1ον) Gers, δεν καταλαβαινω τον τονο του μηνυματος σου, πρωτα απο ολα σεβομαστε αυτον που ειχε την ιδεα για να δημιουργησει αυτον τον "διαγωνισμο" και γι'αυτο μας βλεπεις να απευθυνομαστε σε σενα!
2ον) Αντιδραση εγω προσωπικα δεν εφερα για το stairway γιατι ημουν της αποψης οτι αφου συζηταμε για SOLO τοτε το συγκεκριμενο που κολλαει??? Αφου βλεπω οτι βγαινει το συγκεκριμενο κομματι τοτε καταλαβαινω οτι εχουν ψηφισει ατομα τα οποια δεν εχουν καταλαβει ακριβως τι παμε να κανουμε εδω, το θεμα ειναι να καθισουμε να
διαβασουμε για να βγαλουμε ενα σολο,
οχι να παιξουμε prima vista ενα σολο που εχει γραφτει πριν απο 30 χρονια!
Αν ειμαι ο μοναδικος που εχει προβλημα με το συγκεκριμενο κομματι τοτε ευχαριστως αποχωρω γιατι θελω να προχωραω μπροστα και οχι να κανω πισωγυρισματα!3ον) Σεβομαι τις γνωμες ΟΛΩΝ εδω μεσα οπως θελω να σεβονται και οι αλλοι τη δικη μου, απλα εκφραζω την δυσαρεσκεια μου για το αποτελεσμα! Δηλαδη το 25% των κιθαριστων εδω μεσα θελουν να παιξουν/ακουσουν το solo του stairway? Σαν απωθημενο ορισμενων μου φαινεται αυτο, που ειτε δεν εχουν δει καποιον να το παιζει ή δεν εχουν καθησει ποτε να το προσπαθησουν!
4ον) Απο την αρχη ειχα ριξει την ψηφο μου στο glasgow, οποτε δεν με χαλαει η επιλογη σου, τελικα ισως να ηταν καλυτερα να ειχες επιλεξει εσυ το κομματι απο την αρχη οποιο κι αν ηταν αυτο!
5ον και τελευταιο) Γιατι να σπασουμε το φορουμ σε 2 κατηγοριες: Παπατζηδες & Αρχαριοι

Ολοι κιθαριστες ειμαστε, αν καποιος αποφασισει οτι δεν μπορει να παιξει ενα κομματι τοτε πολυ απλα δεν λαμβανει μερος!
P.S. Αν τελικα οριστικοποιηθει το glasgow εχω φανταστικο backing track.