Το άκουσα!!!!!
Μπράβο ρε μάγκες. Πολύ καλή δουλειά και με κέφι!!!! Ο ήχος για demo ήταν οκ και το κομμάτι παρα πολύ δουλεμένο. Προσπαθώ να βάλω στο μυαλό μου σε τάξη την σειρά των riff και υποτίθεται ότι είμαι συνηθισμένος σε αυτά τα πράγματα.....

. Υπάρχει ένα lead κάπου στην αρχή του κομματιού ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο πολύ χαμηλά στην μίξη που μου άρεσε σαν ιδέα. Δίνει έναν αλλόκοτο αέρα στο κομμάτι. Τα υπόλοιπα lead εκτός από ένα ψιλοπατεντιάρικο κάπου στο τέλος (δεν θυμάμαι σε ποιό λεπτό σκάει...) είναι μια χαρά. Τα riffs είναι πάρα πολύ καλά και τιμάνε Atheist, Psychotic Waltz και Nevermore (αυτά μου σκάσανε....σίγουρα όχι σαν τρανταχτές αναφορές). Τα φωνητικά ρε γ**ώτο δεν μου αρέσουν.....

Η χροιά για Death metal είναι οκ αλλά τα βρήκα μονοδιάστατα ως ιδέες. Σαν να μπήκαν απλά από πάνω. Αφού ο τραγουδιάρης δεν λέει νότες ας δώσει λίγο ρυθμό. Με ρυθμικά σχήματα στην φωνή θα μπορούσε να είναι πολύ ενδιαφέρον. Ίσως και να τα λέω όλα αυτά διότι δεν μου άρεσαν ποτέ αυτά τα φωνητικά.....σόρρυ!!!!

Το έχω ακούσει δύο φορές (μία χθές το απόγευμα και μιά σήμερα το πρωί) και μέχρι τώρα αυτά έχω να πώ. Σίγουρα θα το ξανακούσω και θα σας πώ και άλλα πράγματα που θα παρατηρήσω.....μακάρι μέχρι τότε να έχετε "ανεβάσει" και τα υπόλοιπα για να είναι πιο ολοκληρωμένη η ακρόαση.
Σε γενικές γραμμές το κομμάτι δεν έχει να ζηλέψει από πουθενά τίποτα και μακάρι να βρείτε τα μέσα και τα χρήματα να το κάνετε μπόμπα!!! Επίσης χαίρομαι που δύο διαδυκτυακοί Avant Garde Metal Enthusiast αδερφοί έχουν καλή μπάντα

.
Αν κάνετε και τα Vocals όπως μου αρέσουν εμένα

τότε θα το ακούω πολύ συχνά και εγώ (γιατί αξίζει να το ακούνε αυτοί που γουστάρουν τέτοια σύνολα). Εννοείται ότι με ειδοποιείτε όταν βγούν και τα άλλα ή κάτζει καμιά συναυλία.....
Μπράβο ρε παιδιά....πάω myspace να κάνω comment