Σε μεταχειρισμένο πιθανόν να βρεις κάποιους ενισχυτές συνήθως marshall valvestate που είναι μεν με λάμπα αλλά συνήθως στην προενίσχυση κάτι που δεν αλλάζει και άρδην τον ήχο. Οι ενισχυτές που προτείνει ο Απόλλων είναι μεν καλοί αλλά δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είχες στο μυαλό σου. 
Επίσης να σου πω ότι σε μεταχειρισμένο λαμπάτο ενισχυτή θα πρέπει να σκεφτείς ότι ενδεχομένως να θέλουν οι λάμπες αλλαγή (οι τελικές λυχνίες συνήθως), κάτι που είναι εξτρά κόστος. 
Μπα οχι, δεν θελω υβριδικο ενισχυτη. Στα ιδια λεφτα, δεν ειναι προτιμοτερος ενας -περιπου- λαμπατος απο εναν υβριδικο ή τρανιστορατο?
Βασικα, αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου. Εναν μικρο λαμπατο ενισχυτη, με 10αρι ηχειο 10 με 15 βατ.
Ο parlats έχει δίκο, εκτός και αν μιλάμε για κανέναν ενισχυτή τύπου Ibanez Valbee (189 Ευρώ από Thomann), Epiphone Valve Junior (173 Ευρώ από Thomann) ή τον καινούργιο Nanovalve της Peavey (139 Ευρώ από Thomann). Αν θέλεις κάτι καλύτερο, θα πρέπει να αυξήσεις τον προϋπολογισμό σου. Ακόμα και ο Laney LC15 κοστίζει περίπου 270 Ευρώ. Και απ' όσο γνωρίζω δεν έχει υποδοχή για ακουστικά, πράγμα που κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητο για το σπίτι αν θέλεις να παίζεις οποιαδήποτε ώρα σε επαρκή ένταση για λαμπάτο ενισχυτή χωρίς να ενοχλείς τους γείτονες.
Τα ακουστικα δεν με πειραζουν και τοσο.
Παντως, εκτος απο τον laney, σκεφτομουν και καποιο τετοιο μικρο οπως ο valve junior που αναφερεις. Δεδομενου οτι εχει μονο ενα καναλι, σκεφτομουν να τον 'βρωμισω' με το pod.
Τιποτα παρομοιο σε φεντερ, μονο καθαρο παιζει? Ακομα και μεταχειρο. Θελω να αρχισω να ψαχνω σιγα σιγα μπας και βρω τιποτα σε καλη τιμη αλλα δεν ξερω για τι πραγμα να ψαξω.
Και μαλλον θα υπερβαινει και τον προϋπολογισμο σου κατά πολύ κάτι τετοιο!!!
Ας, το παρω το μηχανημα και τα μαζεματα θα γινουν σιγα σιγα.

Αρκει να μην ειναι τιποτα πανακριβες οι λαμπες.
Και μια αλλη ερωτηση: Οι παραπανω λαμπες που εχουν οι μεγαλυτεροι ενισχυτες, λογικα προσφερουν μεγαλυτερη ποιοτητα στον ηχο ετσι? Οι ενισχυτες αυτου του ειδους που εχουν μονο 2, τις εχουν τις λαμπες στην προενισχυση ή στην ενισχυση?