Αποστολέας Θέμα: Πανεπιστημιακό άσυλο  (Αναγνώστηκε 197467 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #250 στις: 27/04/09, 19:39 »
Καταπατηση ασυλου σημερα  στην Παν/πολη. Περιγραφω περιπου τι συνεβει. Στο γηπεδο καισαριανης ειχε αγωνα, ατρομητος περιστεριου-αστερας καισαριανης. Προκληθηκαν επισοδεια μεταξυ οπαδων, αμεσως φτασανε διμοιριες δελταδες και ζηταδες, κλεισανε τους γυρω δρομους και κυνηγησαν τους οπαδους μεσα στην παν/πολη. Οι διμοιριες φτασανε απο πανω και απο κατω στο υψος της φιλοσοφικης και του μαθηματικου. Στην εισοδο της φιλοσοφικης γινανε συλληψεις και σε ασχετο κοσμο, πολλα χημικα και κροτου λαμψεις.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης [nOiz]

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #251 στις: 28/04/09, 07:19 »
Oι μπάτσοι φτάσανε και στο βιολογικό όχι μόνο στο μαθηματικό. Τραγική η κατάσταση. Είχα φιλαράκι μέσα που κάνει διδακτορικό και δε πίστευε στα μάτια του όταν είδε 500 μπάτσους έξω απ'τη σχολή του...

EDIT : Ήταν λέει καμια 30αριά χουλιγκάνια (πιτσιρικάδες 15 - 17 χρονών) και τρέχανε προς το χημικό-βιολογικό κ πίσω οι μπάτσοι να τους κυνηγάνε. Μπήκανε μέσα στο κτήριο και κρύφτηκαν σε τουαλέτες και γενικά σκορπίστηκαν. Οι μπάτσοι ήταν απ'έξω και έκοβαν βόλτες, πετάχτηκαν και κάτι πέτρες φυσικά, βάλανε και φωτιά σε ένα δέντρο κατα λάθος οι πανίβλακες οι ΜΑΤατζίδες.

Αδικαιολόγητη η ενέργεια των μπάτσων, μπορούσαν κάλλιστα να έχουν αποφύγει τις συγκρούσεις και να αποθήσουν τα χουλιγκάνια από την παν/πολη πολύ πριν μπουν μέσα.
Αλλά εννοείται ότι ακολουθούσαν εντολές, για το λόγο αυτό το ζήτημα προβάλλει σοβαρές πολιτικές ευθύνες.
« Τελευταία τροποποίηση: 28/04/09, 11:06 από #Γιάννης# [nOiz] »

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: 28/04/09, 18:33 »
Σημερα εγω εμαθα για 6 προσαγωγες, οι 4 αφεθηκαν ελευθεροι και οι 2 κρατουνται προφυλακισμενοι, ο ενας 17 και ο αλλος 19 χρονων.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #253 στις: 28/04/09, 19:25 »
Θα ριξω το λαδι στη φωτια, ομως καποια στιγμη αυτο το περιβοητο ασυλο θα πρεπει να σταματησει να προστατευει τους ανεγκεφαλους χουλιγκαν ( ουτε καν αντιεξουσιαστες δεν μπορω να τους πω ). Και βεβαια ειμαι σιγουρος πως θα προκαλεσω αντιδρασεις..Προφανως το ασυλο της αποψης ισχυει μονο οταν συμφωνουμε μαζι σας ;)

( ...καλα τα καταφερνουμε να υποβιβασουμε την ποιοτητα παιδειας απο μονοι μας...χρειαζομαστε και τα ιδιωτικα πανεπιστημια για αφορμη; ;D )
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #254 στις: 28/04/09, 19:28 »
Θα ριξω το λαδι στη φωτια, ομως καποια στιγμη αυτο το περιβοητο ασυλο θα πρεπει να σταματησει να προστατευει τους ανεγκεφαλους χουλιγκαν ( ουτε καν αντιεξουσιαστες δεν μπορω να τους πω ). Και βεβαια ειμαι σιγουρος πως θα προκαλεσω αντιδρασεις..Προφανως το ασυλο της αποψης ισχυει μονο οταν συμφωνουμε μαζι σας ;)

( ...καλα τα καταφερνουμε να υποβιβασουμε την ποιοτητα παιδειας απο μονοι μας...χρειαζομαστε και τα ιδιωτικα πανεπιστημια για αφορμη; ;D )

Θανάση, σίγουρα υπάρχει και αυτή η άποψη της κατάργησης δε σημαίνει όμως ότι μπορεί να εφαρμοστεί έτσι όπως εφαρμόστηκε χτες! Από το πουθενά δηλαδή...

Άλλο να υπάρχει συζήτηση για την κατάργηση και άλλο να μπουκάρουν έτσι από το πουθενά...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #255 στις: 28/04/09, 19:33 »
Δε διαφωνω, ομως το ασυλο πλεον δεν υποθαλπτει μονο ιδεολογιες αλλα και κοινωνικες ομαδες που πληττουν την ασφαλεια της εννομης ταξης. Εφοσον χρησιμοποιειται λαθος, τοτε δεν υπαρχει λογος να την διεκδικει κανενας νεος!

Οταν μας δινουν το δικαιωμα να παμε λιγο παρακατω σε αυτη τη κωλοχωρα, αρπαζουμε την ευκαιρια και παμε ακομα πιο κατω εις βαρος των αλλων. Καποια στιγμη ομως θα σταματησουν αυτες οι ελευθεριες κι οταν θα ψαχνουμε το λογο που ακροδεξιες αποψεις βρισκουν πατημα στη βουλη ( περιορισμο ελευθεριας πχ ), δε θα πιστευουμε πως ολοι μα ολοι ειμαστε υπαιτιοι!

Οπως στρωνει ο καθενας, κοιμαται!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: 28/04/09, 19:38 »

εξηγηστε μου και εμενα γιατι ειμαι χαζος....αυτούς τους χουλιγκανς δε μπορούν να τους πιανουν οι αστυνομικοι πριν μπουν στο χωρο του πανεπιστημιου και κανουν ζημιες;

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #257 στις: 28/04/09, 19:43 »
Εξηγηστε μου και μενα το αλλο..

Οι αριστερες παραταξεις του πανεπιστημιου που υποστηριζουν με νυχια και δοντια το ασυλο γιατι δε το προστατευουν απο τα στοιχεια που προκαλουν τη συνειδηση και τη λογικη των πολιτων; ;)

Δεν ειναι ολα προβοκατσια..Ο,τι δε μπορουμε να εξηγησουμε μαθαμε να το λεμε προβοκατσια..

Εμενα ποσως με ενδιαφερει πλεον! Εχω πει πολλες φορες τι πιστευω ( σε βαθμο που πουλουσα τη μαλλιασμενη γλωσσα μου σε καραφλους για περουκα ) και τι προβλεπω να γινεται. Μη φτασουν μονο οι 18αρηδες "επαναστατες" του τωρα να μουτζωνουν τον εαυτο τους μετα απο 10-20 χρονια που το ελληνικο πανεπιστημιο θα αναγνωριζεται μονο στη Νικαραγουα!

;) Ειναι τοσο ομορφο το μελλον αυτης της χωρας..Μπας και φταιμε οι πολιτες της; ;) Καλα το πατε παντως!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: 28/04/09, 19:45 »
Θα ριξω το λαδι στη φωτια
Παλι καλα που το παραδεχεσαι οτι πετας flames

τους ανεγκεφαλους χουλιγκαν ( ουτε καν αντιεξουσιαστες δεν μπορω να τους πω )
Θες να πεις δηλαδη οτι ο πατος της κοινωνιας ειναι οι αντιεξουσιαστες και τους χουλιγκανς ουτε καν με αυτον τον χυδαιο τροπο δεν μπορεις να τους ονομασεις? Κοιτα να δεις...

Και βεβαια ειμαι σιγουρος πως θα προκαλεσω αντιδρασεις..Προφανως το ασυλο της αποψης ισχυει μονο οταν συμφωνουμε μαζι σας ;)

Αυτο παλι απο που προεκυψε δεν καταλαβα, αλλα ειναι προφανες, ειπες και ο ιδιος οτι θες να πεταξεις λαδι στην φωτια για να γινει τσακωμος.

Μαλλον απλως χανεις το ζητουμενο. Και το ζητουμενο ειναι οτι γινανε συλληψεις μεσα σε χωρο πανεπιστημιακου ασυλου. Δεν διαφωνω οτι υπηρχαν και οπαδοι των ομαδων μεσα σε αυτους που μπορει να ηταν και απο τα χουλιγκανια αυτο ομως σε καμια περιπτωση δεν νομιμοποιει το οτι μπορουν να μπαινουν οι μπατσοι σε χωρο πανεπιστημιακου ασυλου και να κοβουν βολτες και να τραμπουκιζουν κοσμο. Οι 4 απο τους 6 που προσηχθησαν ηταν ασχετοι φοιτητες 2 απο τους οποιους μαλιστα τους κρατησαν αρκετες ωρες στην ΓΑΔΑ γιατι ειχαν μαζι τους πολιτικα φυλλαδια.

Σημερα εγινε παρασταση διαμαρτυριας στον πρυτανη του Καποδιστριακου πανεπιστημιου ο οποιος οπως μας ειπε μολις ενημερωθηκε για το γεγονος μιλησε αμεσως με την αστυνομια. Οι Δελταδες και οι Ζηταδες ισχυριστηκαν οτι "δεν γνωριζαν" οτι ο χωρος ηταν πανεπιστημιακο ασυλο (μπουρδες), και απο την ΓΑΔΑ τους λεγανε οτι η διαταγη δωθηκε απο το τοπικο τμημα ενω απο το τμημα λεγανε οτι η διαταγη δωθηκε απο την ΓΑΔΑ (για εισβολη στο ασυλο). Επισης ο πρυτανης μετα απο παρεμβαση στην αστυνομια ζητησε να αφεθουν ολοι οι συλληφθεντες, οι 4 αφεθηκαν οι 2 κρατουνται. Επισης απο το πρυτανικο συμβουλιο βγηκε καταδικαστικη αποφαση και τουλαχιστον σε εμας ειπε ο πρυτανης οτι θα κινηθει νομικα γιατι η ενεργεια της αστυνομιας ηταν παρανομη.

Οποτε αφου ακομα και ο ιδιος ο πρυτανης του πανεπιστημιου λεει οτι η επεμβαση των δυναμεων καταστολης ηταν παρανομη και δεν επρεπε να γινει γιατι παλι τα βαζεις με τους αντιεξουσιαστες δεν καταλαβαινω. Μαλλον αλλοι εχουν κολλημα εδω μεσα...

ΥΓ:ειχες δεν ειχες πεταξες και το ασχετο για τα ιδιωτικα... Ο,τι να ναι...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #259 στις: 28/04/09, 19:50 »
Ειδατε; Οποιος δεν ειναι μαζι σας, ειναι χαζοχαρουμενος, ειρωνας, flame-maker κλπ...Τα εχω πει τοσες φορες και τοσες φορες εχω λαβει την υποστηριξη της καταστροφολογικης νοοτροπιας σας. Δεν πειραζει. Θα ερθει ο καιρος που καποια κυβερνηση ( βρε λες να ειναι ακροδεξια; ) θα αποφασισει το τελος του ασυλου...Και οταν θα αναρωτηθειτε πως στο διαολο ατομα σαν τον Γεωργιαδη ( ο μπουμπουκος μας ) βρεθηκαν στην εξουσια, θα αντιληφθειτε πως καθε επανασταστικη ( δηθεν ) δραση εχει και μια κοινωνικη αντιδραση! Πειτε το αποχαυνωση, πειτε το ελεγχο, δε με καιει η ορολογια....Ετσι ξεκινησε και ο Χιτλερ ( καμια σχεση ο Καρατζαφερης ευτυχως ;D ) και κοιτα τι εγινε στη μεση Ευρωπη!

Οσο για τους χουλιγκανς, νομιζω πως ηταν ξεκαθαρο οτι διαχωριζω τους αντιεξουσιαστες απο τους χουλιγκανς! Δε νομιζω πως οι πρωτοι ειναι τοσο ανεγκεφαλοι απλα! ;) Ακομα και το καλο μου σχολιο το παρεξηγησες...

Τελοσπαντων, συνεχιστε τις ανακοινωσεις σας. Πειτε πως ημουν ενα ευχαριστο διαφημιστικο διαλειμμα κοινωνικης ευθυνης που απλως χαθηκε σε ενα ζαπινγκ! ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 28/04/09, 19:52 από freemind »
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: 28/04/09, 19:59 »
Θα ριξω το λαδι στη φωτια
Παλι καλα που το παραδεχεσαι οτι πετας flames

Άλλο το flame κι άλλο το ότι όποιος εκφράση αντίθετη άποψη από την δικιά σου χαρακτηρίζεται άμεσα ακροδεξιός, δεξιός, Πασόκος, σκλάβος ή γρανάζι του συστήματος, flamer, troll και ποιός ξέρει τι άλλο.

Φτάνει πιά... Οι πολιτικές απόψεις μερικών είναι γνωστές πια τοις πάση εδωμέσα κι άρα θα περίμενα να μπορεί να γίνεται μία κουβέντα σε πιο ήπιους τόνους. Αλλά προφανώς παραμένω ουτοπιστής...

Σόρρυ αλλά το σήριαλ του "Πετάω post για ενημέρωση, απαντάει ο άλλος με την γνώμη του και γινόμαστε μαλλιά κουβάρια" έχει περισσότερα επισόδεια από την Λάμψη και περισσότερες επαναλήψεις από το Κωνσταντίνου & Ελένης.

If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #261 στις: 28/04/09, 20:34 »
Εξηγηστε μου και μενα το αλλο..

Οι αριστερες παραταξεις του πανεπιστημιου που υποστηριζουν με νυχια και δοντια το ασυλο γιατι δε το προστατευουν απο τα στοιχεια που προκαλουν τη συνειδηση και τη λογικη των πολιτων; ;)

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ...

Αλλά μιλάμε για κάτι πολύ άμεσο εδω πέρα... Το ότι δε λειτουργεί σωστά το άσυλο σηκώνει κουβέντα και πρέπει να βρεθούν λύσεις. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Το ότι μπήκαν μέσα και έκαναν παρέλαση και "τσιμπάγανε" κόσμο (κάτι σαν τα ορτίκια του φουσέκη) όμως είναι καταδικαστέο. Εδώ δεν είχαν μπει άλλες και άλλες φορές που γινόταν της καρακακομοίρας τώρα βρήκαν?... Και γενικότερα ξέρουμε όλοι πως λειτουργεί όλο το θέμα με τα μπάχαλα και τους μπάτσους... τροφοδοτούν την κατάσταση ενώ μπορούν άνετα να αποφύγουν πάσα συμπλοκή. Και αυτό γιατί φυσικά τους συμφέρει από αρκετές απόψεις...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #262 στις: 28/04/09, 20:42 »
Παντα οι μπατσοι φταινε ομως; Για να το σκεφτουμε λιγακι... Προσφατα οι Νεοι Φακελοι στο ΣΚΑΙ ειχαν ενα ωραιο ρεπορταζ για το ασυλο στα ελληνικα πανεπιστημια. ;) Γιατι τα περιστατικα δεν ειναι μεμονωμενα..
Εδω εχουμε φτασει σε σημειο να κινδυνευει η ζωη οποιουδηποτε τολμησει να εκφρασει κατι αντιθετο απο το μονοπατι που χαραξαν οι "επαναστατες" φοιτητες! Κι απορω..μηπως το δικαιωμα του ασυλου δεν ειναι μονο γι'αυτους που θελουν να εχουν ενα πανεπιστημιο μπαχαλο και ουτοπικο, αλλα και γι'αυτους που εχουν την ορεξη να δημιουργησουν κατι μεσα σε ενα χωρο που υποτιθεται απαιτειται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της σκεψης;

...εκτος εαν σε ολες τις συνελευσεις δεν ακουγονται γιουχαρισματα, αποδοκιμασιες ή ακομα και ριψη αντικειμενων απο συγκεκριμενες παραταξεις σε οσους τολμησουν να πουν την αντιθετη αποψη! Μην αναφερθω καν στο θεμα το κατα ποσο οι συνελευσεις αποτελουν το επισημο οργανο εκφρασης των φοιτητων...

Αλλα οπως ειπα, αντι να απαιτουμε απο το κρατος να κανει σωστα τα πανεπιστημια μας, ας δουμε κι εμεις τι εχουμε κανει σαν αυτονομες μοναδες μεσα σε αυτα ωστε να γινουν καλυτερα...Κι ας μου βγει κανα αγιοπαιδο τωρα απο καμια παραταξη και να μου πει πως ουτε αφισα εχει κολλησει ποτε, ουτε σκουπιδακι δεν εχει πεταξει κατω, ουτε εχει σκυλοβριστει με συναδελφο του επειδη ετυχε να ειναι αλλο χρωμα απο αυτον! ;)

Κι επαναλαμβανω ( παλι θα παρεξηγηθω, αλλα τι να κανουμε..μεσα στο κολπο ολα )!
"Τετοιος λαος ειμαστε, τετοιοι μπουρδες μας αντιπροσωπευουν"...

...μαθαμε στα 18 μας απο επανασταση! ;D
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: 28/04/09, 20:51 »

Εδω εχουμε φτασει σε σημειο να κινδυνευει η ζωη οποιουδηποτε τολμησει να εκφρασει κατι αντιθετο απο το μονοπατι που χαραξαν οι "επαναστατες" φοιτητες!

Ετσι αυτες οι γενικευσεις ειναι που μου αρεσουν περισσοτερο...

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #264 στις: 28/04/09, 20:56 »
Παντα οι μπατσοι φταινε ομως; Για να το σκεφτουμε λιγακι... Προσφατα οι Νεοι Φακελοι στο ΣΚΑΙ ειχαν ενα ωραιο ρεπορταζ για το ασυλο στα ελληνικα πανεπιστημια. ;) Γιατι τα περιστατικα δεν ειναι μεμονωμενα..
Εδω εχουμε φτασει σε σημειο να κινδυνευει η ζωη οποιουδηποτε τολμησει να εκφρασει κατι αντιθετο απο το μονοπατι που χαραξαν οι "επαναστατες" φοιτητες! Κι απορω..μηπως το δικαιωμα του ασυλου δεν ειναι μονο γι'αυτους που θελουν να εχουν ενα πανεπιστημιο μπαχαλο και ουτοπικο, αλλα και γι'αυτους που εχουν την ορεξη να δημιουργησουν κατι μεσα σε ενα χωρο που υποτιθεται απαιτειται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της σκεψης;

...εκτος εαν σε ολες τις συνελευσεις δεν ακουγονται γιουχαρισματα, αποδοκιμασιες ή ακομα και ριψη αντικειμενων απο συγκεκριμενες παραταξεις σε οσους τολμησουν να πουν την αντιθετη αποψη! Μην αναφερθω καν στο θεμα το κατα ποσο οι συνελευσεις αποτελουν το επισημο οργανο εκφρασης των φοιτητων...

