re freemind ego esena rotao.ama thes esy mpes se opoio kanali kai site theleis.apla epidi eisai atomo bathistoxasto pou asxoleite me to an einai o xronos kbantismeno megethos se rotisa kati aplo se sxesi me auto kai perimena na mou apantiseis giati gia sena tha einai paixnidaki.
Μα δεν ειπα οτι αμα μπεις στο καναλι του Φυσικου θα βρεις καποια απαντηση..Βασικα, και να μην το παιζω εξυπνος οπως λες και εσυ, το συζητησα χθες στο mIRC με ατομα που εχουν φτασει σε επιπεδο μεταπτυχιακου ( και μαλιστα ο ενας στην Πυρηνικη Φυσικη ). Δυστυχως θα σε απαγοητευσω ουτε εκεινοι ηξεραν...Μαλιστα ενας με ρωτησε αν αυτο το μαθαινουμε στο Φυσικο ( και εγω βεβαια του απαντησα οτι μεχρι το 2ο ετος δεν υπαρχει τετοια αναφορα )...
Τωρα θα σου πω και τη προσωπικη μου αποψη που δε στηριζεται σε καποια γνωση,αλλα σε καποια διαισθηση και ενα γνωστικο υποβαθρο που εχω αποκτησει μεχρι τωρα! Δεν υπαρχει τετοιο μεγεθος! Αν τα παντα μπορουσαν να αντικατασταθουν απο ενα τετοιο μεγεθος, τοτε δεν θα ψαχναμε να βρουμε τον ενα και μοναδικο τυπο της ενοποιησης των θεωριων, αφου θα ξεραμε οτι ολα εξηγουνται...μονο απο ενα μεγεθος...
Τωρα τιθεται το θεμα αν εκανες σωστα τη διατυπωση της ερωτησης! Δηλαδη αν αναφεροσουν σε καποιο κλαδο της Φυσικης ( πχ..στη Μηχανικη..Πυρηνικη, κλπ ). Αν και παλι δεν εχει συμβει κατι τετοιο, τοτε παραδεχομαι οτι δε το γνωριζω και περιμενω να το απαντησεις ( αν ειναι δυνατον κανε και μια παραπομπη σε βιβλιο, site, περιοδικο που το διαβασες...ετσι θα μπορεσω να το ψαξω περισσοτερο και πιο σωστα )..
Οσον αφορα για τη μελετη της κβαντικης θεωριας, μπορω να σου δειξω ατομα πανω στο Φυσικο που μελετουσαν απο γουστο τους κβαντομηχανικη στη Α' Λυκειου....( και ντεντερμενιστικα μαθηματικα στη Γ..ετσι για να συμπληρωσουν γνωσεις.. ).
Περιμενω με αγωνια απαντηση....