αν σου κάνουν ένα δώρο το πετάς αν θές, απλά ο άλλος στεναχωριέται
λοιπόν διαβάζω εδω για κάτι πράγματα και τελικά σκέφτομαι ότι η ύπαρξη πραγματικά μοιάζει ανώφελη... βλέπω για παγκοσμιοποίηση, για αυτοκτονία on-line, για κλειστόμυαλους φιλοσόφους και ανοιχτόμυαλους ανόητους, για μίση και αντιπάθειες για θρησκείες, χρώματα, ομάδες ακόμα και τόπο γέννησης. νομ'ίζω ότι η αυτοκτονία δεν είναι καλή λύση. μαζικη΄καταστροφή θα ήταν πιο αποτελεσματική
βεβαίως αν και με μακάβριο τρόπο αστειεύομαι. είναι σαφές ότι τελικά ο κόσμος μας ΔΕΝ είναι όμορφος αγγελικά πλασμένος (αν υπάρχει Θεος μάλλον έχει πάει διακοπές). απλά υπάρχουν μερικοί που δεν αντέχουν. κατηγόρισε τους αν θές , αλλά εγώ δεν κατηγορώ κανέναν και για κανέναν λόγο. αν υποάρχει παράδεισος όλοι έχουν τη θέση τους, γιατί ο Θεός ξέρει καλύτερα ποιός το αξίζει και ποιός όχι, και ούτε θεωρεί την αδυναμία αμάρτημα. πιο μεγάλο αμάρτημα είναι να μιλάμε για αυτά τα άτομα με αίσθημα ανωτερώτητας και σνομπισμού χωρίς να ξέρουμε την ψυχή τους. και μη μου πείτε για ψυχολόγους γιατι αυτοί και με το συμπάθειο σε όσους κάνουν το επάγγελμα δε ξέρουν τίποτα. εδώ οι ίδιοι δε ξέρουμε για μας... τεσπα αυτές ήταν οι απαισιόδοξες απόψεις μου για τον κόσμο, τι να κάνουμε

το μόνο λάθος που καταλογίζω σε αυτόύς που αυτοκτονούν είναι ότι δίνουν κάτι που δε μπορούν να πάρουν πίσω... δε ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί