Όχι, δεν θα προτιμούσα να ακούσω τους Scorpions χωρίς τον Roth, γιατί τώρα τον άκουσα και έχω άποψη, την οποία στηρίζω με επιχειρήματα, κάτι που κανένας από σας που τον θαυμάζετε δεν κάνει. Όλοι περιορίζεστε σε αναθεματισμούς και εκφράσεις λατρείας του στυλ "φοβερός κιθαρίστας" και τα ρέστα που εμένα δε μου λένε τίποτα. Ποιός είναι για σας ο φοβερός κιθαρίστας; Αυτός που κάνει ταχύτατες εναλλαγές δακτύλων, γρήγορα ανεβοκατεβάσματα και πετυχημένους αυτοσχεδιασμούς; Για μένα αυτά όλα δεν κάνουν ένα καλό μουσικό, μόνο έναν καλό τεχνίτη. Ο πραγματικός καλλιτέχνης-μουσικός δε φαίνεται από τη δεξιοτεχνία μόνο, αλλά κυρίως από το αν μπορεί να συγκινήσει και να ξεσηκώσει. Όχι μόνο αυτούς που ξέρουν το ίδιο όργανο, αλλά όλους αυτούς που τον ακούν. Για να το καταφέρει αυτό δεν παίζει με τα δάχτυλα, παίζει με την ψυχή του και αυτό ο κόσμος το εισπράττει ΠΑΝΤΑ. Οι Scorpions καταφέρνουν να συγκινούν (Still loving you) και να ξεσηκώνουν (Rock you like a hurricane) επί 30 συναπτά έτη. Ο κύριος Roth - πρέπει να το παραδεχτείτε όσοι ήσασταν εκεί και τον ακούσατε - δεν κατάφερε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Παρέλαβε ένα στάδιο ανεβασμένο εκεί που μπορεί να το ανεβάσει ένα Holiday και με το πρώτο τραγούδι που έπαιξε έβαλε το μισό για ύπνο. Μιλάω σοβαρά, έβλεπα ανθρώπους να χαρμουριούνται. Ε, δεν μπορεί, κάτι έκανε κι εκείνος λάθος. Εσείς που τον έχετε για ίνδαλμα ίσως - όταν κατακτήσετε την τεχνική σας - να παίξετε καλύτερα από αυτόν, αν βάλετε την ψυχή σας σε αυτό που παίζετε. Και μην πιπιλάτε αυτήν την καραμελίτσα, ότι πάει κόσμος άσχετος, δεν πάνε τόσες χιλιάδες κόσμος 3 συνεχόμενα χρόνια και γεμίζουν το Καραϊσκάκη μόνο για 2-3 τραγούδια. Δεν τους βάζουν μέσα τζάμπα, εισιτήριο πληρώνουν. Να έχουμε και λίγο επαφή με την πραγματικότητα. Επίσης κάποιος που δεν κατάφερε να γίνει Rockstar είναι πάααααρα πολύ εύκολο να αποποιείται τον τίτλο, αν τον είχε κατακτήσει ο ίδιος όμως δεν θα του κακόπεφτε καθόλου. Το ξέρω πως είστε νέοι και εντυπωσιάζεστε εύκολα, αλλά ακούστε και μια διαφορετική άποψη και σκεφτείτε τη χωρίς εμπάθειες και ονοματολατρείες.