Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Επιπλεον,το 69 δεν ειναι διασκευη δικη μας αλλα ο ιδιος ο Σιδηροπουλος το εχει διασκευασει σε αυτη τη μορφη που το ακουσες!...
Willy - Μου φαινεται πως το Χασις τον Ανθρωπο Σκοτωνει κι οχι τονωνει...αν και μπορει να εκανε λαθος ο Καβαδιας... Το ριφ του μπασου δεν μου αρεσει.. κρεμαει λιγο τον ρυθμο.. Τα πληκτρα ειναι πολυ ομορφα. Η φωνη ηρθε κι εδεσε.. Η κιθαρα οταν παιζει ειναι πολυ ομρφα δυναμικη , αλλα οπως προαναφερθηκε λειπει απο το κομματιΤο 69 - Πανεμορφη διασκευη.. Δεν θυμαμε σε ποιον δισκο και ο ΠΑυλος ειχε δοκιμασει να το Fankισει.. Παντως εσεις το καταφερατε πανεμορφα να το πετυχετε... Η φωνη κανει μπαμ για διασκευες Παυλου, καθως και τα τυμπανα εδεσαν ομορφα με τον κοντρα ρυθμο!Ζηλευει η νυχτα - Η Φωνη δεν μου αρεσε καθολου (δεν ξερω το αυθεντικο για να συγκρινω, παντως σαν φωννητικα δεν μου αρεσε).. Τωρα το υπολοιπο, ειναι πολυ "Ελληνικο"...αφτια!@!
ναι ρε συ, το ξερω οτι ειναι παραποιηση.. το ξαναγραψα απλα γιατι μου αρεσε ο στιχος...LoL!! Keep on
Παντως μη μας περασετε για τιποτα μπαφακηδες!!!Για πλακα γινεται η παραποιηση και δεν εχει δοσεις αληθειας!