Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 816455 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
  • Make music,not priests!!
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #2325 στις: 23/12/08, 19:40 »
@jim pap
αυτο το επιχειρημα οπως και ολα τα επιχειρηματα του στυλ "αν ηταν το παιδι σου", "αν ηταν η αδερφη σου", "αν ηταν η μανα σου" ειναι τουλαχιστον βλακωδη. Ας σταματησουμε να τα παπαγαλιζουμε πραγματικα δεν βγαζει πουθενα.

Ισα ισα φιλε μου,αν ολοι πριν κανουν την οποιαδηποτε μαλακια εβαζαν τον εαυτο τους στη θεση του αλλου,αυτοματως τα παντα θα γινονταν καλυτερα.Βλακωδες ειναι το να μην το κανεις.Επιεικως βλακωδες,και βασικο χαρακτηριστικο ανεγκεφαλου ανθρωπου.

Αποσυνδεδεμένος juliad

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μωρά μου είστε τα θαύματα που μου χουνε προσφέρει
    • Προφίλ
« Απάντηση #2326 στις: 23/12/08, 19:43 »
jim pap ,και πως ξέρεις ποιά είναι η δική μου "απ'έξω";
Ανήκω στην πιο κατάπτυστη κοινωνική ομάδα των ημερών ,είμαι "οικογενειάρχης μαγαζάτορας"

Δεν θα με κάνει κανένα κωλόπαιδο δολοφόνο φίλε μου .

Δεν είναι τύφλωση ;
Δεν είναι τύφλωση να δηλώνεις πως θα έδινες συγχαρητήρια σε όποιον τίναζε τα μυαλά σε κάποιον που θα του έκαιγε το μαγαζί ;
 Σωπάτε ρε παιδιά ..
Σε έμπορο ναρκωτικών τι θα έκανες δηλαδή ;Σε παιδεραστή ;
Ας μην τα μπλέκουμε λέω εγώ ,κι ας αφήσουμε βαρύγδουπες δηλώσεις γιατί
υπαρχουν και ψυχωτικοί που πυροβολούν παρέες παιδιων σε πλατείες .

Απο περιέργεια υπάρχω
και απο καραγκιοζλίκι

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2327 στις: 23/12/08, 19:46 »
jim pap ,και πως ξέρεις ποιά είναι η δική μου "απ'έξω";
Ανήκω στην πιο κατάπτυστη κοινωνική ομάδα των ημερών ,είμαι "οικογενειάρχης μαγαζάτορας"

Δεν θα με κάνει κανένα κωλόπαιδο δολοφόνο φίλε μου .

Δεν είναι τύφλωση ;
Δεν είναι τύφλωση να δηλώνεις πως θα έδινες συγχαρητήρια σε όποιον τίναζε τα μυαλά σε κάποιον που θα του έκαιγε το μαγαζί ;
 Σωπάτε ρε παιδιά ..
Σε έμπορο ναρκωτικών τι θα έκανες δηλαδή ;Σε παιδεραστή ;
Ας μην τα μπλέκουμε λέω εγώ ,κι ας αφήσουμε βαρύγδουπες δηλώσεις γιατί
υπαρχουν και ψυχωτικοί που πυροβολούν παρέες παιδιων σε πλατείες .

Ωραια,το δεχομαι.Τι θα εκανες δηλαδη?

Αποσυνδεδεμένος juliad

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2328 στις: 23/12/08, 19:54 »
Δεν ξέρω ,αν συνέβαινε μπροστά μου θα το πλάκωνα στις γρήγορες
και θα το πήγαινα πακέτο στους μπάτσους .
Απο περιέργεια υπάρχω
και απο καραγκιοζλίκι

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #2329 στις: 23/12/08, 19:59 »
@jim pap
αυτο το επιχειρημα οπως και ολα τα επιχειρηματα του στυλ "αν ηταν το παιδι σου", "αν ηταν η αδερφη σου", "αν ηταν η μανα σου" ειναι τουλαχιστον βλακωδη. Ας σταματησουμε να τα παπαγαλιζουμε πραγματικα δεν βγαζει πουθενα.

