Γιαννη κατ' αρχας Χρονια Πολλα!!
Εγω θα σου απαντησω οτι... την εκατσες μεν τη βαρκα, αλλα δεν εχει ερθει και ο κατακλυσμος του Νωε.
Αυτο που σου συμβαινει ειναι μια συνηθισμενη κατασταση, και εχει συμβει και σε μενα και σε πολλους αλλους (οχι αλλες ομως). Εγω πιστευω οτι θα ηταν καλο να προσπαθουσες να αραιωνες (μεχρι τελειως) την επικοινωνια μαζι της, γιατι μπορει να ειναι μεν σκληρο, αλλα το να ειστε μαζι (φιλικα) αλλα εσυ να θες κατι παραπανω και να σκεφτεσαι αναλογως οταν βγαινετε εστω για καφε μαζι ειναι πολυυυυυυυυυυυυ σκληροτερο. Μα παρα πολυ! Ασε που προσωπικα πιστευω οτι σε τετοιες καταστασεις, ο αντρας ΠΟΤΕ σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν μπορει να το γυρισει παλι στο φιλικο. Εγω βασικα το καταφερα, αλλα για λιγο, μετα επαθα αδιαφορια καν για το ατομο (λυπαμαι που το λεω βασικα αλλα ετσι νιωθω, και πιστευω οτι συμβαινει επειδη ειδα οτι δεν εβγαινε τιποτα ερωτικο, και φιλικα δεν με "ενδιεφερε")
Κατ εμε λοιπον, διαβαζοντας και τι εχεις γραψει, θα σου προτεινα να συνεχισεις οπως ειναι, να προσπαθησεις να την ξεπερασεις. Ο χρονος δεν θα ειναι ο καλυτερος γιατρος, γιατι θα σε τρωει σιγα σιγα οσος καιρος και να περασεις, μεχρι να βρεις ομως τον επομενο ερωτα σου, που θα ειναι καλυτερος πιστευω!
Παντως η περιπτωση σου ειναι πολυ συνηθισμενη... Και πολυ σκληρη, αλλα περνιεται με λιγη προσπαθεια! Keep going man!