Τι ειπα πιο πανω? Ειμαι εναντιον καθε παραβατη αστυνομικου και γαλονα που σκοπο εχει την αναδειξη των προσωπικων του κομπλεξ.
Ομως μιλας για αποζημιωση. Το να καις αμαξια, τραπεζες κλπ κλπ, ειναι αποζημιωση; Ή κατι σαν βεντετα;
Και μην μιλας για ξεσκισμα εσυ...εγω..ο αλλος...ολοι εδω μεσα..κανεις δεν το εζησε..Κλαιγεστε με τα ρουχα σας!
Αμα καψω το αμαξι σου και σου πω "κοιτα...εμενα σαν αναρχικο δεν με ακουνε..γι'αυτο, επειδη εσυ εισαι νομοταγης πολιτης, θα σε πιεσω με την καταστροφη της περιουσιας ΣΟΥ, να πας να τους πεις αυτα που εχω στο μυαλο μου"...Να δω μετα αν θα μιλας για αποζημιωσεις και κουραφεξαλα!
Ολοι μα ολοι, εσυ, εγω, ο αλλος, συμμετεχουμε στην καταστροφη της ελληνικης κοινωνιας! Ο καθενας με την συμπεριφορα του...Και κανεις δεν ειναι αθωος..ουτε εγω, ουτε εσυ, ουτε κανεις...Ειτε ειναι απραξια, ειτε καταστροφη ξενης περιουσιας, ειτε υποβιβασμος της ανθρωπινης αξιοπρεπειας, καπου ολοι εχουμε προβλημα...
Edit: Και ως δια μαγειας, ΤΩΡΑ θυμηθηκατε τους προσφυγες και τους μεταναστες! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!...αλλα μαλλον αυτα τα ξερατε και περιμενατε το μπαμ...Α ρε φουκαραδες...μασημενη τροφη κι εσεις τρωτε?