Ισα ισα φιλε μου,αν ολοι πριν κανουν την οποιαδηποτε μαλ***α εβαζαν τον εαυτο τους στη θεση του αλλου,αυτοματως τα παντα θα γινονταν καλυτερα.Βλακωδες ειναι το να μην το κανεις.Επιεικως βλακωδες,και βασικο χαρακτηριστικο ανεγκεφαλου ανθρωπου.
Εγω ειπα οτι σαν επιχειρημα ειναι βλακωδες. Δεν ειπα οταν το σκεφτεσαι επι της πραξης. Γιατι και εγω θα μπορουσα να βγω να πω για τον μπατσο και τον Αλεξη, "αν ηταν ο γιος σου που πεθανε απο τον μπατσο και ευσ θα ειχες βγει αν συγκρουεσε με τα ΜΑΤ". Ωραιο επιχειρημα ε? Επιχειρηματολογουμε με επιπεδο αυτη τη στιγμη. Οταν θες να κανεις μια συζητηση πανω σε κατι που εγινε και το θετεις αποκλειστικα σε συναισθηματικη βαση ΔΕΝ μπορεις να κανεις ουσιαστικη κουβεντα.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2330 στις: 23/12/08, 20:06 »
Δεν ξέρω ,αν συνέβαινε μπροστά μου θα το πλάκωνα στις γρήγορες
και θα το πήγαινα πακέτο στους μπάτσους .

Φανταζομαι πως ξερεις οτι αυτο δεν γινεται σε περιπτωση που ερχονται προς το μερος σου 30 ατομα με μολοτωφ ομως ετσι??

Για να σε βοηθησω λοιπον οι ρεαλιστικες λυσεις ειναι οι εξης

1.Τους αφηνεις να καψουν το μαγαζι σου και τον επομενο μηνα καταληγεις μαυρισμενη στον τειρεσια για ακαλυπτες επιταγες,πιθανοτατα χωρις σπιτι εαν ειναι με στεγαστικο και στη συνεχεια πισω απο τα σιδερα για χρεη.

2.Μενεις μεσα στο καταστημα προσπαθωντας να σωσεις οτι μπορεις,με σοβαρο κινδυνο αναπνευστικων προβληματων,εγκαυματων ή με αμεσο κινδυνο να μεινουν τα παιδια σου χωρις γονιο.

3.Βγαινεις με το δικανο και σωζεις την περιουσια σου,ετσι κι αλλιως θα κατεληγες 'η στο χωμα,'η στη φυλακη.

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2331 στις: 23/12/08, 20:08 »
@jim pap

Ισα ισα φιλε μου,αν ολοι πριν κανουν την οποιαδηποτε μαλ***α εβαζαν τον εαυτο τους στη θεση του αλλου,αυτοματως τα παντα θα γινονταν καλυτερα.Βλακωδες ειναι το να μην το κανεις.Επιεικως βλακωδες,και βασικο χαρακτηριστικο ανεγκεφαλου ανθρωπου.
Εγω ειπα οτι σαν επιχειρημα ειναι βλακωδες. Δεν ειπα οταν το σκεφτεσαι επι της πραξης. Γιατι και εγω θα μπορουσα να βγω να πω για τον μπατσο και τον Αλεξη, "αν ηταν ο γιος σου που πεθανε απο τον μπατσο και ευσ θα ειχες βγει αν συγκρουεσε με τα ΜΑΤ". Ωραιο επιχειρημα ε? Επιχειρηματολογουμε με επιπεδο αυτη τη στιγμη. Οταν θες να κανεις μια συζητηση πανω σε κατι που εγινε και το θετεις αποκλειστικα σε συναισθηματικη βαση ΔΕΝ μπορεις να κανεις ουσιαστικη κουβεντα.

