Ακομα και να μπεις σε μια επιχειρηση και να χτυπησεις μια τραπεζα ας πουμε απο μεσα βια ειναι. Δεν πλακωνεις στο ξυλο αλλα σκεψου το κοστος ας πουμε πανω στους εργαζομενους αυτης της επιχειρησης. (το λεω γιατι ειναι κατι που εσυ ανεφερες)
Τοτε η βια των αστυνομικων δεν διαφερει απο τη βια ενος προσωπαρχη?!
Λυπαμαι, αλλα θα σε απογοητευσω, ομως η "βια" για την οποια κατηγορεις την ιδεολογια μου, δεν εχει καμια σχεση με τη βια που εφαρμοζουν οι ψευδοαναρχικοι. Το να πολεμας το συστημα απο μεσα και με ενα μακροπροθεσμο στοχο, εχει το καλο πως μπορεις να εχεις μεγιστο κερδος με τις μικροτερες απωλειες. Αναλογισου λιγο τι μπορειτε να καταφερετε σε 100 χρονια καιγοντας τραπεζες, και τι μπορειτε να πετυχετε σε 100 χρονια "αναδιαμορφωνοντας" απο τα εσω, το τραπεζικο συστημα.
Δεν ειμαι παραλογος, απλα εσεις ειστε το κλασσικο "αρπα κολλα" και ο,τι κατσει.
Αρα, η βια του pND σε βρισκει συμφωνο? Δηλαδη αυτος ο συγκεκριμενος "αναρχικος" θα ειναι μερος της "αναρχικης" κοινωνιας στο μελλον?
Για να καταλαβω λοιπον..Εχουμε 2 ταχυτητες αναρχικων? Τους ιδεολογους και τους πολεμιστες? Οι 2οι κανουν τη δουλεια των πρωτων, ενω οι πρωτοι φροντιζουν να δικαιολογουν τους δευτερους και να τους δινουν καμια ζαχαριτσα που και που επειδη ειναι καλα παιδια?!
Για κατσε δηλαδη.....Μια κοινωνια που δεν αναζητα τη βια, πως μπλεκει με τη βια; Τουλαχιστον η δικη μου ιδεολογια ουτε βια εχει ( και ναι, δεν αναφερομαι σε εναν προσωπαρχη ), ουτε αιμα, ουτε τραυματισμους..
Βρε για δες κατι πραγματα...Και για να εχουμε καλο ερωτημα..Οταν ερθει η αναρχικη κοινωνια, τους πολεμιστες αναρχικους που σας βοηθησαν, τι θα τους κανετε? Παραδειγματικη σταυρωση στην πλατεια Συνταγματος, για αυτους που θα τολμησουν να πουν τιποτα κατα του κατεστημενου των 100 ανθρωπων ιδεολογων αναρχικων?
Ξερεις, οσο δεν καθεστε να συγκρινετε αποψεις, καποιοι τυποι με τη μολοτωφ στο χερι, αυτοχαρακτηριζονται αναρχικοι και καταστρεφουν μια ιδεολογια...Δεν λεω, εμενα δεν με καιει, μιας και δεν πιστευω στην αναρχικη ιδεολογια, ομως μην πειτε μετα πως εμεις δεν τα λεγαμε.. Αφηστε τους να αλωνιζουν...ή μηπως...συμφερει να αλωνιζουν..Λεω...μηπως?
Και δεν μου λετε κυριοι "ψευδοαναρχικοι" του τυπου pND, αντε..πεφτει η κυβερνηση, αλλαζει το συστημα..Μετα τι θα κανετε? Υπαρχει καποιο υποβαθρο να στηριχτει πανω σας μια κοινωνια?
Και ξανακαταληγω στην ερωτηση μου...
Τι αλλαξε η "επαναστατικη" καταστροφολογια ορισμενων κουκουλοφορων? Το τραπεζικο συστημα? Το αστυνομικο κατεστημενο με τη γνωστη βια και παραπονα? Την πολιτικη "απαθεια"?
Συγνωμη, εαν εσεις βλεπετε προοδο σε αυτα τα θεματα εξαιτιας των μολοτωφ, τοτε τι να πω..Μαλλον η δικη μου χωρα περιοριζεται μονο στις περιοχες οπου φτανει το τοπικο λεωφορειο, και η υπολοιπη Ελλαδα παει απο το καλο στο καλυτερο!