Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 827844 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος hipy

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1225 στις: 26/07/07, 01:30 »
Πρέπει να κατάλάβετε ότι η αναρχία δεν έχει κεντρική γραμμή και γι'αυτό ακούς αναρχικούς να διχογνωμούν.Ίσως είναι αυτό η μαγεία της.Γιαυτό δεν μπορεί να βγεί κανείς να πει ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΛΕΜΕ.......
Η βία δεν είναι κουλτούρα είναι τρόπος δράσης γι'αυτό και ονομάζεται αντιβία

Αποσυνδεδεμένος hipy

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1226 στις: 26/07/07, 01:37 »

η γνώμη των υπολοίπων μετράει για εσάς?

Οταν λες η γνωμη των υπολοιπων, εννοεις και κατι κοριτσακια και αγορακια που πανε στο Mall και αδειαζουν ολα τα μαγαζια ?
[/quote]
Φίλε PnD όταν ο αγώνας σου είναι κοινωνικός,δεν μπορείς να απαξιώνεις κοινωνικά υποκείμενα.Σίγουρα δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους και σίγουα έχεις εχθρούς,αλλά αυτά τα παιδιά που λές είναι κοινωνικά υποκειμενα και η ανατροπή που ζητάς δεν θα έρθει απαξιώνοντας τους.Θες μια κοινωνία αναρχικών ή μια αναρχική κοινωνία?

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Είμαι ένας μικρός αλήτης που τον τρώει ο καιρός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1227 στις: 26/07/07, 01:38 »
Οταν λες η γνωμη των υπολοιπων, εννοεις και κατι κοριτσακια και αγορακια που πανε στο Mall και αδειαζουν ολα τα μαγαζια ?
Δηλαδή μεγάλε για να καταλάβω... υπάρχουν μόνο οι εξουσιαστές, εσείς οι μάγκες απελευθερωτές που τα σπάτε, και τα κοριτσάκια και αγοράκια που αδειάζουν το Mall? Να σου τα κάνω λιανά λοιπόν, αφού αλλιώς δεν τα πιάνεις. Όταν λέω "οι υπόλοιποι" εννοώ το 80% του πληθυσμού που ούτε εξουσία είναι, ούτε αναρχικοί, ούτε "αναρχικοί".
Πρέπει να κατάλάβετε ότι η αναρχία δεν έχει κεντρική γραμμή και γι'αυτό ακούς αναρχικούς να διχογνωμούν.Ίσως είναι αυτό η μαγεία της.Γιαυτό δεν μπορεί να βγεί κανείς να πει ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΛΕΜΕ.......
Η βία δεν είναι κουλτούρα είναι τρόπος δράσης γι'αυτό και ονομάζεται αντιβία
Αν είναι έτσι, καλά δε λεν όσοι λεν ότι οι αναρχικοί τα σπάνε? Αντιβία ξαντιβία - εμένα θα μου απαντήσει κανένας ευθέως? Σας νοιάζει ρε πουλάκια μου αν αυτό που κάνετε το υποστηρίζει ο πολύς ο κόσμος, ή τον έχετε γραμμένο? Κι αν τον έχετε γραμμένο, πού διαφέρετε από την τωρινή εξουσία? Κι αυτοί γραμμένους μας έχουν, αυτό δεν υποτίθεται ότι είναι το προβλημα?
Ο δικός μου ο δρόμος μ' έχει χρόνια διαλέξει...

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1228 στις: 26/07/07, 01:42 »
Πρέπει να κατάλάβετε ότι η αναρχία δεν έχει κεντρική γραμμή και γι'αυτό ακούς αναρχικούς να διχογνωμούν.Ίσως είναι αυτό η μαγεία της.
Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά... η αναρχία είναι συγκεκριμένη ιδεολογία. Θέλεις να τα σπάσεις? (Όχι εσύ προσωπικά) Πες ότι το κάνεις από προσωπική ιδεολογία, μη χρησιμοποιείς μια υπαρκτή. Αλλά ενώ όλοι φωναζουν ότι τα ΜΜΕ έχουν εξισώσει τους μπάχαλους με τους αναρχικούς, μάλλον την εξίσωση την έχουν κάνει πρώτοι κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί, που δεν έχουν μαύρη ιδέα περί ιδεολογίας και νομίζουν ότι άμα κάψουν το Mall (που είναι και επίκαιρο) θα πέσει το σύστημα και θα αναγορευτούν σε ήρωες αγωνιστές...