Μα φυσικα!!Εγω δεν τασσομαι υπερ της μιας πλευρας,κατανοω και τις δυο.Απλα υπενθυμιζω πως υπαρχουν κι αλλες οπτικες γωνιες,γιατι καποιοι φαινεται να αδυνατουν να τις εντοπισουν.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2332 στις: 23/12/08, 20:13 »
Παρεπιπτώντος αφου γνωριζουμε πλεον οτι ειναι ψευδης η ειδηση παρακαλω ΑΜΕΣΑ να αλλαχθει ο τιτλος του θεματος ειτε απο τον Ιχνιλατη ειτε απο καποιον συντονιστη. Ας μην παραπληροφορουμε τουλαχιστον.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος juliad

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2333 στις: 23/12/08, 20:16 »
Ωραία ,λοιπόν για εμένα οι ρεαλιστικές λύσεις είναι οι πρώτες δύο .

Η τρίτη προορίζεται για δολοφόνους κι εγω δολοφόνος δεν είμαι
(Πληροφοριακά ,μας έχουν "σηκώσει" το μαγαζί δύο φορές .Θα τους σκοτώσω επειδή με έκλεψαν ;
Μα τι λέμε τώρα ; )

Τι θα κάνω δηλαδή σε κάποιον που θα βιάσει ,σκοτώσει ,κλέψει τα παιδιά μου;
Εκεί και μόνο εκει θα γίνω όχι δολοφόνος ,ανθρωποφάγος να του φάω τον λαιμό .

Μην βάζεις την ανθρώπινη ζωή χαμηλότερα από τον Τειρεσία ..
Εξ 'άλλου ,να βρεθώ με δάνεια και ακάλυπτες επιταγές κινδυνεύω ανα πάσα στιγμή ,
δεν θα μπουκάρω όμως στην βουλή με Καλάσνικοφ ..
Απο περιέργεια υπάρχω
και απο καραγκιοζλίκι

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2334 στις: 23/12/08, 20:19 »

Αν πχ δολοφονηθει ο κορκονεας ,δε θα λυπηθω καθολου..Αν δολοφονηθει ο κουγιας θα ειμαι σε αυτους που θα πουν συγχαρητηρια και αυτη τη στιγμη λεω που ειναι η 17Ν να βαλει μια ταξη :P..

"Απόψεις" σαν την παραπάνω θα ήταν εξαιρετικά αστείες για τη βλακεία τους, αν δεν ήταν και εξαιρετικά επικίνδυνες. Αυτές οι ηλιθιότητες και τα κομπλεξ του '44 και του '67 μας κρατήσαν πίσω ως χώρα. Πάρτε το χαμπάρι, δεν υπάρχει πλεον ΕΛΑΣ και ΕΔΕΣ. Αν οι παππούδες σας κ οι γονεις σας βασανίστηκαν από τη μια η την άλλη πλευρά δε με αφορά καθόλου, έχουμε 2008 for fuck's sake! Περιμένω έναν μοντ να επέμβει για το παραπάνω ποστ παραυτα.

Ναι ομως καταλαβε πρωτα οτι αυτα που λες εσυ ειναι αστεια και ανακριβη.Το αν βασανιστηκαν καποιοι καποτε και αν βασανιζονται καποιοι τωρα το ξερουμε.Εσυ προφανως ζεις σε μια αλλη χωρα η στο παραλληλο ησυχο συμπαν σου.Με γεια σου με χαρα σου.

Συμφωνω με τον Αρη παρεπιπτοντως.Αλλο να βαζεις τον εαυτο σου στη θεση του αλλου πριν κανεις κατι και αλλο να ενεργεις με το συναισθημα και να λαικιζεις μετα.Αυτες οι αποψεις ειναι επικινδυνες.

Και γω θα εβριζα αν μου σπαγαν το μαγαζι μου(ενταξει αμαν πια αλλη μια καραμελα κ αυτο) αλλα θα το σκεφτομουν και λιγο.Δεν θα βγαινα με την καραμπινα.

Μην ξεχασω γιατι εδω ακουγονται τα μυρια οσα..Jimi pap ηρθε κανενας να καψει το μαγαζι κανενος αλλου χωρις λογο ενω αυτος ηταν μεσα? ??? ??? ???...Σορυ αλλα απο αναπνευστικα προβληματα δεν θα υποφερουν οι μαγαζατορες(που οπως ειπαμε χιλιες φορες απειροελαχιστα μικρομαγαζα καηκαν και κακως φυσικα) αλλα εμεις.

