Το υπουργειο Ναυτιλιας ειναι στο λιμανι του Πειραια και εκει συμμετειχε το Π.Α.Μ.Ε. και οι εργατες της ζωνης Περαματος. Επισης στο Υπουργειο Απασχολησης ηταν απλως μια διαμαρτυρια. Τελος στο Περαμα λογικο ηταν να γινουν, εφοσον εκει ηταν το προβλημα. Και παλι ηταν μονο με παρουσια εργατων της ζωνης και λιγων μελων του Π.Α.Μ.Ε.
Αληθεια, η ζωη των εργατων δεν ειναι ισαξια με τη ζωη του Αλεξη; Δηλαδη ποσοι εργατες πρεπει να υπαρχουν απο τη μια πλευρα της πλαστιγγας ωστε να υπαρξει ισορροπια;
Κι εγω που νομιζα πως οι αριστεριστες εχουν αγαπη για το λαο..ή μηπως οχι;
Προφανως οι αποριες μου ειναι ρητορικες γιατι τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους. Ξερω πολυ καλα πως δεν μπορεις εσυ να απαντησεις, ουτε και ο ανωτερος απο εσενα. Ισως καποιος πολιτικος να επρεπε να απαντησει, ομως κανεις τους δεν θελει να παρεμβει σε θεματα πουδ εν αφορουν το προσωπικο του συμφερον! Και πραγματικα δε θελω να αισθανεσαι πως πρεπει να δικαιολογεισαι γι'αυτα που αλλοι μας εχουν μπερδεψει.
Τα ακουσατε; Η αστυνομια ενηργησε νομιμα! Και ξερετε γιατι εγινε τοσο ντορος; Γιατι πρωτον "πληγωθηκαν" οι δικηγοροι ( αχου ταααα ) και οι δημοσιογραφοι ( αχουυυυ ταααα ). Καλα τα λεει ο schizm..Καλο ειναι να διαβασουμε ξανα ο,τι ειπε. Γιατι ειναι η πηγη του προβληματος!
Οταν η αστυνομια δεν κανει κατι, τα καναλια αλωνιζουν. Οταν πανε στο αλλο ακρο, παλι αλωνιζουν! Ποιος διοικει τελικα αυτη τη χωρα; Οι μεγαλοκαναλαρχες με τους καρχαριες τους;
Οσο για το εαν ειμαι εναντια στις πορειες, σε παραπεμπω πολλες σελιδες πισω οπου ελεγα "μπραβο" στα παιδια που κατεβηκαν στο δρομο και φωναξαν αξιοπρεπως για τα πιστευω τους!

Προσεξε, γιατι ξερω τι λεω...Το θεμα ειναι..εσυ ξερεις τι πιστευεις; ( γενικη ερωτηση που αφορα τον καθενα που παει με παρωπιδες να παλεψει για τους αλλους...ή μηπως μονο για το συμφερον των λιγων; Who knows )