Αλλα οπως ειπα, αντι να απαιτουμε απο το κρατος να κανει σωστα τα πανεπιστημια μας, ας δουμε κι εμεις τι εχουμε κανει σαν αυτονομες μοναδες μεσα σε αυτα ωστε να γινουν καλυτερα...Κι ας μου βγει κανα αγιοπαιδο τωρα απο καμια παραταξη και να μου πει πως ουτε αφισα εχει κολλησει ποτε, ουτε σκουπιδακι δεν εχει πεταξει κατω, ουτε εχει σκυλοβριστει με συναδελφο του επειδη ετυχε να ειναι αλλο χρωμα απο αυτον! ;)

Κι επαναλαμβανω ( παλι θα παρεξηγηθω, αλλα τι να κανουμε..μεσα στο κολπο ολα )!
"Τετοιος λαος ειμαστε, τετοιοι μπουρδες μας αντιπροσωπευουν"...

Kαλά όλα αυτά αλλά νομίζω ότι μιλάμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο εδωπέρα αυτή τη στιγμή και αυτό είναι το ότι μπήκαν μέσα στεγνά χωρίς καμια εξουσιοδότηση... όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα και δε δικαιολογούν αυτή τη στάση...

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: 28/04/09, 21:01 »
free αν και λες  κάποια σωστά πράγματα η ειρωνία και οι υπερβολές σου σε κάνουν να χάνεις το όποιο δίκιο σου.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #266 στις: 28/04/09, 21:07 »
Και οι χουλιγκανς με ποια εξουσιοδοτηση χρησιμοποιησαν το ασυλο δηθεν για να προφυλαχθουν; ;) Επειδη τοσο καιρο βλεπουν πως ολοι οσοι θελουν να κανουν κατι, απλως μπαινοβγαινουν στα πανεπιστημιακα ιδρυματα κι ετσι εκει υποτιθεται θα βρουν προστασια απο τους "μπατσους".

Μ'αρεσει η αντιδραση σου Αρη...Τουλαχιστον η μυγα υπαρχει και μυγιαζεται ;)

S.S. εχεις δικιο, ομως μερικες φορες ο σεβασμος που θα ηθελαν καποιοι να εχουν εχει χαθει απο τη στιγμη που δε σεβονται με τη σειρα τους και τις αποψεις των αλλων ;)
DreamCatcher

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #267 στις: 28/04/09, 21:21 »
Και οι χουλιγκανς με ποια εξουσιοδοτηση χρησιμοποιησαν το ασυλο δηθεν για να προφυλαχθουν; ;) Επειδη τοσο καιρο βλεπουν πως ολοι οσοι θελουν να κανουν κατι, απλως μπαινοβγαινουν στα πανεπιστημιακα ιδρυματα κι ετσι εκει υποτιθεται θα βρουν προστασια απο τους "μπατσους".

Ρε συ Θανάση, δεν αντιλέγω για τα χουλιγκάνια... αλλά όπως και να το κάνεις άλλη συμπεριφορά περιμένει κανείς από το ίδιο το κράτος και άλλη από ένα μάτσο πιτσιρικάδες οπαδούς...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: 28/04/09, 21:30 »
Και οι χουλιγκανς με ποια εξουσιοδοτηση χρησιμοποιησαν το ασυλο δηθεν για να προφυλαχθουν;
Κανενας δεν δικαιολογει τα χουλιγκανια. Αλλα αλλο αυτο και αλλο να μπαινουν αυτεπαγγελτα μπατσοι και να μαζευουν κοσμο μεσα απο πανεπιστημια.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #269 στις: 28/04/09, 21:43 »
Εσυ τι αντιδραση θα περιμενες απο ενα ματσο πιτσιρικαδες φοιτητες Γιαννη; ;) ( ασχετο, αλλα σχετικο! )

Δε ξερω τι ειναι χειροτερο Αρη..
Να κοιτας μονο προς μια κατευθυνση και να αδιαφορεις γι'αυτο που ερχεται απο την αλλη ( οχι απο πισω, προς Θεου  ;D ) ή να φορας μια μασκα που να σου κλεινει τα ματια κι απο μεσα να βλεπεις τον κοσμο ζωγραφιστο οπως θελουν εκεινοι ;)
Τι θελω να πω; Πως τοσο καιρο εκτελουσατε το ασυλο σαν φοιτητες και το χρησιμοποιουσατε για ψυλου πηδημα ( βλεπε καταληψεις ) και τωρα που ειδατε την αστυνομια μεσα, φρικιασατε! Βγαλατε σπυρακια απο την αλλεργια και σκισατε τα ιματια σας!