Και φυσικα η ειδηση ηταν μουφα οπως φανταζομουν αλλα μερικοι ωστε να υποστηριξουν αυτην την αποψη το δινουν κανοντας 1002 σχολια που μετα δεν μαζευουν.
« Τελευταία τροποποίηση: 23/12/08, 20:27 από Kiratzoharris »
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #2335 στις: 23/12/08, 20:47 »
Παιδιά, στο όνομα καμίας ιδεολογίας δεν μπορείτε να καταστρέφετε περιουσία τρίτων.. Είναι απλό!!! Η εικόνα με τα αναποδογυρισμένα και καμμένα αυτοκίνητα μόνο λύπη προκαλεί, παρά απόδοση δικαιοσύνης.. Και σας προλαβαίνω.. Οι ταραξίες έκαψαν ακριβά αυτοκίνητα τα οποία οι κάτοχοι τους μπορούν άμεσα να αναπληρώσουν.. Μέγα λάθος.. Και εγώ έχω ένα όχι ακριβό (ούτε και φθηνό όμως) αυτοκίνητο, αλλά κάλλιστα θα μπορούσα να είχα μια Mercedes (παράδειγμα).. Ο λόγος που δεν αγόρασα ένα τέτοιο αυτοκίνητο άπτεται ιδεολογικών πεποιθήσεων και τίποτε περισσότερο.. Ξέρετε κάτι όμως; Ακόμα και με μια Mercedes όμως, μόνο βολεμένος δεν θα ήμουνα.. Για να αποκτήσω αυτά τα χρήματα για να αγοράσω ένα τέτοιο αυτοκίνητο διάβασα πάρα πολύ στη ζωή μου, έφαγα τα καλύτερα μου χρόνια ίσως, πάνω από τα βιβλία, δουλεύω πάνω από 12 ώρες την ημέρα καθημερινά, από τα 52 σαββατοκύριακα δουλεύω σίγουρα τα 20, παίρνω ευθύνες και πρέπει ανά πάσα στιγμή να λογοδοτώ στους ανώτερους μου.. Και όλα αυτά δεν τα λέω για να δημιουργήσω εντυπώσεις.. Πάρα πολλοί είναι σαν και εμένα και σίγουρα είναι αμέτρητοι οι οποίοι έχουν κάνει και μεγαλύτερες θυσίες.. Το θέμα είναι όμως ότι είναι κρίμα και άδικο να έρθει κάποιος ο οποίος εις το όνομα της ιδεολογίας του να μου καταστρέψει κάποιο υλικό αγαθό το οποίο ανήκει σε εμένα και το έχω αποκτήσει με θυσίες.. Όλα αυτά τα αναφέρω για κάποιους που επιθυμούν να νομιμοποιούν τέτοιες ενέργειες ή/και αποφεύγουν να τις κατακρίνουν..

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2336 στις: 23/12/08, 20:50 »
Συμφωνω με τον Αρη παρεπιπτοντως.Αλλο να βαζεις τον εαυτο σου στη θεση του αλλου πριν κανεις κατι και αλλο να ενεργεις με το συναισθημα και να λαικιζεις μετα.Αυτες οι αποψεις ειναι επικινδυνες.

Και γω θα εβριζα αν μου σπαγαν το μαγαζι μου(ενταξει αμαν πια αλλη μια καραμελα κ αυτο) αλλα θα το σκεφτομουν και λιγο.Δεν θα βγαινα με την καραμπινα.

Μην ξεχασω γιατι εδω ακουγονται τα μυρια οσα..Jimi pap ηρθε κανενας να καψει το μαγαζι κανενος αλλου χωρις λογο ενω αυτος ηταν μεσα? ??? ??? ???...Σορυ αλλα απο αναπνευστικα προβληματα δεν θα υποφερουν οι μαγαζατορες(που οπως ειπαμε χιλιες φορες απειροελαχιστα μικρομαγαζα καηκαν και κακως φυσικα) αλλα εμεις.

Και φυσικα η ειδηση ηταν μουφα οπως φανταζομουν αλλα μερικοι ωστε να υποστηριξουν αυτην την αποψη το δινουν κανοντας 1002 σχολια που μετα δεν μαζευουν.

Ολα αυτα τα λες εκ του ασφαλους.Κι εγω δεν ειμαι υπερ της βιας,αλλα εαν κινδυνευε η σωματικη σου ακεραιοτητα,η περιουσια σου και η γενικοτερη διαβιωση σου,μαλλον θα το αντιμετωπιζες διαφορετικα.

Επιπλεον,ειναι αλλο να υποφερετε απο δακρυγονα "εσεις" οπως λες,και αλλο να αντιμετωπιζει καποιος την απογνωση του να καιγεται το μαγαζι του.

Τελος,με αυτο το "χωρις λογο" που λες τι εννοεις?Οτι υπηρχαν καταστηματα που καηκαν για καποιο συγκεκριμενο λογο?

Επικυνδυνες ειναι οι γενικευσεις του στυλ "μπατσοι γουρουνια".
« Τελευταία τροποποίηση: 23/12/08, 20:52 από Jimi Pap »

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #2337 στις: 23/12/08, 20:59 »
Συγχώνευσα το θέμα με τον υποτιθέμενο θάνατο του αστυνομικού με το παρόν και άλλαξα τους τίτλους των μηνυμάτων.

Επίσης, παρακαλώ για την κοσμιότητα των εκφράσεών σας και την συγκράτηση των ακραίων απόψεών σας.

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2338 στις: 23/12/08, 21:09 »
Η βια φερνει βια... απλο ειναι παιδια... και συνηθως η εξουσια (με οποια μορφη και να εχει) μπορει να χρησιμοποιει την βια "νομιμα".
οταν κάνεις καταχρηση εξουσιας με βια δεν ειναι καθολου "νομιμη".... ;) ;D
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2339 στις: 23/12/08, 23:42 »
Αυτη τη στιγμη και ενω ειχε αποφασισει η συνελευση του πολυτεχνειο να ληξει η καταληψη αυριο το πρωι οι μπατσοι αποφασισαν να το παιξουν κομαντο και να ετοιμαστουν να μπουν στο πολυτεχνειο να μαζεψουν κοσμο. Βαζω την ανακοινωση της καταληψης με την ελπιδα οτι τις επομενες ωερς δεν θα γινει εισβολη στο πολυτεχνειο απο ΜΑΤ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενώ διεξαγόταν συνέλευση στο κατειλημμένο Πολυτεχνείο σχετικά με την ολοκλήρωση του εγχειρήματος της κατάληψης, με κριτήρια ου αφορούν τον αγώνα και τους τρόπους συνέχισής του, προστέθηκε ένα ακόμα στοιχείο: Η απαίτηση του υπουργείου Εσωτερικών και της αστυνομίας, η οποία μας μεταφέρθηκε από πλήθος πολιτικών και πανεπιστημιακών παραγόντων, να αποχωρήσουμε άμεσα, διαφορετικά θα γίνει εισβολή της αστυνομίας.

Με βάση και αυτό το νέο στοιχείο, η απάντηση των καταληψιών που παραμένουν στο χώρο είναι ότι το Πολυτεχνείο δεν ανήκει στο υπουργείο Εσωτερικών και στην αστυνομία, δηλαδή στους δολοφόνους του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και τόσων άλλων ανθρώπων, για να τους το παραδώσουμε.

Το Πολυτεχνείο ανήκει στους αγωνιζόμενους και θα αποχωρήσουμε από αυτό όταν το αποφασίσουμε εμείς, όχι με εκβιασμούς και τελεσίγραφα, αλλά αποκλειστικά και μόνο με κινηματικά κριτήρια, με κριτήρια του κοινωνικού αγώνα.

NO PASARAN!

Κατάληψη Πολυτεχνείου

23/12/08

Αποσυνδεδεμένος jimmy 1916

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
« Απάντηση #2340 στις: 24/12/08, 00:12 »

Αν πχ δολοφονηθει ο κορκονεας ,δε θα λυπηθω καθολου..Αν δολοφονηθει ο κουγιας θα ειμαι σε αυτους που θα πουν συγχαρητηρια και αυτη τη στιγμη λεω που ειναι η 17Ν να βαλει μια ταξη :P..

"Απόψεις" σαν την παραπάνω θα ήταν εξαιρετικά αστείες για τη βλακεία τους, αν δεν ήταν και εξαιρετικά επικίνδυνες. Αυτές οι ηλιθιότητες και τα κομπλεξ του '44 και του '67 μας κρατήσαν πίσω ως χώρα. Πάρτε το χαμπάρι, δεν υπάρχει πλεον ΕΛΑΣ και ΕΔΕΣ. Αν οι παππούδες σας κ οι γονεις σας βασανίστηκαν από τη μια η την άλλη πλευρά δε με αφορά καθόλου, έχουμε 2008 for fuck's sake! Περιμένω έναν μοντ να επέμβει για το παραπάνω ποστ παραυτα.

Ναι ομως καταλαβε πρωτα οτι αυτα που λες εσυ ειναι αστεια και ανακριβη.Το αν βασανιστηκαν καποιοι καποτε και αν βασανιζονται καποιοι τωρα το ξερουμε.Εσυ προφανως ζεις σε μια αλλη χωρα η στο παραλληλο ησυχο συμπαν σου.Με γεια σου με χαρα σου.

Ποια από αυτά που λέω είναι αστεία και ανακριβή? Επίσης δεν είναι λίγο οξύμορο να μου υποδεικνύει ότι ζω σε παράλληλο σύμπαν κάποιος με π.μ. σαν το δικό σου? (smurf) Α, και αν δν το κατάλαβες καλά δεν είμαι με καμια απ'τις 2 πλευρές, αλλά είμαι ενάντια στο να χωρίζεται μια χώρα σε 2 "στρατόπεδα" (δυστυχώς μάλλον τα "..." είναι περιττά) και να διαιωνίζεται το μίσος με αυτά τα ηλίθια κομπλεξ. Το ότι κανείς δε σχολίασε τις αθλιότητες περί δολοφονιών και 17Ν δε βάζει κανέναν σε σκέψεις?

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2341 στις: 24/12/08, 00:34 »
Δηαλδη τι θες να σχολιαστει περι 17Ν και δολοφονιων?

Εγω δεν καταλαβα πως εβγαλες το συμπερασμα οτι οι παππουδες καποιων βασανιστηκα και απο αυτο καποιοι εχουν κομπλεξ. Ειπε κανενας κατι τετοιο? Μιλησε κανενας για κατι τετοιο?

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
« Απάντηση #2342 στις: 24/12/08, 00:45 »
Καλά, μιλάς σοβαρά τώρα? Βγαίνει κάποιος σ'ενα φορουμ και νοσταλγεί τη 17Ν, και δε σου φαίνεται καθόλου ακραίο? Αν κάποιος δλδ εκθείαζε το χιτλερ θα σου φαινόταν νορμαλ? Τα άλλα περι κομπλεξ δν πήγαιναν προσωπικά για κάποιον στο φορουμ αλλά διαφωνείς ότι ακόμα γαλουχούνται παιδιά σε κλίμα τύπου 'αυτοί οι δολοφόνοι οι δεξιοί/αριστεροί μας είχαν κάνει αυτό κ αυτό τότε'. Η μεγαλύτερη επανάσταση που θα μπορούσε να γίνει είναι για μια φορά να μην πάνε όλοι να ψηφίσουν τους ίδιους που κυβερνουν εδώ και 60 χρόνια... Οι ταμπέλες μόνο πίσω μας πάνε

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #2343 στις: 24/12/08, 01:00 »
Δηαλδη τι θες να σχολιαστει περι 17Ν και δολοφονιων?

Δηλαδή, το να λες οτι η δολοφονία 2 ατόμων είναι αμελητέας σημασίας, δεν αξίζει σχολιασμό? Θα αξίζουν και συγχαρητήτια στο θύτη?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2344 στις: 24/12/08, 01:18 »
@jimmy
Γενικα πιστευω οτι γαλουχουνται παιδια σε κλιμα κακοι αριστεροι. Ο χαρακτηρισμος δεξιος εχει χαθει αρκετα πλεον ακομα και για τους δεξιους. Οποτε αν υπαρχουν περιπτωσεις παιδιων που μεγαλωνουν με αυτες τις νοοτροπιες θα ειναι ελαχιστα. το λεω γιατι κινουμαι στους χωρους αυτους και μιλαω και με αριστερους και με αντιεξουσιαστες και πραγματικα δεν εχω βρει κανεναν μα κανεναν να μου πει ποτε αυτο το πραγμα (βασανιστηκε ο παππους μου, κακοι δεξιοι).