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1229 στις: 26/07/07, 01:44 »
εγώ μίλησα γενικά ότι για να επέλθει οποιαδήποτε αλλαγη απαιτείται βία... αυτό το αμφησβητείς?
Συγγνώμη για τα πολλαπλά μηνύματα... ναι, φυσικά και το αμφισβητώ. Δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες. Ούτε πρέπει η βία να είναι η εύχερη λύση, ούτε πρέπει να είναι προς πάσα κατεύθυνση, ούτε βέβαια πρεπει να πυροδοτείται από το μίσος, γιατί τότε έχασες το στόχο και την μπάλα μαζί.

Αποσυνδεδεμένος hipy

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1230 στις: 26/07/07, 01:47 »
Οταν κάποιος λέει ότι οι αναρχικοί τα σπάνε τότε κοιτάει την κορυφή του παγόβουνου,δεν πιστέυω ότι πραγματικά πιστεύει κάπιος ότι οι πράξεις βίας γίνονται χωρίς λόγοΕγω πιστεύω οτι του νοι΄΄αζει υπερβολικά πολύ,γι'αυτο έχουν στέκια σσε όλη την Ελλάδα

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1231 στις: 26/07/07, 01:52 »
Κάτσε, άμα σε νοιάζει η γνώμη του κόσμου, κοιτάς πρώτα να δεις αν η πλειοψηφία σε υποστηρίζει, ναι? Ενημερώνεις, αφυπνιζεις κλπ κλπ και όταν με το καλό δεις ότι ο κόσμος την θέλει την αλλαγή που ευαγγελίζεσαι, τότε βουρ. Ισχύει κάτι τέτοιο?

Αποσυνδεδεμένος hipy

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1232 στις: 26/07/07, 01:52 »
.Δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες. Ούτε πρέπει η βία να είναι η εύχερη λύση, ούτε πρέπει να είναι προς πάσα κατεύθυνση, ούτε βέβαια πρεπει να πυροδοτείται από το μίσος, γιατί τότε έχασες το στόχο και την μπάλα μαζί.
[/quote]Και βέβαια δεν είναι όλε σοι καταστάσεις ίδιες.Εσύ πιστεύεις ότι οι αναρχικοί είναι άτομα εθισμένα στην βία?

Αποσυνδεδεμένος hipy

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1233 στις: 26/07/07, 01:56 »
sorry προσπαθω να κάνω συγκεκριμένη παράθεση και δεν μου βγαίνει

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1234 στις: 26/07/07, 01:58 »
Κάτσε, άμα σε νοιάζει η γνώμη του κόσμου, κοιτάς πρώτα να δεις αν η πλειοψηφία σε υποστηρίζει, ναι? Ενημερώνεις, αφυπνιζεις κλπ κλπ και όταν με το καλό δεις ότι ο κόσμος την θέλει την αλλαγή που ευαγγελίζεσαι, τότε βουρ. Ισχύει κάτι τέτοιο?
ΟΧι παντα δεν ισχυει. Το ξερεις οτι στην επανασταση του 21 αν δεν ηταν ο παπαφλεσας να ξεκινησει την επανασταση εναντια στην αποψη των πολλων θα ημασταν ακομα υπο τουρκικη κατοχη? Η βια ειναι μεσο και χρησιμοποιειται. Οταν χρησιμοποιειται με μετρο ειναι καλη οταν δεν χρησιμοποιειται με μετρο δεν ειναι καλη. Οι αναρχικοι χρησιμοποιουν την βια ως μεσο επαναστασης και την υποστηριζον ως μεσο επαναστασης αρκει να γινεται με μετρο και οχι εις βαρος του λαου.

