Πολύς ντόρος ανεπισήμως κι επισήμως για τον νέο δίσκο του Αλκίνοου...
Γιατί άραγε? Επειδή έλειπε 4 χρόνια απ' τη δισκογραφία? Επειδή τον είχαν κατατάξει στους καλλιτέχνες που "πολλά καλά θα περιμένουμε/δούμε απ' αυτούς"? (συμπεριλαμβανόμενου και του κ.Γιώργου"είμαι-σκληρό-κι-ανελέητα-αυστηρό-καρύδι"Παπαδάκη)
Στο "ψητό":
- Ο δίσκος στην πρώτη ακρόαση ούτε εμένα μου άρεσε. Υποψιάζομαι όμως ότι μάλλον πρόκειται για "βραδύκαυστο" υλικό, οπότε επιφυλάσσομαι ότι μετά από ...κάμποσες ακροάσεις θα το ανακαλύψω καλύτερα
- Οι ενορχηστρώσεις είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, πολύ ενδιαφέρουσες για το είδος που ασχολείται ο Αλκίνοος (ας πούμε λίγο-πολύ "μπαλλάντες")
- Για μένα το μεγάλο προτέρημα του Αλκίνοου, γενικά, είναι οι στίχοι του. Γράφει "δύσκολους" στίχους, παρόλα αυτά "περνάνε" στον κόσμο.
Δεν ξέρω, δεδομένου ότι δεν είμαι fan δεν περίμενα το ...θαύμα. Περίμενα ενδιαφέροντα πράγματα, μια πρόταση κι ένα βήμα παραπέρα. Ίδωμεν, καθότι συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πολύ "βραδύκαυστος" δίσκος...
Απορία: μόνο σε μένα φάνηκε ότι σε κάποια τραγούδια μαζί με τον Αλκίνοο "ακούγονταν" και οι Θ.Παπακωνσταντίνου/Σ.Μάλαμας???