Και για μένα ρε μακ η επανάσταση των οννείρων μου είναι η LOVE REVOLUTION αλλά κατι τέτοιο είναι πολύ ουτοπικό.... Εννοείται πως ο λαος θέλει να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά και ίσως τώρα που βλέπει όλα αυτά να φοβάται και να τα κατακρίνει αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και ευχαριστημένος από την κατάσταση της χώρας... Ο γεράκος που μένει στο ισόγειο της πολυκατοικίας μου όταν τον πέτυχα χθες το μεσημέρι και μιλήσαμε για την κατάσταση μου έδειξε την σακούλα από το μαρκετ που είχε μεσα 2 γιαουρτάκια ένα ψωμι ένα γάλα και ενα πακέτο μπισκότα μου είπε κάτι που με συγκίνησε... δεν με πειράζει αν αντι για 2 μέρες περάσω με αυτά 3 αν είναι εσεις να μην ζήσετε σαν εμένα...
Επίσης να ξαναπώ ότι υπάρχει μεγάλη πολυπλοκότητα στα είδη των ανθρώπους που είδαμε αυτές τις μέρες....
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε απλά ότι υπάρχουν οι ειρηνικοί διαδηλωτές και οι καταστροφικοί αναρχικοί... είναι λίγο περίπλοκο... υπάρχουν οι πολίτες που διαδηλώνουν για να διαμαρτυρηθούν, υπάρχουν οι αναρχικοί που τα σπάνε για να διαμαρτυρηθούν, υπάρχουν οι ?αναρχικοί? που τα σπάνε για να τα σπάσουν και υπάρχουν και αυτοί που τα σπάνε για να κλέψουν... Επίσης οι περισσότεροι που λεηλατούν μαγαζιά είναι αλλοδαποί ( όχι δεν είμαι ρατσιστης αλλά αυτό βλέπω ) και φουκαράδες πολίτες που πεινάνε...
και μετα τα χθεσινα να προσθέσω ότι υπάρχουν και αυτοί που συνεργαζονται με την κυβέρνηση και την αστυνομία και τα σπανε για να διαμορφώσουν την κοινη γνώμη...
+1
Και θα προσθεσω οτι υπαρχουν και πολλοι μαθητες και φοιτητες, οχι αναρχικοι μεχρι τωρα τουλαχιστον, που εχουν συμμετασχει σε επιθεσεις σε τμηματα. Δεν μπορει να υπαρχουν τοσες χιλιαδες αναρχικοι στην ελλαδα.
Επισης να συμφωνησω απολυτα με τα παιδια που εγραψαν αυτο:
ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΕΞΗ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Δεν είμαστε τρομοκράτες, “κουκουλοφόροι”, “γνωστοί-άγνωστοι”
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
Αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι….
Κάνουμε όνειρα -μη σκοτώνετε τα όνειρά μας!
Έχουμε ορμή - μη σταματάτε την ορμή μας.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!
Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς.
Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο
για τη “βιτρίνα”, παχύνατε, καραφλιάσατε,
ΞΕΧΑΣΑΤΕ!
Περιμέναμε να μας υποστηρίξετε,
Περιμέναμε να ενδιαφερθείτε,
να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους.
ΜΑΤΑΙΑ!
Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι,
έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και περιμένετε
τη μέρα που θα πεθάνετε.
Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε
δεν δημιουργείτε!
Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε.
ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
Που είναι οι γονείς; Που είναι οι καλλιτέχνες;
Γιατί δε βγαίνουν έξω να μας προστατέψουν;
ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!