Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 837080 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1975 στις: 09/12/08, 14:51 »
Να σημειωσω πως εαν προσεξατε η γραμμη που διστασε να προχωρησει αντικατασταθηκε αμεσως, αφου ηρθαν αλλοι "συναδελφοι" τους απο πισω να κανουν πιο σωστα τη δουλεια τους!

Θα συμφωνησω gers. Θα διαφωνησω μονο ως προς τη σχολη, γιατι καποιοι γινονται υπαξιωματικοι κι αξιωματικοι κι οχι ενστολοι των ειδικων δυναμεων ;)

Και μην αμφισβητουμε πως υπαρχουν και εξαιρεσεις αστυνομικων με διαθεση να τηρησουν αυτο που ορκιστηκαν
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1976 στις: 09/12/08, 14:59 »
Πριν λίγο απ ότι λένε αυτόπτες μάρτυρες μικρά παιδιά σπάγανε με βαριοπούλες τα μάρμαρα έξω από τη βουλή.
Η αστυνομία προσπαθεί να τους προωθήσει προς την Πανεπιστημίου αλλά λάου λάου μην τυχόν και εξοργιστεί το πλήθος.

http://i151.photobucket.com/albums/s158/joanfsl/f697e3a5.jpg

Καμαρώστε....
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης [nOiz]

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #1977 στις: 09/12/08, 15:02 »
Όλα ξεκινούν από την παιδεία. ΟΛΑ. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα, σήμερα διάβασα ότι χθες τελείωσαν τα δακρυγόνα των μπάτσων και πετούσαν πέτρες. Πολλαπλώς απαράδεκτοι. Φυσικά και οι μπάχαλοι αλλά αυτό το είπα και παραπάνω.

Για όσους είπαν ντροπή στα κόμματα που πάνε να εκμεταλλευτούν το γεγονός κλπ : Κι εγώ το πιστεύω αυτό αλλά είχα μια σχετική κουβέντα με ένα φίλο και καταλήξαμε στο ότι χωρίς καθοδήγηση δυστυχώς δε προχωράει τίποτα. Παρόλα αυτά, θεωρώ μεγάλο λάθος να γίνονται ξεχωριστές πορείες (είμαι σίγουρος ότι οι ΚΝιτες δεν επέτρεψαν στους -φλώρους κατ'εμέ- ΠΑΜίτες να κάνουν κοινή πορεία). Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να επικεντρώνονται στον κοινό σκοπό και όχι στις διαφορές της ιδεολογίας τους.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα...

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • SEX, NO DRUGS AND ROCK N ROLL!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1978 στις: 09/12/08, 15:14 »
Επισημο αιθμο για τον κοσμο δεν εχω ακουσει αλλωστε ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχοληθηκε με αυτην(παντως εγω τοσο κοσμο μαζεμενο δεν εχω ξαναδει..γυρω στα 8000-10000 περιπου λεω με καθε επιφυλαξη)!ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ!Και δωθηκε σημασια ουτε καν στους αναρχικους που σπαγαν καμερες κλπ αλλα ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΑΝ ρολογια.Ποσο μ βρωμαει αυτη η υποθεση...
Καλά ρε κιρατζο τι λες τωρα? λες και τα βλέπουμε πρωτη φορα και μας βρομαει κατι? Πλεον είναι σίγουρο ότι τα μμε λειτουργούν με συμφέροντα και εντολές...
Γι αυτό όσοι πάτε στις πορείες να γραφεται μια αναφορά για να έχουμε και πιο αντικειμενικές απόψεις...

κ τ συμπερασμα π βγαζει ο αξιοτιμος κος Παπανδρεου: "Η μονη λυση ειναι οι εκλογες"...
Ααααα ρε γιαουρτι που τους χρειαζεται ολους...
Η κυβέρνηση καραμανλή είναι αυτονόητο ότι πρέπει να παραιτηθεί μόλις τελειώσει αυτή η ιστορία... από τη στιγμή που δεν δέχθηκε τις παραιτήσεις παυλόπουλου και χηνοφώτη και έγιναν όλα αυτά που έγιναν πλέον όλες οι ευθύνες πάνε πάνω του!!! Δυστηχώς δεν υπάρχει κράτος αυτές τις μέρες...

Όσο για τις πρακτηκες της αστυνομίας είναι εντελώς απαράδεκτες!!! Αφήνουν το βράδυ να καίγεται η αθήνα παρατηρώντας με "αμυντική" διάθεση και το πρωί ξεσπαν σε αυτούς που διαδηλώνουν ειρηνικά...

