Λοιπον αμα σταματησουν δηλαδη να γινονται συγκρουσεις και κανετε μια πορεια καθε Πεμπτη για 2-3 ωρες νομιζεις οτι θα καταργηθει το αρθρο 16 
Σε λίγο θα μου πείς οτι οι καταστροφές που τόσο αγαπάς, είναι ο δρόμος για τη νίκη των φοιτητών...Αστείο... Να ρωτήσω, ρωτησε κανείς τους φοιτητές για το αν θέλουν τους δήθεν αντιεξουσιαστές στη πορεία? Αυτό που ξέρω είναι οτι αυτοί οι θρασύδειλοι είχαν μπεί σε αμφιθέατρα της σχολής μου και τρομοκρατούσαν.
Μή λες λοιπόν οτι το κάνατε υπέρ των φοιτητών τη στιγμή που το μόνο που θέλατε είναι ένα πλήθος για να κρύβεστε θρασύδειλα...
Α...ωραια λογικη αυτη: αν δεν σου αρεσει κατι μην το αλλαξεις, αλλα φυγε!! Αν ηταν ετσι θα ειχα παει εδω και καιρο στην χωρα των Zapatistas.
Πές μου ειλικρινά: Πόσες τράπεζες χρειάζεται να σπάσουν για να πέσει το τραπεζικό σύστημα? Εναν αριθμό.
Πόσα αστυνομικά τμήματα χρειάζεται να καούν για να διακοπεί μόνιμα η λειτουργία της αστυνομίας?
Αν θές αλλαγή, πρέπει να παλέψεις με άλλο τρόπο...
Θα ενιωθα οτι η εκδικηση για τις δολοφονιες των μπατσων αρχιζει εστω και αργα, αφου τα δικαστηρια σε αυτες τις δολοφονιες κανει τα στραβα ματια (αυτο πηγαινει και σε καποιον που μιλαγε για παραβιαση των νομων). Προχθες συμπληρωθηκαν 6 χρονια απο τη δολοφονια του Carlo Juliani, και σαν σημερα 11 χρονια απο τη δολοφονια του Χριστοφορου Μαρινου. Και δυστυχως ερχονται και αλλες μαυρες επετειοι... Εσυ πως λες να ενιωσαν αυτοι οι μπατσοι??
Α)Ποιός νομίζεις οτι είσαι για να πάρεις τα χέρια σου το νόμο?
Β)Αρα, δεν είναι θέμα αναρχικής φιλοσοφίας. Είναι θέμα εκδίκησης...
Αυτό που με ενοχλεί στην όλη ιστορία, είναι οτι προσπαθείς να καλύψεις τις καταστροφικές τάσεις σου κάτω απο ένα πέπλο "Ιδεολογίας-αναρχισμού"...
Τέλος, θεωρώ επίσης βλάσφημη την αιτιολόγιση των παραπάνω τάσεων εις το όνομα των ατόμων που παρέθεσες...