Δευτερον σιγα την επανασταση του να μην παει κανενας να ψηφισει. Καταρχας γιατι ποτε δνε προκειται να υαπρχει απολυτα καθολικη συμμετοχη σε μια "επανασταση". Επομενως καποιοι θα πανε να ψηφισουν. Και θα γινει οτι εγινε στην γαλλια που ειχε αποχη 80% (πριν τις εκλογες που βγηκε ο Σαρκοζι) και στο επομενο γυρω ειχαμε το δεξιο και το ακροδεξιο κομμα. Δεν διαφωνω με το ν αμην πας να ψηφισεις, ουτε εγω παω, αλλα οχι οτι προκειται να αποτελεσει και επανασταση αυτο το πραγμα.

Τελος, προσωπικα δεν νοσταλγω την 17Ν γιατι δεν υποστηριζω αυτον τον τροπο δρασης. Δεν πιστευω οτι πρεπει να σκοτωνετε κοσμος εν ψυχρω για οποιονδηποτε λογο. Δεν προκειται ακολουθησω την νοοτροπια την οποια εχει ουτε η αστυνομια ουτε οι φασιστες.

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #2345 στις: 24/12/08, 01:21 »
Τελος, προσωπικα δεν νοσταλγω την 17Ν γιατι δεν υποστηριζω αυτον τον τροπο δρασης. Δεν πιστευω οτι πρεπει να σκοτωνετε κοσμος εν ψυχρω για οποιονδηποτε λογο. Δεν προκειται ακολουθησω την νοοτροπια την οποια εχει ουτε η αστυνομια ουτε οι φασιστες.

Roufus, ήταν απλή η ερώτηση. Το να λέει κάποιος: "Μπράβο σε όποιον σκοτώσει τον Κούγια και το Κορκονέα", είναι κάτι που δεν αξίζει σχολιασμό?
« Τελευταία τροποποίηση: 24/12/08, 01:28 από Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood »
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2346 στις: 24/12/08, 01:25 »
Αν κάποιος δλδ εκθείαζε το χιτλερ θα σου φαινόταν νορμαλ?
ακριβως το ιδιο πραγμα με την 17Ν.δεν θα μπορουσες να βρεις επιτυχεστερο παραδειγμα :P

οσον αφορα για τις δολοφονιες που ακουστηκαν,οταν εχει συμβει το συγκεκριμενο γεγονος της εν ψυχρω εκτελεσης και κυριως οταν μετα απο αυτο επιχειρηται σπιλωση του νεκρου με ψευδη στοιχεια τι θελετε να γινει?να παρακαλαμε ολοι για αποδοση της δικαιοσυνης οταν και αυτο,που κανονικα θα επρεπε να ειναι αυτονοητο,το παρελθον το διαψευδει(μελιστας).θα ηταν πιο λογικο ας πουμε να υπηρχε καυτηριασμος σε φρασεις του στυλ "γιατι δεν σημαδεψαν τα τζαμια σημερα να καθαρισουν καμια δεκαρια".

επισης ΕΛΕΟΣ με την καραμελιτσα των βανδαλισμων και των σπασμενων βιβτρινων.δεν ειδα παντως καποιον να σχολιαζει τα βιντεο που εμφανιστηκαν με τους κουκουλοφορους-μπατσους.
υ.γ.το σχολιο για τα smurf ηταν απο τα πιο αστεια που εχω δει σε forum

• Παλιός
    • Προφίλ
    • spicy rice
« Απάντηση #2347 στις: 24/12/08, 01:37 »
@roufus

Χαίρομαι που χαμήλωσες τους τόνους, αν και δεν πείσθηκα ότι συνειδητοποίησες το ατόπημά σου.

