Πωπω πάντως έχασα επαφή με το φόρουμ τους τελευταίους μήνες και βλέπω ότι το ξεκατίνιασμα καλα κρατεί...
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω, αλλά θα συγκρίνω τη συμπεριφορά του Constantin όσον αφορά το φόρουμ με το πανεπιστημιακό άσυλο. Ο συγκεκριμένος χρήστης με τη συμπεριφορά του και τα συνεχή σπαμς αλλά και πυροδοτήσεις για καυγά ανάγκασε τους admins να λάβουν μέτρα και να τον διαγράψουν. Κάποιες παρόμοιες συμπεριφορές σε χειρότερο βαθμό θεμελιώνουν συζητήσεις περι λογοκρισίας του διαδικτύου στην Ευρώπη.Δεν μπορούμε όμως μόνο λόγο μεμονωμένων περιστατικών και μαλ***ας κάποιων, που μερικές φορές και όλας σπαμάρουν και σποιλεριάζουν (δικές μου λέξεις

) επειδή μπορεί κάποιος τους έβαλε, να καταστρατηγήσουμε ένα δικαίωμα που αποκτηθηκε με αγώνες και αίμα- η ελευθερία του λόγου.
Έτσι και με το άσυλο, όπου εκεί από την άλλη η μεγαλύτερη απειλή του δεν είναι οι ντεμέκ για τα mass media ''αναρχικές'' βεβηλώσεις, αλλά αφ'ενός οι μεμονωμένες περιπτώσεις κάποιων βλαμμένων μπαχαλάκηδων που δεν έχουν ιδέα που βαδίζουν (όποιος χρησιμοποιεί τον όρο αναρχικός για τη συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, νομίζω ότι είτε ζει σε παράλληλο σύμπαν ,είτε απλά η μορφωσή του είναι ίση με της αθερίνας) και αφ'ετέρου τα προβοκάτσια και οι πληρωμένοι μπαχαλάκηδες (αυτοί εκτελούν και χρέη χαφιέδων τις περισσότερες φορές). Συμμετείχα στις πορείες του Δεκέμβρη, και σίγουρα τα επισόδεια δεν προήλθαν κατα το 90% από τους συμφοιτητές μου και τους άλλους φοιτητές.Και το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί είδα ματά αγκαλιά με χαφιέδες λέτσους και λίγο αργότερα να γίνεται χαμός...Αυτά από τη μηδαμινή προσωπική μου πείρα..
Επιτελικά, δεν ξέρω για σας αλλά η προοπτική κατάργησης του ασύλου και η ύπαρξη μπάτσων μέσα στη σχολή όχι μόνο δεν με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια, αλλά με τρομάζει και τρομοκρατεί ακόμα περισσότερο. Δεν είναι μόνο ο δρόμος για την ιδιωτική παιδεία που θα ανοίξει διάπλατος και όχι μόνο, αλλά και ο δρόμος για μια ακραία πολιτική που θα βρει έδαφος να φυτρώσει και να αναπτυχθεί με συνέπειες που δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι...