Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 827541 φορές)

0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1200 στις: 23/07/07, 20:46 »
Λοιπον αμα σταματησουν δηλαδη να γινονται συγκρουσεις και κανετε μια πορεια καθε Πεμπτη για 2-3 ωρες νομιζεις οτι θα καταργηθει το αρθρο 16 ???
Σε λίγο θα μου πείς οτι οι καταστροφές που τόσο αγαπάς, είναι ο δρόμος για τη νίκη των φοιτητών...Αστείο... Να ρωτήσω, ρωτησε κανείς τους φοιτητές για το αν θέλουν τους δήθεν αντιεξουσιαστές στη πορεία? Αυτό που ξέρω είναι οτι αυτοί οι θρασύδειλοι είχαν μπεί σε αμφιθέατρα της σχολής μου και τρομοκρατούσαν.

Μή λες λοιπόν οτι το κάνατε υπέρ των φοιτητών τη στιγμή που το μόνο που θέλατε είναι ένα πλήθος για να κρύβεστε θρασύδειλα...
Α...ωραια λογικη αυτη: αν δεν σου αρεσει κατι μην το αλλαξεις, αλλα φυγε!! Αν ηταν ετσι θα ειχα παει εδω και καιρο στην χωρα των Zapatistas.
Πές μου ειλικρινά: Πόσες τράπεζες χρειάζεται να σπάσουν για να πέσει το τραπεζικό σύστημα? Εναν αριθμό.
Πόσα αστυνομικά τμήματα χρειάζεται να καούν για να διακοπεί μόνιμα η λειτουργία της αστυνομίας?

Αν θές αλλαγή, πρέπει να παλέψεις με άλλο τρόπο...

Θα ενιωθα οτι η εκδικηση για τις δολοφονιες των μπατσων αρχιζει εστω και αργα, αφου τα δικαστηρια σε αυτες τις δολοφονιες κανει τα στραβα ματια (αυτο πηγαινει και σε καποιον που μιλαγε για παραβιαση των νομων). Προχθες συμπληρωθηκαν 6 χρονια απο τη δολοφονια του Carlo Juliani, και σαν σημερα 11 χρονια απο τη δολοφονια του Χριστοφορου Μαρινου. Και δυστυχως ερχονται και αλλες μαυρες επετειοι... Εσυ πως λες να ενιωσαν αυτοι οι μπατσοι??
Α)Ποιός νομίζεις οτι είσαι για να πάρεις τα χέρια σου το νόμο?
Β)Αρα, δεν είναι θέμα αναρχικής φιλοσοφίας. Είναι θέμα εκδίκησης...

Αυτό που με ενοχλεί στην όλη ιστορία, είναι οτι προσπαθείς να καλύψεις τις καταστροφικές τάσεις σου κάτω απο ένα πέπλο "Ιδεολογίας-αναρχισμού"...

Τέλος, θεωρώ επίσης βλάσφημη την αιτιολόγιση των παραπάνω τάσεων εις το όνομα των ατόμων που παρέθεσες...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος dhmhtrhs_xm

• Επισκέπτης
  • **
  • silenceeeeee i'll kill you
    • Προφίλ
« Απάντηση #1201 στις: 23/07/07, 21:05 »
parto xabari dn iste agonistes alla dili pou katapianeste apo efkeries k episkiazete gegonota me tis vlakies sas.ta pedia tou politexniou riksan xounta me agona k oxi me molotof katalaves?
birth is pain,life is pain,death is pain.it's all the same

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1202 στις: 23/07/07, 21:46 »
Ενα θα πω και δεν ξανασυζηταω τιποτα εδω μεσα. Γιατι αυτο που γινεται ειναι τελειως ελεεινο. Φτανει, οσοι θελετε να κατηγορησετε τους αναρχικους μπειτε κατηγορηστε μια ιδεολογια. Μαθετε ποια εινι η γ**ωιδεολογια των αναρχικων και μετα μπειτε και βριστε οσο θελετε. Και κρινετε εσεις ποιοι ειναι στην πραξη αναρχικοι και ποιοι οχι.