Δεν ξερω αν το ειδες αλλα ειπα αλλες δρασεις των αναρχικων. Και για να μην κανεις τον κοπο ξανα δειχνω το ποστ που εγραψα ως απαντηση στον φρι

Αυτο ειναι κατι δεν εχει σχεση με την αναρχικη ιδεολογια παντως που θες να συζητησουμε. Και ναι εχει πετυχει αν αυτο σε καιει τοσο πολυ. Σε απειρες καταληψεις εγκαταλελημενων σπιτιων/εργοστασιων, που εχουν γινει στεκια αναρχικων ομαδων γινονται συναυλιες, εκθεσεις ζωγραφικης, πολιτιστικες εκδηλωσεις, προβολες ταινιων, ντοκιμαντερ, συζητησεις διαλεξεις, οι οποιες ειναι ελευερες ΦΥΣΙΚΑ στο κοινο και δωρεαν ΕΝΝΟΟΙΤΕ αφου γινονται αποκλειστικα και μονο απο εθελοντες. Οσοι εχουν ενδιαφερον και πανε μπορουν να δουν καταπλητκικα πραγματα. Να ενημερωθουν για πραγματα και νεωτερα στον κοσμο τα οποια δεν ηξεραν να συζητησουν για θεματα που απασχολουν και πολλα αλλα.

Βλεπεις που εισαι προκατηλημενος? Η δραση των αναρχικων δεν ειναι μονο οι πορειες. Και αυτα δεν ειναι τα μονα που γινονται. Το indymedia που αδιαφορο μου ειναι αν δεν σου αρεσει κανει εναν αγωνα αντιπληροφορησης οπου ανρθωποι δουλευουν πανω σε αυτο ωρες χωρις να τους το εχει επιβαλει κανεις αλλα εθελοντικα. ΕΙναι μια παγκοσμια κινηση η οποια λειτουριγα εντελως κολεκτιβικα και εθελοντικα και προσφερει δωρεαν και ορθη πληροφορηση στον κοσμο.

Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι επιμενετε να θετετε την βια σαν κεντρικο ζητημα ενω ΔΕΝ ειναι αφου ΟΛΟΙ συμφωνουμε οτι η βια δεν πρεπει να ειναι κατα του λαου.
« Τελευταία τροποποίηση: 26/07/07, 02:03 από Roufus-King Mob »
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος hipy

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1235 στις: 26/07/07, 02:00 »
H πλειοψηφία ψήφισε Ν.Δ  ;D

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1236 στις: 26/07/07, 02:33 »
Roufous, η βια ειναι μεσο του λαου;.Ο λαος υποστηριζει τη δικη σας βια; Ο Παπαφλεσας ειχε πισω του αρκετο λαο που επαναστατησε για καποια εθνικα συμφεροντα. Εσεις εχετε πισω σας αρκετο λαο ή δειχνετε καποια επανασταση που να ωφελει το μεσο πολιτη;
Γενικα, το να καταστρεψεις μια τραπεζα συμβολικα, αντε να το καταλαβω...Δυο φορες, πες πως εγινε απο λαθος....Τρεις φορες, απο την συνηθεια..Αλλα οχι καθε τρεις και λιγο..Ο συμβολισμος τοτε γινεται κουραστικος.
Το εαν ειμαι προκατελειμενος ή οχι, μπορεις να το διαπιστωσεις κοιταζοντας την συζητηση και βλεποντας πως παρολο που δεν ειμαι αναρχικος ιδεολογικα, υποστηριζω πως η αναρχια δεν ειναι αυτο που βλεπουμε εκει εξω.
Μια απλη ερωτηση λοιπον.
Οι αποψεις του pND και οι δικες σου, ειναι ιδιες για το θεμα;
« Τελευταία τροποποίηση: 26/07/07, 02:35 από freemind »
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1237 στις: 26/07/07, 04:49 »
Roufus: Δηλαδή τί μου λες τώρα, πως ανεξάρτητα από το τί θέλουν οι άλλοι, εσείς θα τους απελευθερώσετε ντε και καλά? Δηλαδή αν ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης κάναν ό,τι κάνουν από καθαρά ιδεολογική βάση (λέμε καμιά μ... να περνάει η ώρα), όλα καλά? Εν ολίγοις, τί κάνει τη δική σου ιδεολογία καλύτερη από των άλλων και πρέπει να την επιβάλλεις? (Και δεν εννοώ εσένα προσωπικά, φυσικά). Όσο για την άλλη δράση των αναρχικών, ναι το είδα το μήνυμα. Σου απάντησα κι όλας.
H πλειοψηφία ψήφισε Ν.Δ  ;D
Και αυτό ακριβώς πρέπει να πάρουν. Κι αυτοί κατακρίνουν τη δική σου ιδεολογία. Με ποιά βάση οι μεν έχουν δίκιο και οι δε άδικο? Δεν πρέπει να πάρουν αυτό που τους αξίζει τελικά?