@s.s

Τώρα εσένα τι να σου πω, αν δν καταλαβαίνεις ότι το άκρο δεν υφίσταται από τη μία πλευρά μόνο αλλά κι από την άλλη είσαι άξιος της μοίρας σου. Και ναι, το σχολιο γ τα σμερφ είναι όντως αστείο και ταυτόχρονα αποδεικνύει την ουτοπία της συγκεκριμένης ιδεολογίας, κι εγώ το ανέφερα απλά επειδή ο συγκεκριμένος είπε οτι ζω σε παράλληλο σύμπαν. Ναι, στο παράλληλο σύμπαν που ζω εγώ επιτρέπεται να αγοράσω το Sgt Peppers και το Back in Black απ'το δισκοπωλείο.

Α, και τελικά δεν απαντήθηκε η απορία μου (και του ιζνογκουντ)
« Τελευταία τροποποίηση: 24/12/08, 01:49 από jimmy 1916 »

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2348 στις: 24/12/08, 01:52 »
Ατοπημα? Δεν εκανα κανενα ατοπημα για να απολογηθω για κατι.

Δεν νομιζω οτι ο kiratzos με το smurf σοβαρολογει. Μαλλον το αναφερει ως ειρωνικο. Εξ ου και το δικο σου σχολιο προκειται τελειως αστειο.
Τωρα για την ουτοπια δεν θα σχολιασω. Ως αναρχικος δηλαδη τι θα πρεπε? Να πω οτι ονειροβατω? Ετσι ειανι αν ετσι νομιζεις.

Παντως και εσυ οπως και πολυ αλλοι εδω μεσα μιλατε για πραγματα που δεν εχετε ζησει ουτε στο ελαχιστο και τα κατακρινετε ιδιαιτερα ευκολα. Δεν εχω προβλημα με τον σχολιασμο τον γεγονοτων αλλα αυτη η υπερευκολια στο να κατακρινεις εχοντας απλως μια εικονα απο τις ειδησεις τουλαχιστον με αηδιαζει.

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2349 στις: 24/12/08, 01:52 »

@s.s

Τώρα εσένα τι να σου πω, αν δν καταλαβαίνεις ότι το άκρο δεν υφίσταται από τη μία πλευρά μόνο αλλά κι από την άλλη είσαι άξιος της μοίρας σου.
δεν αντιλεγω οτι το καλυτερο θα ηταν αυτο.υπαρχουν ομως οι προυποθεσεις για κατι τετοιο?οχi:
ας δεχτω οτι η δολοφονια του αλεξη ηταν μια βλακεια της στιγμης,θολωσε και το εκανε(που δεν ειναι και ετσι).σε αυτην την περιπτωση το βουλωνεις,ζητας συγνωμη και ζητας να εξιλεωθεις μεσα απο την ποινη που πρεπει να σου επιβαλει το δικαστηριο και δεν προσβαλλεις την μνημη αυτου που σκοτωσες με διαφορες ψευδεις μαλακιες απο κοινου με τον δικηγορο σου.
   Επισης ακομα και στην περιπτωση που ειχε πεθανει ο αστυνομικος(ασχολιαστο το οτι γινεται τοση ωρα συζητηση με βαση μια μαλακια που βγηκε στο ιντερνετ) και πιανοντουσαν οι δραστες θα ειχαν την ιδια αντιμετωπιση με τους εκαστοτε αστυνομικους που συλλαμβανονται για δολοφονια απο την μεταπολιτευση και μετα(και ειναι παρα πολλοι)?σε καμια περιπτωση.αφου θα τους ειχαν μισοπεθανει στο ξυλο θα τους εστελναν μεσα ισοβια με συνοπτικες διαδικασιες εν αντιθεση με τις ποινες που εχουν επιβληθει σε μπατσους σε παρομοιες περιπτωσεις(5 ευρω την ημερα,αθωωση)
   οταν το συστημα δικαιου(χαχαχα) της χωρας παψει να τηρει τα 2 μετρα και 2 σταθμα,τοτε θα μπορουμε να ζηταμε ιση μεταχειρηση στην αποψη για τους εκαστοτε