Δνε ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα η ολη κουβεντα γινετια για το ποιοι σπανε και ποιοι οχι εδω μεσα. Ρε το ξερετε οτι αν ενας μπατσος εμπαινε εδω μεσα και ερχοταν καποια στιγμη σε μια συνατηση λεμε τωρα που ηταν και ενας χρηστης που δηλωνε αναρχικος μπορουσε να τον συλλαβει? Και καλα ενας ενηλικας, αμα ηταν κανενας 15χρονος? Και που τον προκαλεσατε γιατι εινια ξερω γω στην επανασταση της εφηβιας του να πει οτι ειναι με τους αναρχικους θα μπορουσε ανετα να τον μπουζουριασει?

Και σε τελικη ολο μα ολο με την βια κολλατε. Και μα την παναγια αναθεμα και αν εχω ακουσει τιπτοα ουσιας. Ειναι ξεφτιλα αυτο που γινετια. Προσπαθειτε να πεισετε ο ενας τον αλλον για το ποιοι σπανε και ποιοι οχι. Δηλαδη τοσο ελεεινα και τρισαθλια εχει καταληξει το θεμα που οτιδηπτοε εχει ουσια εξοστρακιζεται.

Ο ενας κατηγορει τον αλλον για το ποιος κανει μεγαλυτερο κακο στην κοινωνια και ποιος μεγαλυτεορ καλο και ξυνεστε σε ενα φορουμ με ηλιθια μα πανηλιθια επιχειρηαμτα για το ποιος ειναι ο ποιο κακος.

Προς οσους υποστηριζουν την αναρχικοι ιδεολογια να προσεχουν τι λενε και πως γιατι δεν θελει πολυ για να σε κατηγορησουν σημερα για οτιδηποτε και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας και γενικα να προσεχει ο καθενας τι λεει και ποιον και τι θιγει γιατι η αναρχια δεν ειναι παιχνιδι

Προς οσους θελουν να παιξουνκαι να βγαλουν ολους τους αναρχικους ζωα και καποιος να τους βγαλουν μπαχαλους με το ζορι να προσεχουν και να εχουν συνειδηση του τι λενε γιατι δεν εινια ολα παιχνιδι. Και να μαθουν και αυτοι λιγο τι ειναι αναρχια.

Τερμα για μενα το θεμα. Και ας πειτε οτιδηπτοε για βρισιες/προσβολες που μπορει να εχει μεσα το ποστ μου. Οποιος πειραχτηκε ας μου στειλει πμ.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1203 στις: 23/07/07, 21:50 »
Roufous, το να γυριζεις την πλατη σου σε ενα θεμα οπου βλεπεις να κατακρεουργειται η αναρχικη ιδεολογια απο ορισμενους, δεν νομιζω πως σε τιμα,.
Εαν οντως υποστηριζεις αυτη την ιδεολογια, θα κατσεις να την στηριξεις και δεν θα κανεις δηλωσεις Γ προσωπου εκτοξευτοντας νουθετηματα και συμβουλες.
Πραγματικα λυπαμαι, γιατι περιμενα απο πιο λογικα ατομα να βαλουν αλλες βασεις στην συζητηση..Μου πηρε μια μερα να πεισω την chcome να μιλησει για κατι πιο σοβαρα...Μαλλον ακομα και αυτοι που διαβαζουν, τα εχουν παρατησει και αφηνουν το πλοιο να παει αυτανδρο...
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1204 στις: 23/07/07, 22:24 »
roufous to palikari dn ine anarxikos.dn exi ideologia.pistepse me kati ksero parapano apo anarxia.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1205 στις: 23/07/07, 22:36 »
Roufous, το να γυριζεις την πλατη σου σε ενα θεμα οπου βλεπεις να κατακρεουργειται η αναρχικη ιδεολογια απο ορισμενους, δεν νομιζω πως σε τιμα,.
Εαν οντως υποστηριζεις αυτη την ιδεολογια, θα κατσεις να την στηριξεις και δεν θα κανεις δηλωσεις Γ προσωπου εκτοξευτοντας νουθετηματα και συμβουλες.
Πραγματικα λυπαμαι, γιατι περιμενα απο πιο λογικα ατομα να βαλουν αλλες βασεις στην συζητηση..Μου πηρε μια μερα να πεισω την chcome να μιλησει για κατι πιο σοβαρα...Μαλλον ακομα και αυτοι που διαβαζουν, τα εχουν παρατησει και αφηνουν το πλοιο να παει αυτανδρο...
Ευχαρισωτς να συζητησουμε γαι την αναρχικη ιδεολογια, για το τι πρεσβευει για το τι ονειρευεται για οτιδηποτε. Αλλα σε μια βαση η οποια λεει "οι αναρχικοι σπανε τα παντα μεχρι αποδειξεως του αντιθετου" αρνουμαι να συζητησω.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1206 στις: 23/07/07, 22:42 »
Καθισες ποτε μεσα σε αυτη την συζητηση Roufous, να παρεις απο τα μουτρα αυτους που υποστηριζουν τις καταστροφες και τους βανδαλισμους και να τους πεις "Ακουστε κυριοι, λετε μπουρδες..."?
Πως παρατας εναν αγωνα, ιδεολογικο μαλιστα, απο την στιγμη που δεν τον ξεκινησες καν! Συγνωμη, αλλα εαν οντως υποστηριζεις καποια πραγματα μεσα σου, πρεπει να εισαι παντα δυνατος για να τα εξηγησεις και μεσα σου.
Μιλατε για επαναστασεις, κλπ κλπ , ομως κανεις δεν απανταει στο ερωτημα μου
Τι πετυχε το ψευδοαναρχικο κινημα τα τελευταια 5 χρονια! Τι;
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1207 στις: 23/07/07, 22:47 »
Αυτο ειναι κατι δεν εχει σχεση με την αναρχικη ιδεολογια παντως που θες να συζητησουμε. Και ναι εχει πετυχει αν αυτο σε καιει τοσο πολυ. Σε απειρες καταληψεις εγκαταλελημενων σπιτιων/εργοστασιων, που εχουν γινει στεκια αναρχικων ομαδων γινονται συναυλιες, εκθεσεις ζωγραφικης, πολιτιστικες εκδηλωσεις, προβολες ταινιων, ντοκιμαντερ, συζητησεις διαλεξεις, οι οποιες ειναι ελευερες ΦΥΣΙΚΑ στο κοινο και δωρεαν ΕΝΝΟΟΙΤΕ αφου γινονται αποκλειστικα και μονο απο εθελοντες. Οσοι εχουν ενδιαφερον και πανε μπορουν να δουν καταπλητκικα πραγματα. Να ενημερωθουν για πραγματα και νεωτερα στον κοσμο τα οποια δεν ηξεραν να συζητησουν για θεματα που απασχολουν και πολλα αλλα.