Όσο για την επανάσταση του '21... ναι, φυσικά και πολλοί ήταν βολεμένοι και δεν την ήθελαν. Οι περισσότεροι όμως, την ήθελαν ή όχι? Ποιοί πολέμησαν, ο Παπαφλέσσας και καμια κατοσταριά ακόμα?

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1238 στις: 26/07/07, 11:51 »
Αλλο ενα ασχετο και σχετικο...
Ευχαριστως θα εβλεπα σαν κινηση το καψιμο αυτοκινητου η καλυτερα σπιτιου(ασε τα αυτοκινητα τους παλι εμεις τα πληρωνουμε) καποιου βουλευτη η υπουργου που βγαινουν καθε πρωι κα τσακωνονται πανω απο τη μαυρη γη..Κατι τους χρειαζεται δεν ξερω ακριβως τι...
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος dhmhtrhs_xm

• Επισκέπτης
  • **
  • silenceeeeee i'll kill you
    • Προφίλ
« Απάντηση #1239 στις: 26/07/07, 12:52 »
Ούτε το κάψιμο του αυτοκινήτου κ του σπιτιού του εκάστοτε πολιτικού είναι λύση γιατί μπορεί να αφαιρεθουν ζωες κ μην ξεχνάμε πως κ αυτοί είναι άνθρωποι με οικογένειες.
birth is pain,life is pain,death is pain.it's all the same

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1240 στις: 26/07/07, 13:33 »
Εκδικηση στην εκδικηση, να δω που φτανει η πυραμιδα της βιας. Ωραια, καψατε το αυτοκινητο και το σπιτι του βουλευτη. Βιασατε τη γυναικα του, τις κορες του, σφαξατε τα παιδια του. Γραψατε και κανα δυο συνθηματα απ'εξω για να φανει πως υπαρχει και ιδεολογια..
Τι καταφερατε?
Τα δεντρα γυρισααν πισω?
Ο βουλευτης δεν θα αποκτησει ενα πατημα για λαϊκη συσπειρωση γυρω του?
Η αστυνομια δεν θα λυσσαξει περισσοτερο?

Το ξερω, το τραβηξα απο τα μαλλια, ομως ακομα και η απλη καυση, δεν εχει κανενα μα κανενα κερδος..Για 2 καμμενες τραπεζες την ημερα, 2 καμμενα αμαξια, κλπ δεν πεφτει καμια κυβερνηση. Εδω για τα χιλιαδες στρεματα καμμενης γης δεν επεσε...
Αυτη ειναι επανασταση βεβαια για καποιους..."καψ και φυγ" "fire and go" 2 σε 1
DreamCatcher

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1241 στις: 26/07/07, 13:47 »
Nαι ισως ειναι υπερβολικο..Αλλα για πειτε μου κατι δεν πρεπει να κανουμε δηλαδη?Μας κοροιδευουν καταμαουτρα.Και τωρα δεν ειναι μονο οικονομικοι οι λογοι.Εχει καει η μιση ελλαδα....Ας βλεπατε τη σημερινη συζητηση  με Δαμανακη(ελεος) Πετραλια και ενας του ΚΚΕ κ θα κατλαβαινατε γιατι μιλαω...
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #1242 στις: 26/07/07, 14:00 »
Αλλα για πειτε μου κατι δεν πρεπει να κανουμε δηλαδη?

