Ειδες η ελλειψη επιχειρηματων τι κανει? 
θες επιχειρηματα ε?
ε λοιπον παρε
τα windows δημιουργηθηκαν με αρκετα απλοποιημενο πυρηνα για να ειναι ελαφρια, γρηγορα και να ειναι ευκολο να βγουν πολλες εφαρμογες.
με τον καιρο ομως για να εχουν περισσοτερες δυνατοτητες η δομη τους γινοταν ολο και πιο περιπλοκη, ενω ο βασικος πυρηνας παρεμενε απλος, πραγμα που τα εκανε δυσκολα σε επιδιωρθωση πχ με patch, αλλα και ευαλωτα και ασταθη. δυστυχως η microsoft δεν ξεκιναει απο το μηδεν καινουριο πυρηνα(ασυμφορο και χρονοβορο) αλλα βελτιωνει τον παλιο, με αποτελεσμα καθε νεα εκδοση να εχει να αντιμετωπησει ολο και περισσοτερα προβληματα.
το linux, mac, free bsd ειναι unixοειδη. ο πυρηνας του unix ειναι αρκετα παλιος, περιπλοκος, αλλα ο σταθεροτερος και ασφαλεστερος που εχει βγει.
ετσι οταν πχ η apple κανει ενα νεο λειτουργικο το τελευταιο που εχει στο μυαλο ειναι ο πυρηνας, ησταθεροτητα και οι ιοι.
δεν ειναι τυχαιο που οι σοβαροι επαγγελματιες που δεν θελουν να ρισκαρουν τη σταθεροτητα, επιλεγουν apple
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ WINDOWS ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ MAC ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΕ WINDOWS!
Το οτι εισαι κολλημενος με τη microsoft φαινεται(windows,windows pda's,xbox ειναι τα καλυτερα και δε συγκρινονται...)
αλλα μη λες σε ΕΜΕΝΑ οτι δεν εχω επιχειρηματα σε οτιδηποτε υποστηριζω και ΕΠΙΜΕΝΩ σε αυτο
α και για την αδικια συγκρισης xp τοτε αν θες τα συγκρινουμε με τα λινουξ, μακ που κυκλοφορουσαν τοτε. παλι ηταν καλυτερα
παντως σε θεμα ηλεκτρονικων, κιθαρων και οτιδηποτε μηχανικου δεν ασχολουμαι μαζι σου ξανα. ασχολεισαι ΜΟΝΟ με αυτα και τα κανεις κεντρο της ζωης σου σε εκνευριστικο βαθμο. υπαρχουν και ανθρωποι εκει εξω.
και μη προσπαθεις να μου αποδειξεις το αντιθετο. δεν εχει νοημα. βλεπω το αβαταρ και την υπογραφη σου και μου φτανει.