηγόρου!

Οι δεύτεροι στελεχώνουν με βάρδιες (10 μπαίνουν-10 βγαίνουν) τα σωφρονιστικά ιδρύματα.
The world is full of kings and queens,
who will blind your eyes and steal your dreams,
IT'S HEAVEN AND HELL!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: 20/06/07, 02:01 »
Στό ότι στην πρώτη περίπτωση ο στόχος είναι η τράπεζα, ενώ στη δεύτερη οτιδήποτε βρεθεί μπροστά μας. Εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται βασική διαφορά...

Έχει πλάκα αυτό. Και στις 2 περιπτώσεις έχουμε βανδαλισμό, αλλα όταν προκειται για τράπεζα, κοτσάρουμε και μια ιδεολογία απο πίσω....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #938 στις: 20/06/07, 02:09 »

Έχει πλάκα αυτό. Και στις 2 περιπτώσεις έχουμε βανδαλισμό, αλλα όταν προκειται για τράπεζα, κοτσάρουμε και μια ιδεολογία απο πίσω....

Για να στο πω απλά, θα χάσεις τον ύπνο σου εάν ληστέψουν την τράπεζα της γειτονιάς σου;

Αποσυνδεδεμένος twist 1N my Sobriety

• Παλιός
  • χαλαρα θα εμενα στην tri-island area...
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #939 στις: 20/06/07, 02:20 »
μην το πιασουμε παλι απο την αρχη ρε παιδια... εχουμε ηδη 2 νεα θεματα να συζητησουμε...

οχι, τιποτα αλλο θα μεινουμε πισω στην επικαιροτητα...
Η μουσική μου στο http://www.myspace.com/ogatoulas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #940 στις: 20/06/07, 02:23 »
Για να στο πω απλά, θα χάσεις τον ύπνο σου εάν ληστέψουν την τράπεζα της γειτονιάς σου;

Ώπα.Μιλάμε για βανδαλισμούς, και συγκεκριμένα για φωτιές. Και σου λέω οτι θα τον χάσω αν βάλουν φωτια σε τράπεζα απέναντί μου.

Εγώ σε ρωτάω το άλλο: Αν κατα τον εμπρησμό της τράπεζας, καούν 1-2 αμάξια, θα πάνε οι ιδεολόγοι κουκουλοφόροι, να αποζημιώσουν το κοσμάκη?

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #941 στις: 20/06/07, 02:23 »
υπαρχει αυτη η λεγομενη διαλεκτικη μεταξυ αιτιας και αποτελεσματος...την τραπεζα που θα καψει ενα ατομο για πολιτικα κινητρα δεν εχει καμια σχεση με την πραξη ενος χουλιγκανου που παει για το τζερτζελο και το μπαχαλεμα...τοσο δυσκολο ειναι αυτο να το καταλαβουν μερικοι?
ειτε το θες ειτε οχι στις ταξεις των α/α βρισκονται οχι τοσο ατομο κατωτερων λαικων ταξεων αλλα ατομα λουμπεν...και αυτη η λεξη ξερεις καλα τι σημαινει...
κα με μια αναφορα ση γαλλια πριν καποιο καιρο:
''Γιατι εκαψες το σχολειο?''η ερωτηση σε γαλλο μεταναστη για τις συγκρουσεις στη γαλλια
''Μεγαλωσα σωστα απο την οικογενεια μοθ-φτωχη οικογενεια- πηγα κανονικα σχολειο,περναγα κανονικα τα μαθηματα μου,πηρα κανονικα το απολυτηριο μου και τωρα ειμαι ανεργος και στη φτωχεια.αφου το σχολειο δεν μου προσεφερε τιποτα στη ζωη μου το καιω''
Δεν θα κρινουμε την τακτικη που επελεξε ο εν λογω ανθρωπος να βγαλει την οργη και την αγανακτηση του για αυτη τ κοινωνια αλλα την απελπισια στν οποια φτανει πολλες φορες ο πληττομενος ανθρωπος.και δεν μπορει εγω, ο pa..... η ο καθε pa.... να εχει θρασος να ασκει και κριτικη...αν ειαι δυνατον

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #942 στις: 20/06/07, 02:30 »
μην το πιασουμε παλι απο την αρχη ρε παιδια... εχουμε ηδη 2 νεα θεματα να συζητησουμε...

οχι, τιποτα αλλο θα μεινουμε πισω στην επικαιροτητα...

Έχεις δίκιο, επαναλαμβανόμαστε, αλλά απορίες σαν αυτές της FSL δε γίνεται να μην προκαλέσουν αντιδράσεις...

Ώπα.Μιλάμε για βανδαλισμούς, και συγκεκριμένα για φωτιές. Και σου λέω οτι θα τον χάσω αν βάλουν φωτια σε τράπεζα απέναντί μου.

