εγω το ξερω οτι πολύ μιλαω...αλλα...παιδια...δεν συγκρινουμε τα κομματια...το παιξιμο ειπαμε να συγκρινουμε, και στα πλαισια αυτα και εγω συμφωνω μετον slayer γιατι...ενταξει...δεν αμφιβαλει κανεις οτι το σολο που χει ψηφιστει το καλυτερο σολο ολων των εποχωn Stairway, δεν αξιζει μια τετοια θεση. Αλλα γιατι να παιχτει αυτο. Και εκει συμφωνω και εγω. Δεν ειναι αναγκη να παιζονται τα ιδια και τα ιδια...κατι νεο δεν βλαπτει. Οταν βγηκε το Stairway ηταν θεικο για την εποχη του και γιαυτο το ακουμε και τωρα. Πιθανως τα κομματια που αξιζουν αντιστοιχα στις μερες μας να ειναι το Sorry της Madonna, και οσοι πουν , καλα τοχεσε, ενταξει , δεν εχουμε ολοι τα ιδια κριτήρια. Γιαυτο ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ επιτελους...για ονομα που λεει και ο λαζοπουλος...

To φιλι ειναι φρεσκο. ειναι κομματι που κατ εμε, δεν έχει τοσο ισχυρη ταυτοτητα οσο του Page πραγμα που το κανει πιο...ανοικτο σε διαπραγματευσεις μουσικα. Γιαυτο και καλυτερο κατ εμε. ταπεινη μου αποψη. Αλλα και λαθος να ειμαι ειναι βλακεια ολο το θεμα που εχει δημιουργηθει.