Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 829383 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #3075 στις: 26/09/09, 11:18 »
Παλι δεν καταληγουμε πουθενα!

Εχω ξαναπει πως ειμαι υπερ της εννομης πολιτειας. Σε καποιο βαθμο υποστηριζω και οποιοδηποτε μεσο χρειαζεται η πολιτεια για να κανει εμας, τους νομιμους και φιλησυχους πολιτες που τη ψηφιζουμε ( ψηφιζουνε για να ειμαι ειλικρινης ), να ειμαστε πιο ασφαλεις και πιο σιγουροι για τη ζωη μας ( οχι να βγαινουμε στο δρομο και να μας πυροβολουνε στην Καλλιθεα οι κλεφτες )

Δε νομιζω πως ειναι συνομωσια η ηλεκτρονικη παρακολουθηση! Συνομωσια ειναι να λες πως αισθανεσαι πως σε παρακολουθουν στην καθημερινη σου ζωη, επειδη μια φορα κατουρησες τη γωνια του Υπουργειου Εσωτερικων. Μην πω πως πολλοι θα εξεδιδαν και βιβλιο γι'αυτο ;D ( Λιακοπουλος )

Κι ομως ο Ελληνας ξεχασε τα σκανδαλα της Vodafone και της Ericson ( προμθευτη του software και hardware της Voda ). Αλλιως η εταιρια δεν θα υπηρχε πλεον στην ελληνικη εμπορικη σκηνη ;)

ΠΡοσωπικα δε μου πηρε τιποτα η πολιτεια. Οκ, δυσανασχετω που πρεπει να πληρωσω ( αν και στρατευμενος ) το ΕΤΑΚ, ή να κανω φορολογικη δηλωση ( οκ, μαλλον θεωρουν πως απο εκει που ειμαι μπορω να συμπληρωνω τα χαρτια μου ;D ), ομως αναγνωριζω πως το κουμφουζιο της σημερινης κοινωνιας το προκαλεσα εγω, εσυ, ο αλλος που παμε και ψηφιζουμε τους εκαστοτε "προχουντες" ( ναι ναι, σωστα το ειπα ) του τοπου μας ;)

Ενταξει, ξερω πως οι αποψεις μας διιστανται στο πως πρεπει να αντιμετωπισουμε την πολιτεια. Γι'αυτο και δεν περιμενω να βγαλουμε ακρη απο μια τετοια συζητηση. Στην ουσια ομολογω πως περισσοτερο θα μονολογουμε, παρα θα συζητουμε. Κι επειδη ειμαι με αδεια, δεν εχω καμια ορεξη να τσακωνομαι για αντιθετες αποψεις. Εξαλλου ξερω πως ουτε οι δικες μου ιδεες, ουτε οι δικες σου θα βρουν ασπρη μερα σε μια πρασινη και μπλε ελληνικη κοινωνια ;) Οποτε μαλλον προτιμω την υπομονη και την ανοχη.
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #3076 στις: 26/09/09, 11:24 »
Οποτε μαλλον προτιμω την υπομονη και την ανοχη.
Εδω νομιζω συνοψιζεται ολη η ουσια της διαφωνιας μας ως προς ολα τα θεματα, αλλα και το μεγαλυτερο μερος των αποψεων σου (οχι ολο) ::)
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #3077 στις: 26/09/09, 11:25 »
Σαφως ;) Δε διαφωνω σε αυτο! Βεβαια τα κρυφα ποταμακια να φοβασαι ;D
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3078 στις: 26/09/09, 12:00 »
εγω ρε συ free εχω βαρεθει να κανω υπομονη και να ανεχομαι την οποια,θα το πω οπως ακριβως το σκεφτομαι,μαλακια που σκεφτεται και πρατει ο καθενας.εχω την εντυπωση(την βεβαιωτητα)οτι ο γιαλος ειναι στραβος και πως δεν αρμενιζουμε στραβα εμεις.και αν αρμενιζουμε που και που στραβα ειναι γιατι μας αναγκαζουν να το κανουμε γιατι απλα δεν υπαρχει αλλη πορεια.
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #3079 στις: 26/09/09, 14:58 »
Ειναι κι αυτο μια αποψη. Αντικειμενικα κανεις δεν μπορει να εχει τη σωστη αποψη για το μοντελο μιας κοινωνιας, μιας και ο καθενας θελει το καλυτερο δυνατον συμφωνα με τα δικα του προτυπα ;)