Εγώ σε ρωτάω το άλλο: Αν κατα τον εμπρησμό της τράπεζας, καούν 1-2 αμάξια, θα πάνε οι ιδεολόγοι κουκουλοφόροι, να αποζημιώσουν το κοσμάκη?

Όχι

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #943 στις: 20/06/07, 02:36 »

Όχι

Να χαρώ τότε ιδεολογία....

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #944 στις: 20/06/07, 02:42 »
Παιδια..οσοι βρισκουν σκατα αυτη τη χωρα, μπορουν να πανε και στις χωρες των μεταναστων που εμειναν ανεργοι και ληστευουν γυναικες, ωστε να τις κανουν καλυτερες! Κανεις δεν τους κραταει εδω ξερετε.... :D
Ειπαμε, να δεχτω τον αστυνομικο βανδαλισμο και τους θρασυδειλους γαλοναδες, οχι ομως να αρχισω να δεχομαι και το "Ε..ανεργος ηταν ο φουκαρας...μεταναστασης.,..τι να κανει..εκει τον οδηγησε το κρατος"!
Συγνωμη ρε παιδια, αλλα και οι ανεργοι της ζωνης του Περαματος, θα επρεπε να ειχαν γινει αρχιμαφιοζοι με αυτη την πολιτικη! Εαν ο ανθρωπος θελει να εχει καθαρο το κουτελο του και ακεραια την τιμη του, δεν 'πα να ειναι ανεργος, δεν 'πα να χρωσταει παντου..δεν θα κλεψει! Ενταξει; Οποτε ας κοψουμε τα αστεια περι "φουκαραδων αλβανων/ελληνων/μεταναστων"..

Και εαν θελετε να καψετε κατι, καψτε τις mercedes της Εκαλης και οχι τις τραπεζες που συντηρουν στο κατω κατω της γραφης και αρκετους εργαζομενους...Και εαν δεν σας φτανουν αυτες, καψτε τα αμαξια των γονιων σας, γιατι εαν παλευετε τοσο για την ισονομια και ισοτιμια του καθε πολιτη, εσεις ειστε πιο προνομιουχοι απο την εργατικη ζωνη της Νικαιας που ακομα ξεχρεωνουν τα αυτοκινητα που πηραν το 1970.
Αντε..κωλοπαιδα! Δεν εχετε ζησει φτωχια και πιεση..Μονο λογια και ζεστους καναπεδες...Αντε και καμια πορεια, οπου γυριζετε κλαμμενοι πισω απο τα δακρυγονα και το θεωρειτε κατορθωμα! Πιαστε καμια δουλεια για να παει μπροστα ο τοπος, ή ουστ...Θελετε επανασταση? Παρτε τον ποπο σας και γυριστε καμια φτωγειτονια να δειτε πως ζουν οι πραγματικα καταπιεσμενοι απο τις τραπεζες και τα λοιπα χρηματοπιστωτικα ιδρυματα!

Αυτα..καλο μας βραδυ!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #945 στις: 20/06/07, 02:43 »

Όχι

Να χαρώ τότε ιδεολογία....

Όντως, ο εμπρησμός τραπεζών μπορεί να επιφέρει άσχημες συνέπειες όπως αυτή που ανέφερες. Γενικά δεν είναι και πολύ έξυπνη πράξη, συν του ότι δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα στο κίνημα. Γι' αυτό άλλωστε και δεν την υποστηρίζω. Ωστόσο, δύσκολα συγκρατώ τη χαρά μου όταν ακούω για ληστείες/βανδαλισμούς τραπεζών...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #946 στις: 20/06/07, 02:45 »
Ωστόσο, δύσκολα συγκρατώ τη χαρά μου όταν ακούω για ληστείες/βανδαλισμούς τραπεζών...
Τοτε να μην συγκρατουμε και τη χαρα μας, οταν κλεφτες θα μπουν και στο σπιτι σου... Να φωναζουμε ΟΥΡΑ ΧΙΠ ΧΙΠ απ'εξω για να διευκολυνουμε και το εργο τους!