Βλεπεις που εισαι προκατηλημενος? Η δραση των αναρχικων δεν ειναι μονο οι πορειες. Και αυτα δεν ειναι τα μονα που γινονται. Το indymedia που αδιαφορο μου ειναι αν δεν σου αρεσει κανει εναν αγωνα αντιπληροφορησης οπου ανρθωποι δουλευουν πανω σε αυτο ωρες χωρις να τους το εχει επιβαλει κανεις αλλα εθελοντικα. ΕΙναι μια παγκοσμια κινηση η οποια λειτουριγα εντελως κολεκτιβικα και εθελοντικα και προσφερει δωρεαν και ορθη πληροφορηση στον κοσμο.
« Τελευταία τροποποίηση: 23/07/07, 22:50 από Roufus-King Mob »

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1208 στις: 23/07/07, 22:48 »
Δνε ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα η ολη κουβεντα γινετια για το ποιοι σπανε και ποιοι οχι εδω μεσα. Ρε το ξερετε οτι αν ενας μπατσος εμπαινε εδω μεσα και ερχοταν καποια στιγμη σε μια συνατηση λεμε τωρα που ηταν και ενας χρηστης που δηλωνε αναρχικος μπορουσε να τον συλλαβει? Και καλα ενας ενηλικας, αμα ηταν κανενας 15χρονος? Και που τον προκαλεσατε γιατι εινια ξερω γω στην επανασταση της εφηβιας του να πει οτι ειναι με τους αναρχικους θα μπορουσε ανετα να τον μπουζουριασει?

Roufus αφτο που λες ειναι ακυρο, διοτι στο internet μπαινει ο καθενας και λεει οτι μαλακια του κατεβει, μπορει ενας να δηλωνει αναρχικος και να ειναι φασιστας (μου εχει τυχει)! η οτιδηποτε αλλο.. Αμα εγω δηλωσω οτι ειμαι ο Bin Landen και μπει ενας πρακτορας και το δει δεν νομιζω να κινητοποιειθει η αμερικανικη κυβερνηση!! Απλα θελω να σου πω μην παιρνεις τοσο σοβαρα το διαδυκτιο γιατι ειναι τελειως χυμα... με τα θετικα του και τα αρνητικα του βεβαια...

roufous to palikari dn ine anarxikos.dn exi ideologia.pistepse me kati ksero parapano apo anarxia.

