Γεια σας παιδια, Πριν λιγο (03.25 am) γυρισα σπιτι μετα απο μια 14ωρη εκδρομουλα απο Λαμια-Αθηνα για τις ακροασεις.
Εμεις (fate denial) παιξαμε πολυ καλα και ειμαι φουλ ευχαριστημενος. Δηλαδη, και να μην μας παρουν τουλαχιστον εμεις καναμε αυτο που ειχαμε στο μυαλο μας αψογα. Παντως ηταν μια σουπερ εμπειρια που θα τη θυμαμαι.
Ας δωσω και μερικες πληροφοριες τωρα...
1) Το δυσκολο στη διαδιακασια (κυριως για αυτους εκτος Αττικης) ειναι οτι θα πρεπει μεσα σε 3 λεπτα να συνδεσεις τα οργανα και να εισαι ετοιμος να παιξεις. Μετα απο ενα μικρο διαλογο με τον κ.Πετριδη, παιζεις αμεσως το κομματι του demo. Αν για οποιοδηποτε λογο ολοι οι κριτες δεν εχουν σχηματισει αποψη, τοτε παιζεις και δευτερο. Αλλιως το ενα ειναι αρκετο δειγμα για αυτους. (εμεις ενα παιξαμε). Λεω οτι ειναι δυσκολο αυτο γιατι πχ εμεις ειμασταν ηδη κουρασμενοι απο το ταξιδι, ο ντραμερ (και ολων των συγκροτηματων) δεν ξερει καλα τα τυμπανα και ειναι δυσκολο οπως εισαι χυμα βιαστικα αμεσως να παιξεις τελεια. (ευτυχως εμεις τα καταφεραμε). Λιγο απανθρωπο...

Βεβαια, ετσι ελεγχεις και την ετοιμοτητα-συνοχη της μπαντας.
2) Τα συγκροτηματα φετος μειωθηκαν στα 18 !!!! (
εντελως απροβλεπτη αλλαγη)
ΥΓ. Ρε παιδια, τετοια ποζερια μαζεμενη ολη μαζι δεν ειχα ξαναδει. Οποιος ειχε φερει κιθαρα, την εβγαζε και την επαιρνε αγκαλια. Οι μισοι καναν οτι κουρδιζαν και οι αλλοι μισοι απλα τις χαιδευαν. Λες και εκει που ειμασταν ολοι μαζεμενοι ειδικα, ηταν κατορθωμα να εχεις κιθαρα. Και σχεδον ολα τα παιδια (την ωρα που ειμασταν εμεις εκει) ειχαν ντυθει λες και θα εβγαιναν support των greenday η καμιας emo μπαντας σε live στο wembley. Πιο πολυ ωρα εφτιαχναν το μαλλακι στον καθρεπτη παρα το τραγουδι τους μου φαινεται. (ελπιζω να κανω λαθος). Τι να πω...
μην με παρεξηγησετε απλα, μου εκαναν εντυπωση αυτα. Γιατι πανω απ'ολα ειναι η μουσικη ρε παιδια... Νομιζω οτι τα eyeliners και οι φρατζες περισσευουν... Cool. Δεν ειναι καλλιστεια.
PEACE