FSL έχω την εντύπωση ότι έχεις πέσει για τα καλά στο τρυπάκι των μμε και του κράτους... Είπαμε και ξαναλέμε ότι κατακρίνουμε τους βανδαλισμούς αλλά δεν χρειάζεται να υιοθετεις και να αναπαράγεις την κάθε είδηση που βλέπεις...
BE SOMEBODY NOT EVERYBODY...

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #1979 στις: 09/12/08, 15:17 »
Lampro σε ρωτησα απλα και μονο γτ καποιοι ριχνουν αυτην την ατακα χωρις να την κτλβαινουν...
5χορδε με εξπληξες με την τελευταια σου προταση...
οι κουκουλοφοροι δνε βαρανε τους διαδηλωτες απλα προσπαθουν να σπασουν πορειες..
αλλα μια ενσταση, αυτο με τις αυξησεις των βουλευτων δεν κολαγε.. :-\

Μια χαρα κολλαει..ειναι παραδειγμα οτι σε ενα κρατος που συνεχεια ο λαος παιρνει ολο και λιγοτερες αυξησεις και τα βγαζει περα με μεγαλη δυσκολια..καποιοι..δλδ οι βουλευτες συνεχιζουν να παιρνουν αυξησεις στα λεφτα τους και αυξησεις προκλητικες ακομα και σε περιοδους που το κρατος περναει κριση...κοινως εγω ειμαι χοντρος και τρωω τον αμπακο μπροστα σε εναν φτωχο...-τον κοροιδευω μες τα μουτρα του!!Αμα θελαν να βοηθησουν τον λαο θα καναν και περικοπες ακομα κ στον μισθο τους και θα χρησιμοποιουσαν αλλου τα λεφτα..οπως π.χ. να ανοιξουν θεσεις εργασιας.Συνεπως την ενσταση σου την θεωρω ακυρη.Εκτος και αν εισαι παιδι βουλευτη...οποτε θα ηταν καπως κατανοητη αν και παλι ακυρη...

Οσον αφορα το οτι σε εξεπληξα οπως λες..αν και δεν ξερω περι τινος προκειται..θα σου πω οτι συνηθως εκπλησσονται οι ανθρωποι επειδη εχουν μια συγκεκριμενη εικονα για αλλους ανθρωπους και τους κρινουν χωρις ουσιαστικα να τους ξερουν.
« Τελευταία τροποποίηση: 09/12/08, 15:27 από bassman 5χορδος wannabe! »
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1980 στις: 09/12/08, 15:26 »
sakman υπάρχουν ακόμα άτομα εδώ μέσα που υιοθετούν ανεκτική στάση απέναντι σε όσα γίνονται.
Υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να αλλάξουν γνώμη.
Άλλωστε καλό είναι να βλέπουμε τι γίνεται απ όλες τις πλευρές.
Αλλιώς ας λήξουμε το θέμα εδώ και να μην συζητάμε άλλο αφού καταδικάσαμε ό,τι ήταν να καταδικάσουμε.
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1981 στις: 09/12/08, 15:32 »
Τι σχεση εχουν οι φασαριες οι τωρινες με τις αυξησεις των βουλευτων;...
σαφως και συμφωνω οτι δεν πρεπει οι βουλευτες να παιρνουν 6000€ ...
αλλα ο λαμπρος εννουσε για τα επεισοδια αυτα και ποσο μας επιβαρυνουν...
το παρακατω ποστο σου μπορει να παει σε θεμα της οικονομιας ανετα... ;)
Υ.Γ>Μακαρι να ημουν κορη βουλευτων... :P
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #1982 στις: 09/12/08, 15:36 »
Τι σχεση εχουν οι φασαριες οι τωρινες με τις αυξησεις των βουλευτων;...
σαφως και συμφωνω οτι δεν πρεπει οι βουλευτες να παιρνουν 6000€ ...
αλλα ο λαμπρος εννουσε για τα επεισοδια αυτα και ποσο μας επιβαρυνουν...
το παρακατω ποστο σου μπορει να παει σε θεμα της οικονομιας ανετα... ;)
Υ.Γ>Μακαρι να ημουν κορη βουλευτων... :P

Μιας και ακομα δεν καταλαβαινεις θα το αναλυσω μπας και εχουμε επιτυχια.Φασαριες=ζημιες=εξοδα για αποζημιωσεις=απο καπου πρεπει να τα παρουν=ξεζουμισμα του απλου κοσμακη=φτωχοτερος ο μεσος ελληνας=αυτοι που φταινε δλδ το κρατος δεν πληρωνουν τπτ=παιρνουν τις αυξησεις τους απο πανω ενω φταινε ενω ολοι μας θα τα βγαλουμε πιο δυσκολα που δεν φταιμε κιολας!

