Παιδια εχω παρατηρησει οτι δεν μας τα λεει καλα το thomann σχετικα με τις τιμες του...
καταρχην δειτε αυτην εδω: http://www.thomann.de/gr/dean_guitars_dimebag_dime_o_flame_ml_dbdf.htm
εγω την βρηκα στον νακα με 398,00 ευρω...
Πως γινεται αυτο...

Γίνεται, αν η κιθάρα που είδες στο Νάκα είναι
αυτή ή
αυτή, και όχι η κιθάρα την οποία παραθέτεις στο link από τον Thomann. Όσο για τα υπόλοιπα σημεία που αναφέρεις:
1) Έχεις να δώσεις κάποια παραδείγματα; Δεν αμφισβητώ αυτό που λές, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν όντως κάποιες τιμές έχουν αυξηθεί δυσανάλογα.
2) Σίγουρα το Μusic Store έχει καλύτερες τιμές από το Thomann σε κάποια είδη, ενώ σε άλλα όχι. Στο παράδειγμα που αναφέρεις, δεν νομίζω ότι μια απόκλιση 20 Ευρώ για μια κιθάρα που κοστίζει 1200 Ευρώ αποτελεί σοβαρή διαφορά.
3) Σε αυτό μπορεί να έχεις δίκιο, τουλάχιστον σε ότι αφορά σε μουσικά όργανα. Απλά το Thomann έχει και άλλα προϊόντα που δεν έχει το Music Store.
4) Kαι εδώ σωστός, αν και ομολογουμένως δεν είναι δύσκολο να βρεις τα ακριβή specs μιας κιθάρας που σε ενδιαφέρει.
5) Αυτό όντως είναι καλό, αν φυσικά δεν συνεπάγεται αυξημένο κόστος.
6) Η αξιοπιστία καθιερώνεται μέσω της συνέπειας και όχι μετά από μία μόνο συναλλαγή. Στο forum θα βρεις πολλούς που έχουν αγοράσει από τον Thomann kai θα σού πουν καλά λόγια για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Mπορεί και το Music Store να είναι εξίσου αξιόπιστο, απλά δεν το έχουμε διαπιστώσει ακόμα.
Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να το ψάξεις πριν αγοράσεις. Υπάρχουν αρκετά άλλα μαγαζιά μουσικών ειδών, ειδικά στη Γερμανία και τη Γαλλία, που προσφέρουν τιμές παραπλήσιες ή και χαμηλότερες. Και φυσικά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πετύχεις μια ευκαιρία. Γι αυτό ας μην κολλάμε σε ένα-δύο μαγαζιά.
YΓ: Πριν από λίγο καιρό ψάχνοντας στο Thomann παρατήρησα ότι σε ένα συγκεκριμένο ενισχυτή (νομίζω Fender) αναγραφόταν η ίδια τιμή για το μοντέλο των 15W όπως και για αυτό των 30W. Τούς έστειλα ένα μήνυμα για να εξακριβώσω τι ακριβώς συνέβαινε. Μού απάντησαν το επόμενο πρωί, λέγοντάς μου ότι επρόκειτο για λάθος γιατί οι τιμές είχαν αυξηθεί πρόσφατα, αλλά μού είπαν ότι αν ήθελα τον 30άρη θα μού τον άφηναν στην παλιά χαμηλότερη τιμή! Σε ένα άλλο Γερμανικό site (όχι το Music Store) πού έστειλα πριν ένα μήνα περίπου για μια ανάλογη απορία, ακόμα περιμένω απάντηση...