Ε ναι ρε συ, οσο να ναι εχεις διαβασει 1-2 βιβλια του Bakunin παραπανω απο μενα..

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1209 στις: 24/07/07, 13:08 »
k bakounin exo diavasi k marks k trotski k alla oste na exo epignosi ton logon m

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1210 στις: 25/07/07, 17:14 »
Τι εγινε ρε παιδια ανεφερα αλλες δρασεις των αναρχικων και κανενας δεν μπαινει να σχολιασει? Μονο την βια ειναι ευκολο να σχολιαζουμε? Τι ωραια...

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Είμαι ένας μικρός αλήτης που τον τρώει ο καιρός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1211 στις: 25/07/07, 17:45 »
Τι εγινε ρε παιδια ανεφερα αλλες δρασεις των αναρχικων και κανενας δεν μπαινει να σχολιασει? Μονο την βια ειναι ευκολο να σχολιαζουμε? Τι ωραια...
Να σου πω ποιό νομίζω ότι είναι το πρόβλημα σε αυτήν τη συζήτηση. Ρωτάνε (ρωτάμε) διάφοροι αν οι αναρχικοί υποστηρίζουν τη βία. Μερικοί λεν όχι, αυτά τα κάνουν τα χουλιγκάνια... μερικοί λεν ναι, βία στη βία της εξουσίας κλπ. Γιαυτό και η έμφαση των σχολίων στα της βίας. Εγώ πάλι ρώτησα αυτούς που υποστηρίζουν τη βία (και αφού το κάνουν για να μας ελευθερώσουν από τα δεσμά του συστήματος, ναι?) αν έχουν διαπιστώσει ότι η πλειοψηφία του κόσμου το θέλει αυτό το πράγμα, και απάντηση δεν έλαβα.

Προσωπικά δεν ρωτάω για να στριμώξω τους αναρχικούς - καμία τέτοια πρόθεση. Αν θες τη γνώμη μου, τη θεωρία της αναρχίας την θεωρώ υπέροχη, ιδανική μη σου πω, αλλά ουτοπική. Τίποτα κακό με αυτό, οι περισσότερες ιδεολογίες σαν ουτοπίες ξεκίνησαν. Οπότε δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα όσα λες περί εικαστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων - όχι απλά δεν αμφιβάλλω, έχω και προσωπική γνώση κάποιων από αυτά. Το πρόβλημα όμως εδώ, είναι ότι τελικά βλέπεις ότι, ανάμεσα σε όσους αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί, οι απόψεις για το τί περιλαμβάνει η αναρχία (ή ο αναρχισμός, ό,τι προτιμάς) είναι τόσο διαφορετικές, που μάλλον τείνουν σε προσωπικές ιδεολογίες.

Και να σου θυμίσω ότι στην αρχή του θέματος (περίπου), ο Freemind έλεγε και ξανάλεγε ότι αναρχία δεν είναι βία και πολλοί απλά καπηλεύονται την ιδεολογία και βασικά βγάζουν το όνομα στους αναρχικούς, αλλά κλασσικά κάποιοι το γύρισαν περίπου στο αν είναι φασίστας. Γιαυτό σχολιάζεται διαρκώς το θέμα βία - επειδή σε αυτό το θέμα δεν πέφτουν συγκεκριμένες απαντήσεις. Όχι επειδή τα κανάλια λένε αναρχικοί = μπάχαλοι.
Ο δικός μου ο δρόμος μ' έχει χρόνια διαλέξει...

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1212 στις: 25/07/07, 18:19 »

Φιλαράκι, σου λείψαμε?

Τι να γίνει καλοκαίρι είναι, ζέστη κάνει, οι περισσότεροι έχουν πάει διακοπές, μην ανησυχείς το Φθινόπωρο θα φουντώσουν πάλι οι συζητήσεις!
Εξάλλου έχω την εντύπωση ότι απαξίωσες τους συζητητές σου. Οπότε τι σχολιασμό περιμένεις?

