Στον μουσικό τομέα μου άρεσε πάρα πολύ το όλο concept του κομματιού, αλλά και οι συνεχείς αλλαγές που εν μέρει απ' οτι κατάλαβα πυροδοτούνται απο ακριβώς αυτήν την ιδέα της "σχιζοφρένειας"... Προσωπικά τα τύμπανα μου άρεσαν πάρα πολύ, με πολύ καλές ιδέες όπως και στα άλλα κομμάτια (π.χ. Lenore, Floating), τα φωνητικά τα βρήκα πάρα πολύ ωραία. Η ισορροπία χαρούμενου/ατμοσφαιρικού φωνητικά κυρίως αλλά και οργανικά, πιο καλή απο οτι στο Lenore... Τέλειο το piano riff-ακι στην αρχή, αλλά και το τελικό αποκορύφωμα με το a-la soundtrack (μου φέρνει δουλειές Danny Elfman, ειδικά το Nightmare Before Christmas) τελείωμα...
Απο την άλλη, αν και δεν είμαι ο πλέον έμπειρος/αντιληπτικός σε αυτόν τον τομέα, η παραγωγή μου φαίνεται πάρα πολύ καλή, ειδικά για τις ώρες δουλειάς, μιας και (βασικότερο όλων) δεν υπάρχει κάποιο όργανο που να μου ακούγεται λάθος δυναμικά σε σχέση με άλλα... Επίσης, παρ' όλο που θεωρητικά θα μπορούσαν να αποτελέσουν αρνητικό παράγοντα το πλήθος και η ταχύτητα των αλλαγών, τελικά δένουν εξαιρετικά η μια με την άλλη....
Τέλως πάντων, συνοψίζοντας νομίζω πως πάτε για όλο και πιο κορυφαία πράγματα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς οτι απο τώρα κάνετε ό,τι συνθέσεις καταφέρνετε να κάνετε... Περιμένω το επόμενο κομμάτι με ανυπομονησία, όπως και κάποιο live καλή ώρα