Παλι δεν καταληγουμε πουθενα!
Εχω ξαναπει πως ειμαι υπερ της εννομης πολιτειας. Σε καποιο βαθμο υποστηριζω και οποιοδηποτε μεσο χρειαζεται η πολιτεια για να κανει εμας, τους νομιμους και φιλησυχους πολιτες που τη ψηφιζουμε ( ψηφιζουνε για να ειμαι ειλικρινης ), να ειμαστε πιο ασφαλεις και πιο σιγουροι για τη ζωη μας ( οχι να βγαινουμε στο δρομο και να μας πυροβολουνε στην Καλλιθεα οι κλεφτες )
Δε νομιζω πως ειναι συνομωσια η ηλεκτρονικη παρακολουθηση! Συνομωσια ειναι να λες πως αισθανεσαι πως σε παρακολουθουν στην καθημερινη σου ζωη, επειδη μια φορα κατουρησες τη γωνια του Υπουργειου Εσωτερικων. Μην πω πως πολλοι θα εξεδιδαν και βιβλιο γι'αυτο

( Λιακοπουλος )
Κι ομως ο Ελληνας ξεχασε τα σκανδαλα της Vodafone και της Ericson ( προμθευτη του software και hardware της Voda ). Αλλιως η εταιρια δεν θα υπηρχε πλεον στην ελληνικη εμπορικη σκηνη
ΠΡοσωπικα δε μου πηρε τιποτα η πολιτεια. Οκ, δυσανασχετω που πρεπει να πληρωσω ( αν και στρατευμενος ) το ΕΤΑΚ, ή να κανω φορολογικη δηλωση ( οκ, μαλλον θεωρουν πως απο εκει που ειμαι μπορω να συμπληρωνω τα χαρτια μου

), ομως αναγνωριζω πως το κουμφουζιο της σημερινης κοινωνιας το προκαλεσα εγω, εσυ, ο αλλος που παμε και ψηφιζουμε τους εκαστοτε "προχουντες" ( ναι ναι, σωστα το ειπα ) του τοπου μας

Ενταξει, ξερω πως οι αποψεις μας διιστανται στο πως πρεπει να αντιμετωπισουμε την πολιτεια. Γι'αυτο και δεν περιμενω να βγαλουμε ακρη απο μια τετοια συζητηση. Στην ουσια ομολογω πως περισσοτερο θα μονολογουμε, παρα θα συζητουμε. Κι επειδη ειμαι με αδεια, δεν εχω καμια ορεξη να τσακωνομαι για αντιθετες αποψεις. Εξαλλου ξερω πως ουτε οι δικες μου ιδεες, ουτε οι δικες σου θα βρουν ασπρη μερα σε μια πρασινη και μπλε ελληνικη κοινωνια

Οποτε μαλλον προτιμω την υπομονη και την ανοχη.