Απο την αλλη μπορει να εχουμε βαρεθει ολοι, αλλα ο τροπος αντιδρασης να ειναι διαφορετικος. Σιγουρα παντως, συμφωνα με τη δικη μου αποψη, οι αντιδρασεις τυπου "κατσαρολα με εκρηκτικα" και "σπασμενες τραπεζες" δε με βρισκει συμφωνο. Σαν να τσιμπας ενα τεραστιο ελεφαντα στο μερος που εχει περισσοτερο λιπος! Απλα τωρα ετυχε ο ελεφαντας να κουνηθει λιγο και να πατησει τα καλοπαιδα που εκαναν τις επιθεσεις!

Καταδικαστεοι παντως ( υποθετω απο ολους ) για τη συμπεριφορα τους.
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3080 στις: 26/09/09, 15:07 »
δες οσον αφορα το μοντελο μιας κοινωνιας αυτο εχει πολλες προεκτασεις...ακομα και το δημοκρατικο πολιτευμα,το οποιο σεβομαι,αμα το σκεφτεις οπως ειναι στην σημερινη εποχη εφαρμοζει αυτο που θελουν οι πολλοι..για τους αλλους ομως ουτε λογος..ναι μεν μπορει ο καθενας να εκφρασει την αποψη του αλλα η μειοψηφια δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα..δλδ απο τους 100 αν για τους 51 λειτουργει κατι και για τους 49 οχι, δεν ειναι οτι καλυτερο για την συνολικη λειτουργεια της κοινωνιας...ειναι off topic βεβαια αυτο που λεω και για αυτο ζηταω soz.ειναι λιγο μασκαρεμενη δημοκρατια η σημερινη αλλα και παλι αυτο δεν εχει να κανει με την αστυνομια
GARFIELD FOR PRESIDENT

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #3081 στις: 26/09/09, 15:10 »
Σιγουρα η δημοκρατια που ζουμε σημερα δεν εχει καμια σχεση με τη θεωρητικη προσεγγιση της ως μοντελο, ομως η ιστορια της κοινωνιας εχει αποδειξει πως κανενα μοντελο δεν ειναι ιδιο στην πραξη. Σαφως τα ακραια καθεστωτα ειναι η αλλη ακρη του νηματος και εξαρχης πρεπει να θεωρουνται καταδικαστεα ( μακρια απο τα γνωστα ακρο δεξι-αριστερα δηλαδη ), ομως και η απολυτη ελευθερη κοινωνια ( οπως θελει η εκπληκτικη βαση της αναρχιας ) ειναι απατηλο ονειρο..Δυστυχως ο ανθρωπος ειναι εγωιστικο ον και το εκφραζει σε καθε πτυχη της ζωης του..
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3082 στις: 26/09/09, 15:18 »
το θεμα ειναι οτι οπως εχουν τα πραγματα δεν μπορουμε να συνεχισουμε...αφου ολοι καταλαβαινουμε οτι η υπαρχουσα κατασταση ειναι ενας καρκινος κατι πρεπει να γινει για να αλλαξει.τεσπα οπως ειπα ειναι off topic και πολυ μεγαλη συζητηση
GARFIELD FOR PRESIDENT

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #3083 στις: 26/09/09, 15:23 »
Που ταιριαζει με τις επικειμενες εκλογες...αν και βλεπω μια πρασινιλα στον οριζοντα...Μπας και ειναι η σηψη; Μπα..σαν μουχλα μου φαινεται γιατι εχει και μπλε κομματακια μεσα! ;D
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3084 στις: 26/09/09, 15:26 »
και οι φετινες εκλογες θα ειναι απλα μια προσβολη της νοημοσυνης μας.
GARFIELD FOR PRESIDENT

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #3085 στις: 26/09/09, 21:30 »

Χμ, 20 χρονια που με θυμαμαι καλα καλα, ολες οι εκλογες ηταν προσβολη! ;D
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3086 στις: 26/09/09, 21:48 »

Χμ, 20 χρονια που με θυμαμαι καλα καλα, ολες οι εκλογες ηταν προσβολη! ;D
Αυτό πώς ακριβώς το δικαιολογείς?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #3087 στις: 26/09/09, 21:55 »
E, αρκει που πετυχα τα 20 χρονια ΠΑΣΟΚ, τη κυβερνηση Μητσοτακη το 1990 ( α ρε, εμφυλιος στο κεντρο της Αθηνας ) και βεβαια τα εκπληκτικα χρονια της ΝΔ.

...σαν το SAW ενα πραγμα με παρα πολλα sequel!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3088 στις: 26/09/09, 22:02 »
E, αρκει που πετυχα τα 20 χρονια ΠΑΣΟΚ, τη κυβερνηση Μητσοτακη το 1990 ( α ρε, εμφυλιος στο κεντρο της Αθηνας ) και βεβαια τα εκπληκτικα χρονια της ΝΔ.

...σαν το SAW ενα πραγμα με παρα πολλα sequel!
Ναι δεν διαφωνώ αλλά αν δεν κάνω λάθος στις εκλογικές διαδικασίες αναφέρθηκες αρχικά και όχι στις κατά καιρού κυβερνήσεις.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #3089 στις: 26/09/09, 23:08 »
Προφανως επειδη αυτες ανεδειξαν τα συγκεκριμενα..προβληματα ;) Χωρις εκλογες δε γινεται να εχουμε νεα φρουτα στη κυβερνηση!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3090 στις: 27/09/09, 18:32 »
http://www.tvxs.gr/v21801
Συνέντευξη του ειδικού φρουρού που ήταν μαζί με τον Κορκονέα στη δολοφονία του Γρηγορόπουλου.
Σημείωση:Αρχικά είχαν παραφρασμένο το όνομά του σε Σουρλιώτης αντί για Σαραλιώτης που είναι το πραγματικό.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3091 στις: 27/09/09, 19:53 »
Αγιος ηταν ο καημενος δεν ηξερε.τι να εκανε?οταν ομως εφευγε αταραχος απο το σημειο το επαιζε μαγκας...τωρα ζητιανευει λιγη επικεια στις οποιες ποινες του αποδωθουν...καμια ανοχη ομως,ο καθενας μας κρινεται απο τις πραξεις του,αλλα πολλες φορες και απο τι δεν εκανε.Τουλαχιστον αυτη τη φορα να μη ξεχασουμε
GARFIELD FOR PRESIDENT

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3092 στις: 06/10/09, 22:17 »
Μιας και αναφερθηκε ο ss σε αυτο παρτε και αυτο το ντοκιμαντερακι..
http://www.tvxs.gr/v2610
Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος εξτρεμιστης,αριστερος,τρομοκρατης κλπ για να εξαγριωθει..Δωστε βαση στα λεγομενα του αρχισυνδικαλιστη τους..Προσπαθει να τα μαζεψει μη και τον λιντσαρουν..Δεν νομιζω να τα πιστευει αυτα που λεει παντως.. ;)..Τεσπα δειτε,μιας και τα κολλεγια ειναι λιγο στον αερα οποτε δεν προβλεπω τα πραγματα να ειναι τοσο ησυχα οσο πιστευα..
« Τελευταία τροποποίηση: 06/10/09, 22:21 από Kiratzoharris »
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3093 στις: 09/10/09, 14:09 »
Θα ηθελα να καλωσορισουμε ολοι μαζι την Χουντα του ΠΑΣΟΚ. Απο χτες το βραδυ εχουν κυκλωθει τα εξαρχεια και γινονται συνεχεις ελεγχει για προσαγωγες. Για την ακριβεια, χτες το βραδυ 1 η ωρα περιπου, χωρις καποια αιτια κυκλωνονται ολοκληρα τα εξαρχεια απο διμοιριες των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, Δελταδες και απλους μπατσους. Οποιος προσπαθει να φυγει του γινεται αμεσως ελεγχος και σε πολλες περιπτωσεις και προσαγωγη. Αυτη η ξεφρενη κατασταση κρατησε μεχρι πολυ αργα οπου σταδικα αποχωρουσαν μια μια οι διμοιριες χωρις ομως να σταματανε οι ελεγχοι. Οταν η κατασταση ηταν στο ζενιθ της μπατσοι υπηρχαν σε σολωνος, μπενακη, θεμιστοκλεους, στουρναρη, ζωοδωχου πηγης, μεσολογγιου, τζαβελα, χαριλαου τρικουπη, πανω στην πλατεια, και σε αλλα στενα.