Άσχετα απ' αυτό, μην νομίζεις ότι όσοι δηλώνουν μια ιδιότητα στο διαδύκτιο σημαίνει ότι την κατέχουν και στην πραγματικότητα. Άλλος δηλώνει αναρχικός και είναι φασίστας, άλλος δηλώνει γιατρός και είναι φιλόλογος, άλλος δηλώνει φιλοβασιλικός και είναι κομουνιστής, άλλος δηλώνει Έλληνας και είναι Τούρκος, άλλος δηλώνει Χριστιανός και είναι άθεος κλπ. Γενικά δεν μπορείς να γνωρίζεις ποιός είναι απεναντί σου και δεν μπορείς να δίνεις βάση στα λόγια του για να χαρακτηρίσεις μια ομάδα ή μια κίνηση ανθρώπων.

Ο καλύτερος τρόπος για να διαβάλεις ένα κίνημα, εάν είσαι εχθρός του, είναι το να δηλώνεις ότι μετέχεις σ' αυτό και να κάνεις με τις πράξεις, και εν προκειμένω στο διαδύκτιο με τα λόγια, οτιδήποτε αντίθετο.
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1213 στις: 25/07/07, 18:54 »
k bakounin exo diavasi k marks k trotski k alla oste na exo epignosi ton logon m

sorry που θα σου το πω αλλα ο marx και ο trotski δεν ηταν αναρχικοι!!! Ο ενας ειχε τη δικη του θεωρια, τη μαρξιστικη, και ο αλλος ηταν κομμουνιστης αντισταλινικος..

Τωρα οσο αναφορα το θεμα της βιας. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελετε να συνδεσετε τη βιαιες πρακτικες και αντιστασεις αποκλειστικα με τους αναρχικους. Η βια υπαρχει απο τις πιο ακροδεξιες μεχρι τις πιο ακροαριστερες ιδεολογιες. Επισης διαφορα links που σας εδωσα, πιστευω να σας εκαναν να καταλαβετε οτι η βια μπορει να χρησιμοποιηθει απο μια ολοκληρη πολη εναντιων των αστυνομικων και αλλων παρακρατικων... Για ενημερωθειτε να δειτε τι γινεται σε αλλες χωρες (Ασια, Λ.Αμερικη, Αφρικη). Στην Ελλαδα ομως εχουν παρουσιασει (οι κρατικοι μηχανισμοι) την αναρχια ως ομωνυμη λεξη της βιας, της καταστροφης και της συμφορας, επειδη κανενας αλλος ''χωρος'' δεν εχει αποδεχτει αυτον τον τροπο δρασης.

Σιγουρα η Αναρχια(=ανευ αρχης) δεν σημαινει βια, η οτιδηποτε αλλο καταστρεπτικο.

Οταν ομως το αναρχικο κινημα δυσφημειται συνεχως απο τους μηχανισμους προπαγανδας του κρατους, οταν γινεται στοχος της παραπληροφορησης των καθεστωτικων ΜΜΕ (τηλεοραση, τυπος), αφου παραλληλα αποκλειεται και απο αυτα (δηλαδη δεν μπορει να εχει προσβαση στα ΜΜΕ για την αποκατασταση της αληθειας), οταν με φασιστικες διαδικασιες γρεμιζουν τις καταληψεις των αναρχικων, και οταν ακομα και ο ελευθερος αναρχικος ραδιοφωνικος σταθμος 98fm φιμωνεται (με παρασιτα και παρεμβολες) τοτε ενα απο τα ελαχιστα μεσα αναρχικης δρασης που εχει απομεινει ειναι η βια...  σε αυτην την δικτατοτια με το δημοκρατικο προσωπειο..

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1214 στις: 25/07/07, 19:02 »
re file ego pote dn mperdepsa anarxia me via

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1215 στις: 25/07/07, 19:54 »
Κατι σχετικο ασχετο.Ειδα τυχαια στο δρομο τα εξης.Μια αφισα μιλουσε για καποιους(2) αναρχικους που πιαστηκαν στο Π.Φαληρο ενω προσπαθουσαν να καταστρεψουν αυτοκινητο της δημοτικης αστυνομιας.Μαζι τους πιαστηκε και μια φοιτητρια της ΑΣΣΟΕ.Στη συνεχεια ελεγε οτι ξυλοκοπηθηκανεκει αλλα και στη ΓΑΔΑ και οτι τωρα αυτοι κρατουνται ενω η κοπελα ειναι σε ψυχιατρικη κλινικη.Αυτοι παραδεχτηκαν την πραξη τους ενω η κοπελα οχι.

