Χαίρεται σε όλους
Μόλις παρήγγειλα τα καινούρια μου πεταλάκια καθώς και την stratocaster των ονείρων μου.
Όλες αυτές τις μέρες σχεδιάζω πως θα κάνω την πεταλιέρα και κατέληξα στο εξής:
μόλις τα βάλω όλα κάτω και μετρήσω τον χώρο που πιάνουν πάω στο praktiker και παίρνω νοβοπάν (λεπτό για να μην έχει πολύ βάρος). Δυο πλατιά, ανάλογα με το εμβαδόν που πιάνουν τα πεταλάκια, για βάση και καπάκι. άλλα 8 στενά σύμφωνα με το ύψος που χρειάζομαι, για πλαϊνά. αυτά της βάσης θα είναι στενότερα και του καπακιού πλατύτερα. Έτσι θα έχω ένα κουτί που θα πάρει μέσα τα πετάλια. θα το βάψω μαύρο με σπρέι και θα βρω και τους κλασικούς μεντεσέδες που έχουν οι βαλίτσες των οργάνων (από που, δεν έχω βρει ακόμα αλλά όλη η περιοχή κάτω από την Αθηνάς έχει τέτοια πράγματα για βαλίτσες, λίγο ψάξιμο θέλει). ε, θα βρω και ένα χερούλι για το κουβάλημα... αργότερα σκέφτομαι να βάλω μεταλλικές γωνίες στις άκρες, ξέρετε, πως έχουν οι ενισχυτές...
την βάση θα την στρώσω με μοκέτα και στα πεταλάκια θα κολλήσω βέλκρο (όλα αυτά με βεντζινόκολλα).
για τροφοδοσία λέω να πάρω ένα πολύμπριζο...
στο καπάκι σκέφτηκα να βάλω ένα δίχτυ σαν αυτό που έχουν ορισμένες βαλίτσες ταξιδίου για να παίρνει μέσα τα καλώδια...
πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και θα υπάρχει καλό αποτέλεσμα, θέληση να υπάρχει και να πιάνουν λίγο παραπάνω τα χέρια.
μόλις το φτιάξω να ανεβάσω φωτό
ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!