Επισης οι ζημιες που γιναν τωρα δεν επιβαρυνουν μαγαζατορες που ισως θα αργησουν να φτιαξουν το μαγαζι τους..?Οι εργαζομενοι στα μαγαζια αυτα ειναι σιγουρο πως θα παρουν μισθο και δωρο..?Ακομα μια επιβαρυνση λογω των φασαριων..

Αν ακομα δεν καταλαβες τοτε τι να πω..μαλλον ειμαι παρανοικος!
« Τελευταία τροποποίηση: 09/12/08, 15:41 από bassman 5χορδος wannabe! »

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1983 στις: 09/12/08, 15:40 »
Το πρωτο σου ποστ διαφερει μακραν απο τοτελευταιο... ::)
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1984 στις: 09/12/08, 15:41 »
sakman υπάρχουν ακόμα άτομα εδώ μέσα που υιοθετούν ανεκτική στάση απέναντι σε όσα γίνονται.
Υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να αλλάξουν γνώμη.
Άλλωστε καλό είναι να βλέπουμε τι γίνεται απ όλες τις πλευρές.
Αλλιώς ας λήξουμε το θέμα εδώ και να μην συζητάμε άλλο αφού καταδικάσαμε ό,τι ήταν να καταδικάσουμε.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν καταδικάζει την καταστροφή της περιουσίας του απλού πολίτη...

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε απλά ότι υπάρχουν οι ειρηνικοί διαδηλωτές και οι καταστροφικοί αναρχικοί... είναι λίγο περίπλοκο... υπάρχουν οι πολίτες που διαδηλώνουν για να διαμαρτυρηθούν, υπάρχουν οι αναρχικοί που τα σπάνε για να διαμαρτυρηθούν, υπάρχουν οι ?αναρχικοί? που τα σπάνε για να τα σπάσουν και υπάρχουν και αυτοί που τα σπάνε για να κλέψουν... Επίσης οι περισσότεροι που λεηλατούν μαγαζιά είναι αλλοδαποί ( όχι δεν είμαι ρατσιστης αλλά αυτό βλέπω ) και φουκαράδες πολίτες που πεινάνε...

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #1985 στις: 09/12/08, 15:43 »

Κι ομως εισαι η μοναδικη που δεν καταλαβε τι εννοω και χρειαστηκε επεξηγηση...

Σε αυτες τις περιπτωσεις κολλαει αυτο που λεμε..οτι σου δειχνω το φεγγαρι και κοιτας το δαχτυλο.
« Τελευταία τροποποίηση: 09/12/08, 15:48 από bassman 5χορδος wannabe! »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1986 στις: 09/12/08, 15:44 »

Ο Bassman παντως πρεπει να ομολογησουμε πως δεν σταθηκε ποτε αρνητικα σε συζητηση, ουτε δικαιολογησε τους αστυνομικους ;)
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1987 στις: 09/12/08, 15:48 »
Οι κυβερνησεις είναι ανεπαρκεις να αντιμετωπίσουν την οργή των νεων. Γιατι οι νέοι ανθρωποι δεν βρισκονται στο target group τους.
Βάζω στοίχημα, οτι υστερα απο τα γεγονοτα, δεν προκειται να αλλαξει τιποτα στη ζωη τους, κανενα μετρο για τη παιδεια δε θα παρθει, και κανενα κονδυλι για τους νεους δε θα δωθει.
Τα φροντιστηρια και η παραπαιδεια θα συνεχιζουν να ειναι απαραιτητα, τα δημοσια γυμνασια κ λυκεια θα συνεχισουν να ειναι το ιδιο απωθητικα για τους μαθητες. Οσο λοιπον
οι πολιτικοι θα στρεφουν τη πλατη τους στους νεους, τοσο θα συνεχιζονται και θα κλιμακωνονται τα επισοδεια.
Κι απ την αλλη, τιποτα δε θα αλλαξει στην ελ.ασ. Καμια αλλαγη στην εκπαιδευση τους. Κανεις ψυχολογικα αρρωστος αστυνομικος δεν προκειται να παει σπιτι του.

ΥΓ. Πριν 24 χρόνια είχε γίνει παλι δολοφονία 15χρονου απο αστυνομικο, κι αν την διαβασετε
ειναι υποθεση καρμπον με τη προχθεσινη δολοφονια του Αλεξανδρου. Τα συμπερασματα δικα σας.