Εκκληση γινοταν ωστε να αποφυλακιστουν οι 2 ανθρωποι και η κοπελα επειδη πρεπει να συνεχιστει ο αγωνας κλπ(δεν θυμαμαι τα λογια ακριβως το ρεζουμε λεω)..

Και αναρωτηθηκα καλοι καια γιοι οι αναρχικοι αλλα ποιος ο σκοπος καψιματος ενος αυτοκινητους της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ αστυνομιας?
Να πω οτι το αιτημα της αποφυλακισης ηταν ο ξυλοδαρμος να πω ενταξει αλλα ετσι... :-\
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1216 στις: 25/07/07, 19:59 »
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελετε να συνδεσετε τη βιαιες πρακτικες και αντιστασεις αποκλειστικα με τους αναρχικους. [...]Στην Ελλαδα ομως εχουν παρουσιασει (οι κρατικοι μηχανισμοι) την αναρχια ως ομωνυμη λεξη της βιας, της καταστροφης και της συμφορας, επειδη κανενας αλλος ''χωρος'' δεν εχει αποδεχτει αυτον τον τροπο δρασης.[...]τοτε ενα απο τα ελαχιστα μεσα αναρχικης δρασης που εχει απομεινει ειναι η βια...

Κάτσε να καταλάβω... Ο αναρχικός χώρος κατηγορείται για βίαιες συμπεριφορές, και για αντίδραση σε αυτή τη κατηγορία, γίνεται βίαιος... Ωραίο...

Στο μέταξυ , απο τη μία λές:
οτε ενα απο τα ελαχιστα μεσα αναρχικης δρασης που εχει απομεινει ειναι η βια...
Και απο την άλλη, βλέπω , http://www.geocities.com/redblackflag/luigifabri.htm, όπου έχει μια τελείως διαφορετική άποψη για τη βία...

ποιος ο σκοπος καψιματος ενος αυτοκινητους της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ αστυνομιας?
Έλα ρε κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις :P :P  Συμβολικό είναι... ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Σχετικά με αυτό, πιστεύω οτι πρέπει να δωθεί περισσότερη βάση στο θέμα της κοπελιάς...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1217 στις: 25/07/07, 20:24 »
"Οχι πολιτες οσο η κοινωνια θα εφαρμοζει το νομο των αντιποινων οσο η θρησκεια ο νομος ο τρατωνας και το δικαστηριο η φυλακη και το βιομηχανικο κατεργο  θα εξακολουθουν να διδασκουν την εσχατη περιφρονηση της ζωης του ατομου -  μη ζητατε απο τους επαναστατημενους να την σεβασθουνε! Θα ηταν σαν να απαιτειτε απ αυτους σε καλοσυνη και σε μεγαλοψυχια ενα βαθμο απειρως ανωτερο απο εκεινον που εχει ολη η κοινωνια."

Αυτο ειναι κατι που ειχα ξανα γραψει αλλα κανενας δεν εδωσε σημασια. Ειναι αποσπασμα απο κροποτκιν.
Η αναρχια δεν υποστηριζει την αμετρη βια. Ουτε υποστηριζει οτι θα υπαρχει βια σε μια αναρχικη αταξικη κοινωνια. Η βια ομως ειναι μεσο αγωνα  το οποιο πρεπει να χρησιμοποιηται με μετρο αλλα σε πολλες περιπτωσεις χρειαζεται. Και ως συμβολικες κινησεις. Κανενας δεν υποστηριξε το καψιμο του αυτοκινητου ενος κακομοιρου μεσοαστου. Το να γινει ομως μια επιθεση στην αμερικανικη πρεσβεια ας πουμε η στα κεντρικα μιας μεγαλης τραπεζας ειναι μια κινηση που εχει ουσια κατα την γνωμη μουκαι αν ακολουθηθει απο μια σωστη σειρα γεγονοτων μπορει να εχει και αποτελεσμα.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1218 στις: 25/07/07, 20:33 »
"Οχι πολιτες οσο η κοινωνια θα εφαρμοζει το νομο των αντιποινων οσο η θρησκεια ο νομος ο τρατωνας και το δικαστηριο η φυλακη και το βιομηχανικο κατεργο  θα εξακολουθουν να διδασκουν την εσχατη περιφρονηση της ζωης του ατομου -  μη ζητατε απο τους επαναστατημενους να την σεβασθουνε! Θα ηταν σαν να απαιτειτε απ αυτους σε καλοσυνη και σε μεγαλοψυχια ενα βαθμο απειρως ανωτερο απο εκεινον που εχει ολη η κοινωνια."

Αυτο ειναι κατι που ειχα ξανα γραψει αλλα κανενας δεν εδωσε σημασια. Ειναι αποσπασμα απο κροποτκιν.
Η αναρχια δεν υποστηριζει την αμετρη βια. Ουτε υποστηριζει οτι θα υπαρχει βια σε μια αναρχικη αταξικη κοινωνια. Η βια ομως ειναι μεσο αγωνα  το οποιο πρεπει να χρησιμοποιηται με μετρο αλλα σε πολλες περιπτωσεις χρειαζεται. Και ως συμβολικες κινησεις. Κανενας δεν υποστηριξε το καψιμο του αυτοκινητου ενος κακομοιρου μεσοαστου. Το να γινει ομως μια επιθεση στην αμερικανικη πρεσβεια ας πουμε η στα κεντρικα μιας μεγαλης τραπεζας ειναι μια κινηση που εχει ουσια κατα την γνωμη μουκαι αν ακολουθηθει απο μια σωστη σειρα γεγονοτων μπορει να εχει και αποτελεσμα.
Εγω βασικα νομιζω οτι οι δυο παραγραφο σου δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους...Επειδη στην εποχη μας και σε αυτη τη χωρα με ολα τα σκατα της δεν νομιζω να σε καταπιεζει η θρησκεια η οι νομοι τοσο πολυ...Αυτα γραφτηκαν μια αλλη εποχη σε μια αλλη χωρα με αυτες τις συνθηκες.Και τωρα ισχυουν σε πολλες περιοχες του πλαντητη αλλα δεν νομιζω εδω :-\(μην αρχισετε τις υπερβολες δεν ειπα οτι εδω ειναι η γη της επαγγελειας..ελπιζω να καταλαβατε πως το εννοω..)
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1219 στις: 25/07/07, 20:40 »
Εμενα ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου για να αποσυνδεσω τη βια απο την αναρχια. Και αν και οχι αναρχικος στην ιδεολογια ( την οποια ιδεολογια μου ανελυσα πιο πανω ), βρεθηκα μαζι με αλλα 2 ατομα να υπερασπιζομαστε και την ιδεολογια της αναρχιας.
Τοσο καιρο Roufous, περιμεναμε καποιον "διαβασμενο" ιδεολογο αναρχικο να εμφανιστει και να κανει τη δουλεια που καναμε εμεις.
Αντε μπραβο, γιατι βλεπω πως το κυμα ψευδοαναρχιας εχει σαρωσει τα παντα. Και το πιο ανησυχητικο ειναι πως και οι πραγματικοι, ή τουλαχιστον ιδεολογοι, αναρχικοι δεν κανουν τιποτα γι'αυτο.
Δεν ξερω τι ειναι πιο κακο...Το να κλεινεις τα ματια σου σε φαινομενα "κλοπης" ιδεολογιας για χαβαλετζιδικους σκοπους, ή να παραιτεισαι τελειως απο την υπερασπιση αυτης...
Εαν οντως θελατε να υπαρχει ισχυ και ολες οι δρασεις να γινονται γνωστες χωρις να φοβαστε την αστυνομια και τους ασφαλιτες, θα φροντιζατε πρωτα να εξαλειψετε την παρουσια αυτων των ατομων με τις κουκουλες που σπανε τα παντα στο διαβα τους.