Σωστά. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Κάτι όμως που έστω και μακροπρόθεσμα μπορεί και να φέρει κάποιο αποτέλεσμα. Αλλιώς το κάψιμο οποιασδήποτε τράπεζας, αυτοκινήτου, σπιτιού βουλευτή κλπ κλπ που όπως είπε και ο free δεν πρόκειται να φέρει κανένα δέντρο πίσω (αντίθετα μπορεί και να πάρει και κανένα ακόμη στο διάβα του) απλά αποτελεί προσωπική ικανοποίηση αυτουνού που καίει στο στυλ "εντάξει εγώ αγωνίστηκα και δεν κάθομαι επομένως τα έχω καλά με τον εαυτό μου".
"Experience is the name someone gives to his mistakes" - Oscar Wilde

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1243 στις: 26/07/07, 14:07 »
Τωρα, εαν εγω επιασα το θεμα απο τα μαλλια και το τραβηξα, εσυ Kiratzo του αλλαξες τον αδοξαστο :P Καλα, παιρνεις στα σοβαρα μια γυναικα που πηγαινει απο κομμα σε κομμα ( Δαμανακη ) με μια αλλη  που ακομα ψαχνει να βρει που ειναι η Παρος ( Πετραλια )?
Καλα, για το ΚΚΕ δεν λεω, διοτι που και που η γενικη γραμματεας του κομματος, λεει σωστα πραγματα για την κατασταση στην Ελλαδα..Οι λυσεις ειναι λιγο ανορθοδοξες ( τωρα σιγουρα θα τα ακουσω :P Ομως η ασφαλεια των μικρων κομματων που μιλανε ειναι πως ποτε δεν θα μπουν στη Βουλη νικητες..αρα ο,τι και να πουν, σωστα θα ειναι :P ).

Εγω το ειχα πει, το ξαναλεω και θα το λεω. Μια μακροπροθεσμη λυση ειναι πιο σιγουρη, πιο σταθερη και εχει περισσοτερες ελπιδες να παραμεινει ακεραια απο το περασμα του χρονου...Γιατι απο τους 100 ψευδοαναρικους, οι 10 καποια στιγμη θα πιασουν δουλεια, οι αλλοι 10 θα παντρευτουν, αλλοι 10 θα μπουν φυλακη για μικροεγκληματα...Και δεν υπαρχει και στρατολογηση μελων σαν την Χρυση Αυγη ( ευτυχως δηλαδη )
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #1244 στις: 26/07/07, 14:14 »
Ομως η ασφαλεια των μικρων κομματων που μιλανε ειναι πως ποτε δεν θα μπουν στη Βουλη νικητες..αρα ο,τι και να πουν, σωστα θα ειναι :P ).

Έτσι ακριβώς!! Κάτι σαν το Λεβέντη δηλαδή και τη βουλή των εφήβων...

Αποσυνδεδεμένος hipy

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1245 στις: 26/07/07, 14:23 »
Εκδικηση στην εκδικηση, να δω που φτανει η πυραμιδα της βιας. Ωραια, καψατε το

Το ξερω, το τραβηξα απο τα μαλλια, ομως ακομα και η απλη καυση, δεν εχει κανενα μα κανενα κερδος..Για 2 καμμενες τραπεζες την ημερα, 2 καμμενα αμαξια, κλπ δεν πεφτει καμια κυβερνηση. Εδω για τα χιλιαδες στρεματα καμμενης γης δεν επεσε...
Αυτη ειναι επανασταση βεβαια για καποιους..."καψ και φυγ" "fire and go" 2 σε 1

