Δεν ξέρω ρε παιδιά όπως θέλετε!!
Υπάρχουνε εξίσου ωραίες παραλίες που γνωρίζω και Πήλιο, Αγιόκαμπο - Βελίκα και Πλαταμώνα αλλά είναι όλες ελεύθερες...
Δεν πάμε και πολύ συχνά σε οργανωμένο camping αλλά ειλικρινά δεν είναι και τίποτα το δύσκολο το ελεύθερο.
Εμείς το κάνουμε κάθε Καλοκαίρι και δεν υπάρχει κανένας απολύτως φόβος.
Και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είμασταν παρέα στον Αη - Γιάννη στο Πήλιο πάλι ελεύθερα και δεν μας έλλειψε πραγματικά τίποτα.
Επίσης να προσθέσω ότι πέρυσι το Πάσχα είμασταν 5 μέρες σε παραλία του Βόλου γύρω στα 8 άτομα + 1 παιδάκι πέντε χρονών και είχαμε πάρει μαζί μας τα πάντα. Τζατζίκια , τυροσαλάτες, αυγά, το αρνί το οποίο σουβλίσαμε εκει και πολλά άλλα.
Σκεφτείτε μόνο ότι οι κοπέλες που είμασταν μαγειρέψαμε εκεί την μαγειρίτσα:
Είχαμε μαζί μας μεγάλη κατσαρόλα και ένα μεγάλο γκάζι, πλείναμε όλα τα εντόσθια στην πηγή που είναι λίγα μόλις μέτρα παρακάτω και ειλικρινά φάγαμε την πιο νόστιμη μαγειρίτσα ever!!
Καλά εκείνη την φορά μπορώ να πώ το παρακάναμε μέχρι και μερέντα για πρωινό είχαμε πάρει, τα αυτοκίνητα ήταν τιγκαρισμένα με πράγματα αλλά άξιζε τον κόπο γιατί νιώθαμε σαν το σπίτι μας και κάθε πρωί ξυπνούσαμε μέσα στα δέντρα με ένα τέλειο Αιγαίο μπροστά μας...
Ουσιαστικά δυο βράδια είναι και εκεί κοντά στις παραλίες που ξέρω υπάρχουνε μαγαζάκια που μπορούμε να προμηθευτούμε ανά πάσα στιγμή πράγματα.
Όσον αφορά το μπάνιο μπορούμε να ξεβγαλθούμε με εμφιαλωμένο νερό. Εμείς αυτό κάνουμε αν και για δυο μέρες δεν πιστέυω ότι κάνει κακό η αλμύρα, ίσα ίσα σφίγγει και το δέρμα

Λοιπόν Βελίκα - Αγιόκαμπο δεν υπάρχει οργανωμένο camping αλλά υπάρχει λίγα χλμ πιο κάτω.
Σε ολόκληρο το Πήλιο το μοναδικό κάμπινγκ είναι στον Αη - Γιάννη, πολύ κιριλέ με τα όλα του!
Πλαταμώνα όσα camping θέλετε αλλά η θάλασσα χάλια και γενικώς πολυκοσμία - το μέρος είναι πνιγμένο στα μπαράκια και στα cafe!
Σε όλο το μήκος της παραλίας απο Πλαταμώνα μέχρι και Κατερίνη υπάρχουνε camping πολύ καλά και θα μπορούσαμε να το συνδιάζαμε με μιά εκδρομούλα στον Όλυμπο που είναι δίπλα.
Θα μπορούσαμε να δούμε το φαράγγι που υπάρχει μιας και όλη η περιοχή εκεί είναι τέλεια αφού θεωρείται προστατευόμενος φυσικός δρυμός ή μια βόλτα μέχρι το Κάστρο του Πλαταμώνα.
Ότι δούλευα και σε τουριστικό γραφείο σας το είπα??
Ναι λοιπόν το έκαν ακαι αυτό!
Εμένα η γνώμη μου όπως άλλωστε φάνηκε είναι να φύγουμε κάπου ελεύθερα αλλά απο κεί και πέρα ότι αποφασίσουν οι πολλοί.
Ότι και να κάνουμε καλά θα περάσουμε!