Κινημα? Ποιο κινημα?
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #947 στις: 20/06/07, 02:50 »
1.οι οικογενειες των κουμη και κανελλοπουλου που πεθαναν απο πθρα μπατσων σε πορεια του πολυτεχνειου το 80 αποζημιωθηκαν?
2.η μανα του μιχαλη καλτεζα που εχασε το 15χρονο γιο της αποζημιωθηκε που ο μπατσος που τον εφαγε στα εξαρχεια εκατσε 2 χρονια φυλακη και μετα τον βγαλανε?
3.οι οικογενεια του νικου τεμπονερα πως αποζημιωθηκε οταν αυτος δολοφονηθηκε απο φασιταραδες της νεας δημοκρατιας και τιης οννεδ?ειναι κανεις μεσα στη φυλακη?
4.ο 15χρονος μαθητης που εφαγε τοσο ξυλο απο 20 ψευτομαγκες ματατζηδες το 95 εξω απο την πυλη του πολυτεχνειου ζητσουσε αποζημιωση για κατι??
5.οι συνταξιουχοι που αρπαξανε το ξυλο της αρκουδας απο τους ματατζηδες τι ητανε?αορατοι?
6.ο κουρδος μεταναστης-δυστυχως μου διαφεθγει το ονομα του- που βασανιζοταν επι χρονια στα κρατητηρια του τμηματος αερολιμεν αθηνων τι ηταν?σκουλικι?
7.η μολδαβη μεταναστρια που κακοποιηθηκε απο βρωμομπατσους του Α.Τ ομονοιας παλι και υστερα απο κλωτσιες εχασε το παισι της-οντας εγκυος- τι ηταν?πατσαβουρα?οπως αλλωστε την αποκαλουσα η μπατσινα μες το τμημα
8.ο ψυχικα αρρωστος που πηγε στο τμημα καλλιθεας για απλη εξακριβωση και μετα κατευθειαν στο νοσοκομειο σε κωμα τι ηταν??μιασμα?
9.ο ιρακινος προσφυγας που πηγε σε τμημα στα χανια να αιτηθει πολιτικου ασυλου απο τη καταπιεστικη χωρα του και εφυγε δαρμενος και ξεφτιλισμενος τι ηταν?ζωο?
10.οι 2 μεταναστες του βιντεο-η υψιστη στιγμη της αρρωστιας και ανωμαλιας των μπατσων- των οποιων η αξιοπρεπεια και η ψυχη τους βιαστηκε και ξεσκιστηκε τι ηταν ρε γ**ω το κερατο μου γ**ω??σκουπιδια ρε?
και μετα μου λετε για αμαξια?να καουνε και να μην παρει κανεις αποζημιωση μεχρι να καταλαβουμε πια σε τι αρρωστημενη κοινωνια ζουμε που παμε να βρουμε αλλοθι με 42χρονες γιαγιαδες,αμαξια τραπεζες και τα σχετικα.ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #948 στις: 20/06/07, 02:53 »
Τι ειπα πιο πανω? Ειμαι εναντιον καθε παραβατη αστυνομικου και γαλονα που σκοπο εχει την αναδειξη των προσωπικων του κομπλεξ.
Ομως μιλας για αποζημιωση. Το να καις αμαξια, τραπεζες κλπ κλπ, ειναι αποζημιωση; Ή κατι σαν βεντετα;

Και μην μιλας για ξεσκισμα εσυ...εγω..ο αλλος...ολοι εδω μεσα..κανεις δεν το εζησε..Κλαιγεστε με τα ρουχα σας!

Αμα καψω το αμαξι σου και σου πω "κοιτα...εμενα σαν αναρχικο δεν με ακουνε..γι'αυτο, επειδη εσυ εισαι νομοταγης πολιτης, θα σε πιεσω με την καταστροφη της περιουσιας ΣΟΥ, να πας να τους πεις αυτα που εχω στο μυαλο μου"...Να δω μετα αν θα μιλας για αποζημιωσεις και κουραφεξαλα!

Ολοι μα ολοι, εσυ, εγω, ο αλλος, συμμετεχουμε στην καταστροφη της ελληνικης κοινωνιας! Ο καθενας με την συμπεριφορα του...Και κανεις δεν ειναι αθωος..ουτε εγω, ουτε εσυ, ουτε κανεις...Ειτε ειναι απραξια, ειτε καταστροφη ξενης περιουσιας, ειτε υποβιβασμος της ανθρωπινης αξιοπρεπειας, καπου ολοι εχουμε προβλημα...

Edit: Και ως δια μαγειας, ΤΩΡΑ θυμηθηκατε τους προσφυγες και τους μεταναστες! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!...αλλα μαλλον αυτα τα ξερατε και περιμενατε το μπαμ...Α ρε φουκαραδες...μασημενη τροφη κι εσεις τρωτε?
« Τελευταία τροποποίηση: 20/06/07, 02:57 από freemind »
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #949 στις: 20/06/07, 02:56 »
αγαπητε φιλε αμα ειχες φαει ξεσκισμα θα ειχες αλλη νοοτροπια...οποτε δεν εχω λογω να σε πιστεψω...γιατι οι μεγαλοι που φαγανε το ''ξεσκισμα'' η μεινανε προοδευτικοι η γινανε...ηρωες με ιστορια για να λενε στο κοσμο...ξερεις...σαν τν λαλιωτη και τη δαμανακη...αστα αυτα τωρα