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1988 στις: 09/12/08, 15:50 »
sakman, ας αλλαξουν κυβερνηση, ας αλλαξουν πρωθυπουργους, υπουργους, βουλευετες, ας αλλαξουν οτι θελουν..
αλλα οχι να εκμεταλλευονται μια τετοια κατασταση για προσωπικο ωφελος κ ψηφους υπερ τους..

Ας αλλαξουν οτι στο διαολο θελουνε.. Η ελληνικη αστυνομια τ ιδια σκ*τα θ παραμεινει..
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #1989 στις: 09/12/08, 15:52 »
Παιδια δεν ξερω αν το μαθατε αλλα την υπερασπιση των δραστων την ανελαβε ο Κουγιας!Σε αυτη την περιπτωση αναρωτιεμαι ακριβως ποια θα ειναι η ποινη τους.Πιστευω οτι ο συνεργος δεν θα παει καν φυλακη...οσο για τον δραστη..και αυτος θα γλιτωσει αρκετη απο την ποινη.Η δικαιοσυνη ειναι τυφλη..

Οσο για το αν η αστυνομια θα αλλαξει..τηρω μια αισιοδοξη σταση.Αυτο δεν σημαινει οτι περιμενω να αλλαξουν ολα προς το καλυτερο..αν ομως αναλογιστεις πως ηταν η αστυνομια πριν την χουντα και πως ειναι τωρα..θα παρατηρησεις οτι σιγουρα καποια πραματα εχουν βελτιωθει.Για παραδειγμα παλια αμα αντιμιλαγες μονο στον χωροφυλακα σε εδερνε σε επαιρνε και μεσα και ηταν και αγενεστατος.Τα πραματα σημερα ειναι αλλιως.Κ θελω να πιστευω οτι στο μελλον θα γινουν και καλυτερα..στο χερι μας ειναι αλλωστε.
« Τελευταία τροποποίηση: 09/12/08, 15:58 από bassman 5χορδος wannabe! »

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1990 στις: 09/12/08, 15:54 »
Επισης να ξερετε:

Οσοι συληφθειτε στη Βουλη κοντα, δεν θα σας πανε στο προαυλιο της. Προφανως οι κυριοι που βρισκονται μεσα δεν θελουν να βλεπουν τα κλαμενα προσωπα σας, γιατι μπορει να συγκινηθουν και να κλαινε κι εκεινοι!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1991 στις: 09/12/08, 15:58 »
sakman, ας αλλαξουν κυβερνηση, ας αλλαξουν πρωθυπουργους, υπουργους, βουλευετες, ας αλλαξουν οτι θελουν..
αλλα οχι να εκμεταλλευονται μια τετοια κατασταση για προσωπικο ωφελος κ ψηφους υπερ τους..

Ας αλλαξουν οτι στο διαολο θελουνε.. Η ελληνικη αστυνομια τ ιδια σκ*τα θ παραμεινει..
Ναι και εγώ συμφωνω... αλλά επειδή δεν πιστεύουμε ότι θα αλλάξουν κάτι οι επόμενοι δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ζητάμε και ευθύνες από τους τωρινούς...

Παιδια δεν ξερω αν το μαθατε αλλα την υπερασπιση των δραστων την ανελαβε ο Κουγιας!Σε αυτη την περιπτωση αναρωτιεμαι ακριβως ποια θα ειναι η ποινη τους.Πιστευω οτι ο συνεργος δεν θα παει καν φυλακη...οσο για τον δραστη..και αυτος θα γλιτωσει αρκετη απο την ποινη.Η δικαιοσυνη ειναι τυφλη..
Δεν ήξερα για τον κούγια αλλά άκουσα ότι οι δυό προηγούμενοι δεν άντεξαν από τις μαλ***ες, τις ασυναρτησίες και τα ψέματα που τους έλεγαν και παραιτήθηκαν.... Αυτό που φοβάμαι εγώ είναι μην τον θεωρήσουν ψυχικά διαταραγμένο και την γλιτώσει πολύ φθηνά...

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1992 στις: 09/12/08, 15:59 »
Θα συμφωνησω gers. Θα διαφωνησω μονο ως προς τη σχολη, γιατι καποιοι γινονται υπαξιωματικοι κι αξιωματικοι κι οχι ενστολοι των ειδικων δυναμεων ;)
Λέγοντας ''σχολή του κώλου'' δεν εννοώ χαμηλή βαθμολογικά σχολή, αλλά σχολή που βγάζει τέτοια καθήκια σαν τους ματατζήδες.. και θα μου πεις ''εντολές ακολουθούν''... αλλά δεν είναι έτσι!! Η πλειοψηφία αυτών γουστάρει να δίνει ξύλο ενώ πολλοί απ αυτούς, μπαίνουν στη σχολή μόνο και μόνο γι αυτόν τον λόγο!!!

Ξέρω περίπτωση (και είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πάμπολες τέτοιες) ατόμου που έβγαλε 18 και πέρασε με 15 στη μπατσοσχολή γιατί όπως είπε ''θέλει να ρίχνει ξύλο''...

Αποσυνδεδεμένος brougos7

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1993 στις: 09/12/08, 16:00 »
 Tώρα όλοι αυτοί που καταστρέφουν την Αθήνα έχουν ιδεολογία και διαμαρτύρονται για την αστυνομική βία, την ανέχεια και τη διαφθορά της κυβέρνησης. Οι περισσότεροι από αυτούς είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρουν να διαβάζουν. Ίσως μας χρειάζεται τελικά ένας Καγκελάριος από το V for Vendetta
Ποια είναι η χειρότερη ευχή που μπορεί να δώσει κάποιος σε έναν drummer?
- Μπα που κακό χρόνο να 'χεις!!

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1994 στις: 09/12/08, 16:05 »
Επειδη μ'αρεσει παντα να λεω ο,τι βλεπω, κι ας με κατηγορησαν πολλες φορες για χουντικο, πιστευω πως σημερα οι μαθητες ΔΕΝ σπανε την Αθηνα! Σημερα οι μαθητες πηγαιναν να τιμησουν τον Αλεξανδρο, οπως γινεται αυτη τη στιγμη στο Π.Φαληρο!

Σημερα οι αστυνομικοι ΘΕΛΟΥΝ να σπασουν την Αθηνα, σπαζοντας το ηθικο των μαθητων και βοηθωντας τους στενομυαλους "αντι-εξουσιαστες" να κανουν το εργο τους!

DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1995 στις: 09/12/08, 16:11 »
Mπείτε στο troktiko.blogspot.com που απ ότι λέει -δε μπορώ να δω είμαι στη δουλειά- 14χρονα σπάνε τα μάρμαρ έξω από τη βουλή με βαριοπούλες.
Πείτε μου και μένα δηλαδή αν όντως είναι έτσι γιατί δεν έχω πρόσβαση.
www.ektakta.gr

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #1996 στις: 09/12/08, 16:11 »

Ναι και εγώ συμφωνω... αλλά επειδή δεν πιστεύουμε ότι θα αλλάξουν κάτι οι επόμενοι δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ζητάμε και ευθύνες από τους τωρινούς...

μα αυτο εννοειται!!! δν εναντιωθηκα εγω σ αυτο!!
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

Αποσυνδεδεμένος profsokin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ολα ειναι δρομος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1997 στις: 09/12/08, 16:16 »
Ωστόσο σήμερα άκουσα ότι υπάρχουν κάποιες δικλείδες και να γίνουν παραγραφές των υποθέσεων της κυβέρνησης αν αλλάξει η βουλή..
Άραγε θα θυμάται κάποιος τ'όνομά μας
της ζωής μας τα εξαίσια φεγγάρια
τα πάθη μας, τις λύπες τα δεινά μας;
Άραγε υπήρξαμε ποτέ; Στα όνειρά μας!

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
« Απάντηση #1998 στις: 09/12/08, 16:21 »
Τα λεει ολα η φωτο. Τιποτε αλλο δεν εχω να πω.
http://plagal.wordpress.com/
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

Αποσυνδεδεμένος sakman

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1999 στις: 09/12/08, 16:23 »
Ωστόσο σήμερα άκουσα ότι υπάρχουν κάποιες δικλείδες και να γίνουν παραγραφές των υποθέσεων της κυβέρνησης αν αλλάξει η βουλή..

Ναι το άκουσα και εγώ και μάλλον νομίζω ότι ευνοεί τη ΝΔ να πάει άμμεσα σε εκλογες γιατί όχι μόνο παραγράφονται οι ευθύνες τους για τα σκάνδαλα αλλά επίσης οι βουλευτές εκλέγονται με λίστες και όχι με σταυρούς... που σημαίνει ότι ο καραμανλής θα εκλέξει τα λαμόγια που θέλει αυτός και οι υπόλοιποι άσχετα με το αν οι ψηφοφοροι της ΝΔ τους θέλουν ή όχι....