Τα γεγονότα στην Οαχάκα ξεκίνησαν με μία πέτρα.Η απαλλοτρίωση των σούπερ μάρκετ στην Αργεντινή με μία σπασμένη τζαμαρία.Η ουγγρική επανάσταση του 1954 ξεκίνησε με τον ξυλοδαρμό ενός σταλινικού φρουρού.Ο Μάης του '68 με την συμβολική πυρπόληση ενός κυβερνητικού κτιρίου και με το σύνθημα κάτω οι πυραμίδες ζήτω οι  κύκλοι.Το πολυτεχνείο με αίτημα ελέυθερες εκλογές στις σχολές και όχι επιστρατευση των φοιτητών.
Δεν μπορεί κανείς να προδικάσει τι μπορεί να επακολουθήσει μετά από μια ενέργεια,μετά από μοα φωνή απελπισίας ακόμα και με το σπάσιμο μιας τράπεζας.Οποιαδήποτε κίνηση και να γίνει σε μη προεπαναστατική περίοδο είναι συμβολική.Ακόμα και η βουλή να γκρεμιστεί θα ξαναχτιστέι
Τελικά τι είναι πιο εγκληματικό?Η ληστεία, καταστροφή ή μήπως η ίδρυσή μιας τράπεζας

Αποσυνδεδεμένος King Lui

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • "Have two bananas!!"
    • Προφίλ
    • King Lui
« Απάντηση #1246 στις: 26/07/07, 14:31 »
Δεν μπορεί κανείς να προδικάσει τι μπορεί να επακολουθήσει μετά από μια ενέργεια,μετά από μiα φωνή απελπισίας ακόμα και με το σπάσιμο μιας τράπεζας.

Σωστά και πάλι. Δυστυχώς όμως τώρα δεν μιλάμε για μία ενέργεια αλλά για επαναλαμβανόμενες τόσα και τόσα χρόνια (για παράδειγμα το επί τόσες δεκαετίες ΚΑΘΕ χρόνο κάψιμο του Πολυτεχνείου) που δεν έχουν οδηγήσει πουθενά. Γιαυτό πολλοί λένε τα παραπάνω που γράφτηκαν.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1247 στις: 26/07/07, 14:40 »
Hipy...μετα απο τοσες μολοτωφ και κατεστραμενες περιουσιες ( ιδιωτικες, πολυεθνικες, δημοσιες ) εχεις την εντυπωση πως ακολουθησε ο λαος? Γιατι οντως, στα παραδειγματα που αναφερεις μια πετρα εκανε την αρχη..
Εδω ομως μιλαμε για λιτρα βενζινης, για χαμενα μπουκαλια μπυρας και μηδεν ιδεολογια...
Βλεπεις να εγινε τιποτα?
Αισθανεστε πως εχετε επιτελεσει εργο αφυπνισης του λαου με εμφανη αποτελεσματα?
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1248 στις: 26/07/07, 15:13 »
Vagabond....Ωραία, η βία δεν είναι λύση...Τότε ποιά είναι? Πες μου εσύ μια.

Αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ απ' όλα είναι που ενώ το κράτος και η αστυνομία βλάπτουν περισσότερο τον πολίτη απ'τους αναρχικούς (δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος με αυτό), εντούτοις ο λαός εμπιστεύεται τυφλά τους πρώτους και κατηγορεί πάλι τυφλά τους δεύτερους....  :-\ :-\ :-\ :-\

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1249 στις: 26/07/07, 15:31 »
@Φρεε..Kαλα δεν μιλαω μονο για τους συγκεκριμενους πολιτικους αλλα με βαση αυτους εννοω το συνολο τους.Αλλωστε οποιος και να ηταν στη θεση αυτων των 2 σημερα το πρωι τα ιδια θα ελεγε.Θα κατηγορουσε την προηγουμενη κυνβερνηση η αντιθετα τη σημερινη..
TOMATOSE MOVIE