1.Μου αρέσουν οι άνρθωποι και όχι οι απρόσωπες αρχές... και οι άνθρωποι που δεν έχουν αρχές μου αρέσουν περισσότερο από το κάθετί στον κόσμο
2.Όταν εμείς μιλάμε στον Θεό, είναι προσευχή. Όταν ο Θεός μιλάει σε μας είναι σχιζοφρένεια...
3.Άντρας σημαινει γνωση, δικαιοσυνη, μεγαλοθυμια, εντιμοτητα και ενα σωρο ξεχασμενες αξιες
4.Η φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας είναι αδύνατη. Πάθος, έχθρα, θαυμασμός, έρωτας ναι, αλλά φιλία όχι
5.Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.
6.Που είναι η ζωή που χάσαμε μέσα στη ζωή; Που είναι η σοφία που χάσαμε μέσα στη γνώση; Που είναι η γνώση που χάσαμε μέσα στην πληροφορία;»
7.Όταν υπάρχει ανάγκη να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτα.
8.Συνήθεια, είναι αυτό που καταργεί τις σκέψεις μας
9.Μονο η πρωτη φορα ειναι αυτη που εχει την μαγεια.
10.Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ
Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ...
11.Άμα είσαι βλάκας στο βουνό, θά 'σαι και στη θάλασσα
12.Τίποτα δεν κρατάει για πάντα...
και δυστυχώς τα ευχαριστά είναι αυτά που Πάντα θα κρατάνε λίγοτερο..."
Απλά... Ζήσε το Τώρα, τώρα που μπορείς!
13.H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...
14.Δούλευε σαν να επρόκειτο να ζήσεις για πάντα, αγάπα σαν να επρόκειτο να πεθάνεις σήμερα.
15.Πρώτα άνοιξε τα μάτια σου,
και μετά το μυαλό σου.
Μετά αν θες άνοιξε και το στόμα σου.
Κ το αγαπημένο μου:
16.Μετά το πρώτο ποτήρι βλέπετε τα πράγματα όπως θα επιθυμούσατε να ήταν. Μετά το δεύτερο,
βλέπετε τα πράγματα όπως δεν είναι. Τελικά, βλέπεις τα πράγματα όπως στ' αλήθεια είναι και αυτό είναι το πιο φρικτό πράγμα στον κόσμο
Ελπίζω να σας άρεσαν