Σημερα δε το πρωι με αφορμη μια φαρσα τηλεφωνημα (οπως αποδειχτηκε) για βομβα κυκλωθηκαν αλλη μια φορα τα εξαρχεια και συμβαινει και αυτη τη στιγμη το ιδιο ακριβως πραγμα. Ελεγχει ταυτοτητας και σωματικοι παντου και οσοι ειναι "περιεργοι" προσαγωνται.

http://www.tvxs.gr/v22915 το σχετικο αρθρο στο tvxs αναφερει 400 χοιρινα...
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #3094 στις: 09/10/09, 14:57 »
Ο αστυνομικός έχει νόμιμο δικαίωμα να ελέγξει την ταυτότητα οποιουδήποτε πολίτη βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.
Ο έλεγχος ταυτότητας λέγεται "Χούντα"; Ειναι απαραιτητες και οι αλλες υπερβολικες εκφρασεις οπως "κυκλωνονται ολοκληρα τα εξαρχεια", "Οποιος προσπαθει να φυγει", "ξεφρενη κατασταση"; Σαν να βρισκονται οι πολιτες σε μια αρενα και εχουν ξαμολυσει τα λιονταρια για να τους κατασπαραξουν. Αχ, που'σαι Παπαδόπουλε, να δειξεις τι σημαίνει Χούντα!   :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3095 στις: 09/10/09, 17:13 »
Ο αστυνομικός έχει νόμιμο δικαίωμα να ελέγξει την ταυτότητα οποιουδήποτε πολίτη βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.
Ωστόσο τυχαίνει να ελέγχει συνεχώς ταυτότητες ατόμων που παρευρίσκονται σε συγκεκριμένο χώρο, σα να πρόκεται για καμιά φωλιά εγκληματιών...

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #3096 στις: 09/10/09, 17:27 »
Ωστόσο τυχαίνει να ελέγχει συνεχώς ταυτότητες ατόμων που παρευρίσκονται σε συγκεκριμένο χώρο, σα να πρόκεται για καμιά φωλιά εγκληματιών...

Αν στατιστικώς εμφανίζονται περισσότερα κρούσματα εγκληματικότητας σε κάποιες περιοχές, είναι λογικό να υπάρχει περισσότερη αστυνόμευση σε αυτές. Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο;

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης (Gear)

• Παλιός
  • Ψευδοπροφήτης
    • Προφίλ
    • Ψευδοπροφήτες
« Απάντηση #3097 στις: 09/10/09, 18:50 »
το πρόβλημα δεν είναι ο έλεγχος ταυτότητας. Το πρόβλημα είναι οι συνεχόμενες αυθαιρεσίες από πλευρά αστυνομίας
Ψευδοπροφήτες

το νέο E.P των Ψευδοπροφητών "τρέξε" είναι πλέον διαθέσιμο από το site μας.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3098 στις: 09/10/09, 19:31 »
Ο έλεγχος ταυτότητας λέγεται "Χούντα"; Ειναι απαραιτητες και οι αλλες υπερβολικες εκφρασεις οπως "κυκλωνονται ολοκληρα τα εξαρχεια", "Οποιος προσπαθει να φυγει", "ξεφρενη κατασταση"; Σαν να βρισκονται οι πολιτες σε μια αρενα και εχουν ξαμολυσει τα λιονταρια για να τους κατασπαραξουν. Αχ, που'σαι Παπαδόπουλε, να δειξεις τι σημαίνει Χούντα!   :P :P :P
Ναι ειαι απαραιρετητες. ΓΙατι? Πηγαινε να δεις. Τωρα συμβαινει για αλλη μια φορα το ιδιο πραγμα. Πηγαινε στα εξαρχεια να το δεις μονος σου. Οχι χουντα δεν λεγεται ο ελεγχος ταυτοτητας. Χουντα λεγεται οντως να κυκλωνονται ολοκληρες περιοχες (ασχετα αν το θεωρειςυπερβολη ή οχι), να ελεγχονται 200 ατομα (με επισημα στοιχεια, ανεπισημα ποιος ξερει) και να οποιος "δεν γεμιζει το ματι" του εκαστοτε μπατσου να τον μαζευουν και για ανακριση. Προσωπικα 7 φιλοι μου περασανε χτες απο τη ΓΑΔΑ για να δωσουν καταθεση τι γνωριζαν για τα μεσημεριανα γεγονοτα.

Τωρα αν ολα αυτα εσενα σου φαινονται ενταξει και πολυ λογικα τι να πω. Απλα μην εχεις ψευδαισθησεις για τι συμβαινει.

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3099 στις: 09/10/09, 20:42 »
ερώτηση: είναι νόμιμη η σωματική έρευνα χωρίς ένταλμα?