Γεια σας σύντροφοι

Κάποτε πριν αρκετά χρόνια (κανα 2 μην το παραχέσουμε...) το πρωτο γνώρισα . Μου άρεσε ... αλλά δεν του έδωσα πολύ σημασία...Ηταν μικρό ακόμα βλέπεται.... Με το καιρό χαθήκαμε μέχρι που το ξέχασα ......
Πριν λίγο καιρό συνάντησα ένα ξάδερφό του και στο μυαλό μου ήρθαν ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και μερικές δύσκολες καταστάσεις....Θυμόμουνα το καιρό που περάσαμε μαζί και τις προσπάθειες μου να το καταλάβω αφού ήταν όντως διαφορετικό από τα άλλα ,τα γνωστά .....
Καθώς ήρθα σε επαφή μαζί του , έμαθα να συμπεριφέρομαι και με άλλα σαν αυτό και τότε κατάλαβα την ομορφιά τη δύναμη και την εξυπνάδα του ! Οταν το ξανασυναντησα είχε πλέον μεγαλώσει και ήταν ιδιαίτερα ελκηστικό .... Και πλέον δεν το αποχωρίζομαι !!

Δεν μιλάω για γκόμενα αλλά για το LiNuXxXxXx ...Σας έστηλα ε ?

Για την ακρίβεια μιλάω για το SuSE Linux (το οποίο πρωτογνώρισα στην έκδοση 9.00 και πλέον δουλεύω την 10.1) . Εχουν περάσει από τα χέρια μου : Debian GNU/Linux 5.00 kai 5.10, SuSE (9.00,9.2,10.1,10.2) , K/X- Ubuntu kai Ubuntu 5.10 ,Knoppix 3.00 kai Knoppix 4.0.2 ,Dynebolic 1.4.1 ,Mandrake (ena proistoriko) ...ε... αυτά

Ο
Ολα αυτά είναι διανομές του linux για όσους δεν κατέχουν .
Θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες και από άτομα που έχουν έρθει σε επαφή και με linux και με Mac για να πουν διαφορές/ομοιότητες (ρωτάω γιατί δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με mac) .