Γι'αυτο ρωτησα..Γιατι τοσο καιρο οι πραγματικοι αναρχικοι ( που ειναι και μεγαλοι σε ηλικια αλλα και σε λαϊκη εκτιμηση μερικες φορες ) να μην εμφανιστουν και να πουν.
"Ξερετε κυριοι και κυριες? Με λενε Αμπαρζογλου και δηλωνω πως οι καταστροφες, κλπ κλπ ειναι κατακριτεες. Η αναρχια εχει αυτους τους ιδεολογικους προορισμους."
Τωρα με αυτα που γινονται, νομιζετε πως ο λαος θελει να ακουει τι ειναι αναρχικος? Πολυ φοβαμαι πως το παιχνιδι σας εχει χαθει...
« Τελευταία τροποποίηση: 25/07/07, 20:42 από freemind »
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1220 στις: 25/07/07, 23:57 »
Να σε ρωτησω τους ψευτοαναρχικους που αναφερεις ποιος τους ονομασε πρωτος αναρχικους? Ποιος συνεδεσε την αναρχια με την βια? Ετσι εμφανιστηκαν καποιοι και ειπαν "σπαμε στο ονομα της αναρχιας"? Οι μηπως οι αναρχικοι τους ονομασαν αναρχικους αυτους? Για να ξερουμε.....

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1221 στις: 26/07/07, 00:11 »
δεν ξερώ τι λέτε...

εγώ ξέρω ότι οποιοσδήποτε θέλει αλλαγή και ανατροπή στην σημερινή κοινωνία, η οποία είναι μια κοινωνία βίας πρέπει να χρησιμοποιήσει βία, και συγκρούσεις.... Αλλος τρόπος πια δεν υπάρχει...

όπως με βία αυτοί καίνε τα δάση, καταστρέφουν τις πόλεις, απαντάνε σε κάθε ειρηνική προσπάθεια (βλ. διαδηλώσεις), αντιμετωπίζουν τους μετανάστες, καταστρέφουν την ίδια την ανθρώπινη ζωή έτσι με βία θα τους απαντήσουμε

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι ένας μικρός αλήτης που τον τρώει ο καιρός
    • Προφίλ
« Απάντηση #1222 στις: 26/07/07, 00:26 »
δεν ξερώ τι λέτε...

εγώ ξέρω ότι οποιοσδήποτε θέλει αλλαγή και ανατροπή στην σημερινή κοινωνία, η οποία είναι μια κοινωνία βίας πρέπει να χρησιμοποιήσει βία, και συγκρούσεις.... Αλλος τρόπος πια δεν υπάρχει...

όπως με βία αυτοί καίνε τα δάση, καταστρέφουν τις πόλεις, απαντάνε σε κάθε ειρηνική προσπάθεια (βλ. διαδηλώσεις), αντιμετωπίζουν τους μετανάστες, καταστρέφουν την ίδια την ανθρώπινη ζωή έτσι με βία θα τους απαντήσουμε
Καλά δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω αν σωστός αναρχικός είσαι εσύ ή ο Roufus και ο mhtsakos16 - ως προς αυτό νομίζω απλά επιβεβαίωσες αυτά που είπα πιο πάνω. Αλλά θα ξαναρωτήσω: αν οι "αυτοί" είναι η εξουσία, και οι "εμείς" είσαστε προφανώς εσείς, η γνώμη των υπολοίπων μετράει για εσάς? Για την εξουσία δεν μετράει. Εσείς που είσαστε προφανώς καλύτεροι, τη λαμβάνετε υπ'όψιν? Γιατί αν όχι, να με συγχωρείς αλλά είσαστε μία από τα ίδια, κι απλά παλεύετε να επιβάλετε τη δική σας εξουσία στη θέση της υπάρχουσας.
Ο δικός μου ο δρόμος μ' έχει χρόνια διαλέξει...

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #1223 στις: 26/07/07, 00:36 »
εγώ μίλησα γενικά ότι για να επέλθει οποιαδήποτε αλλαγη απαιτείται βία... αυτό το αμφησβητείς?
απο κει και πέρα δεν μιλάω ώς "αναρχικιά"...όταν λέω εμείς εννοώ οι υπόλοιποι πολίτες, πέραν της εξουσίας. Αλλά επειδή δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ποτέ οι υπόλοιποι πολίτες αυτή η αλλαγή δεν θα γίνει ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1224 στις: 26/07/07, 00:56 »
Αλλά επειδή δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ποτέ οι υπόλοιποι πολίτες αυτή η αλλαγή δεν θα γίνει ποτέ.

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...

η γνώμη των υπολοίπων μετράει για εσάς?

Οταν λες η γνωμη των υπολοιπων, εννοεις και κατι κοριτσακια και αγορακια που πανε στο Mall και αδειαζουν ολα τα μαγαζια ?