Μα βλέπεις? Απ'τη στιγμή που δεν προσπαθείς καν να πάρεις στα σοβαρά τα λεγόμενά μου, δείχνεις τις προθέσεις σου.
Κατ'αρχάς όταν είπα "ας το πούμε" το είπα για το "αφηρημένο", όχι για το τέχνη, απλά γιατί δεν συμφωνώ με την σημασία της λέξεως που χρησιμοποιείται για να χαρακτηριστεί το κίνημα. Προτιμώ την έννοια "abstract".
Όσο για τα μέσα, πάλι με παρερμήνευσες. Γράφω την μουσική μου έτσι (επναλαμβανόμενα κλπ.) επειδή έτσι είναι το στυλ μου. Έτσι γουστάρω ρε παιδί μου! Και ακόμα και τη κριτική του freemind, που είναι σεβαστή σε μένα, την πέταξα σ'ένα συρτάρι και την αγνόησα (αφού τη μελέτησα, φυσικά, μπας και με βοηθήσει τελικά σε κάτι... όχι επειδή δεν με τιμά το γεγονός ότι ασχολήθηκε με το έργο μου, αλλά επειδή απλά δεν πρόκειτε να αλλάξει τον τρόπο σκέψης μου... πόσο μάλλον η δική σου). Τα εργαλεία αυτά είναι λίγα επειδή ΘΕΛΩ ΕΓΩ να είναι λίγα. Αντί λοιπόν να του πετάξω 48 σύνθια και μια ορχήστρα να παίζουνε μαζί, αρκέστηκα σε πέντε, και δημιούργησα μια ατμόσφαιρα (άλλο το αν δε σ'αρέσει εσένα).
Είναι σαν να έχω τη δυνατότητα να κάνω έναν πίνακα ζωγραφικής με χίλια-δυο χρώμματα, αλλά αρκούμαι με δέκα, και φτιάχνω κάτι που είναι απλό, μα ταυτόχρονα έχει περάσει το μύνημα που ήθελα να περάσει.
Είσαι άτοπος με τη σύγκριση, επειδή είναι σα να μου λες "Φίλε, η μουσική σου δεν είναι καλή και πρέπει να ακούσεις Yanni, γιατί μόνο ο Yanni παίζει καλή μουσική." Τουλάχιστον έτσι ερμηνεύεται. Και να μου έλεγες ότι δε σ'αρέσει η μουσική μου, να'λεγα, δε με νοιάζει μου κιόλας, αλλά η σύγκριση με τον Yanni δεν υφίσταται. Πάει τελείωσε.
edit by parlats: Αντικατέστησα τις χυδαιολογίες με κανονικές λέξεις! Μην επαναληφθεί!