Και ξαναλεω...Θα ερθουν μερες που θα εχουμε εκπληξεις! Και η ελευθερια που καταχραστηκαμε ολοι μας με το παραπανω θα εκλειψει σε κυβερνησεις που εχουν σκοπο να τα ισοπεδωσουν ολα!
DreamCatcher

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #270 στις: 28/04/09, 22:26 »
Εσυ τι αντιδραση θα περιμενες απο ενα ματσο πιτσιρικαδες φοιτητες Γιαννη; ;) ( ασχετο, αλλα σχετικο! )

Νομίζω ότι το κλωθογυρίζουμε και αερολογούμε χωρίς λόγο αρκετά ποστς τώρα... το ζήτημα είναι ότι η αστυνομία έχει ηγεσία και οργάνωση (υποτίθεται) και ΟΦΕΙΛΕΙ να λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο. Τώρα τα χουλιγκάνια... είναι χουλιγκάνια τι άλλο να πούμε.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #271 στις: 28/04/09, 22:34 »
Ωραια, αφου ξεκαθαρισαμε τι πρεπει να κανει η αστυνομια, μπορουμε να ξεκαθαρισουμε και τι θα επρεπε να κανουν οι φοιτητες; ;) Αλλιως κινδυνευουμε να κατηγορησουμε μονο τη μια πλευρα, ξεχνοντας τα λαθη της αλλης!
DreamCatcher

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #272 στις: 28/04/09, 23:05 »
Ωραια, αφου ξεκαθαρισαμε τι πρεπει να κανει η αστυνομια, μπορουμε να ξεκαθαρισουμε και τι θα επρεπε να κανουν οι φοιτητες; ;) Αλλιως κινδυνευουμε να κατηγορησουμε μονο τη μια πλευρα, ξεχνοντας τα λαθη της αλλης!

Δε ξέρω ρε συ, αυτό σηκώνει πολλή κουβέντα για το πως μπορεί να προφυλλαχθεί ο θεσμός του ασύλου από κακόβουλη χρήση... δε ξέρω πραγματικά. Η μια πλευρά όμως έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη γιατί όπως είπαμε οφείλει να λειτουγεί βάσει του νόμου.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #273 στις: 28/04/09, 23:07 »
Μη ξεχνας πως ο ιδιος νομος που απαιτουμε απο τους αστυνομικους να τηρουν, ισχυει και για εμας! Και ειναι πραγματικα τραγελαφικο να βλεπουμε ανθρωπους να καταπατανε το Συνταγμα ενω απο την αλλη να αναζητουν την παραδειγματικη τιμωρια οσων το κανουν ;)
Και βεβαια το θεμα απαιτει συζητηση. Αν και φοβαμαι πως οπως παντα θα υπαρξουν αντιδρασεις, διοτι ο Ελληνας φοιτητης συνηθισε να απαιτει τα δικαιωματα του αλλα να ξεχναει τις υποχρεωσεις του ;)
DreamCatcher

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #274 στις: 28/04/09, 23:10 »
Μη ξεχνας πως ο ιδιος νομος που απαιτουμε απο τους αστυνομικους να τηρουν, ισχυει και για εμας! Και ειναι πραγματικα τραγελαφικο να βλεπουμε ανθρωπους να καταπατανε το Συνταγμα ενω απο την αλλη να αναζητουν την παραδειγματικη τιμωρια οσων το κανουν ;)

Είναι σαφέστατα πιο τραγελαφικό να καταπατούν τους νόμους αυτοί που υποτίθεται ότι τους θεσμοποιούν... Γιατί η πρώτη καταπάτηση έγινε από αυτούς που έδωσαν την εντολή... Σα να σου λέω μη πετάς σκουπίδια και ακριβώς εκείνη την ώρα να αδειάζω το τασάκι μου κάτω.